Pufii veseli de 2010 au inceput petrecerea! (191)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Imi pare tare rau ca nu pot ajunge la intalnire, dar ma doare maseaua de minte de imi vine sa ma dau cu capul de ceva! Tot iau incontinuu algocalmin si celebrex si nu imi trece. Am o stare nasoala rau, de abia astept sa ajung la stomatolog maine la pranz.
Asa ca nu am o stare potrivita pentru intalniri. Sorry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Mire, multumim de capitol

Eu am intrat sa va spun ca nu ajung la intalnire. Imi pare tare, tare rau, dar M are 38,2 si nu pot sa plec. Am senzatia gafaie putin, parca ar respira mai greu, dar nu are muci deloc. Sper s-o doara dintii si atat. Ii dau sa pape putin, Nurofen si cu ochii pe ea...

Xela, imi pare rau, va las balta asa in scurt, dar M n-a inteles prea bine cum e cu cafeaua lu' mami

Nyny, de ce nu incerci sa-i schimbi treptat laptele? Sa imlociuesti cate o masura din vechiul lapte cu asta nou, poate se adapteaza mai bine. Are gaze? Se strange de burtica? Daca e vorba de consistenta laptelui, mai pune-i o masura de cereale in plus.

mami de fetita finuta

OK, pot sa fac pe mesagerul ptr ceaiurile tale daca vine si Mire. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Mire, multumim de capitol

Eu am intrat sa va spun ca nu ajung la intalnire. Imi pare tare, tare rau, dar M are 38,2 si nu pot sa plec. Am senzatia gafaie putin, parca ar respira mai greu, dar nu are muci deloc. Sper s-o doara dintii si atat. Ii dau sa pape putin, Nurofen si cu ochii pe ea...

Xela, imi pare rau, va las balta asa in scurt, dar M n-a inteles prea bine cum e cu cafeaua lu' mami

Nyny, de ce nu incerci sa-i schimbi treptat laptele? Sa imlociuesti cate o masura din vechiul lapte cu asta nou, poate se adapteaza mai bine. Are gaze? Se strange de burtica? Daca e vorba de consistenta laptelui, mai pune-i o masura de cereale in plus.

mami de fetita finuta

OK, pot sa fac pe mesagerul ptr ceaiurile tale daca vine si Mire. Multa sanatate!

Din pacate este inchisa ceainaria azi.

==========================
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Haircut sper sa fie totul ok cu Maia;si Ariana imi facuse febra(temperatura era mai mare de cum facea de obicei) si nu stiam de la ce,pana la urma am descoperit din ce cauza-dintisorul.

Myky,Sanatate la baiatul cel mare

Ariana nu imi mananca mai nimic solid,daca ajunge la 150-200gr per total pe zi,asta cu tot cu gustari,in schimb LM din plin,mie si acum la o simpla atingere imi tasneste laptele.Deci la mine nu se pune problema de intarcare,Ele mult succes in privinta asta

Am o alta problema:PRIZELE,tot timpul e acolo,am incercat sa o distrag-nu merge,am incercat cu :nu e voie-nu merge,incerc sa ma fac ca ploua(am inchis priza-ca e cu buton),ca nu o bag in seama parca asa mai merge.

Sa aveti o zi linistita

edit:prea multi "deci"

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fericirea este ceea ce privirea ta da nastere in inima mea si zambetul tau in sufletul meu."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Imi pare tare rau ca nu pot ajunge la intalnire, dar ma doare maseaua de minte de imi vine sa ma dau cu capul de ceva! Tot iau incontinuu algocalmin si celebrex si nu imi trece. Am o stare nasoala rau, de abia astept sa ajung la stomatolog maine la pranz.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Vin si eu cu o idee...banuiesc ca te doare gingia unde sparge asa ca poate functioneaza niste gel pt gingii de la Daniel sau ceva spray cu lidocaina.
Eu mai am doar 1 bucata masea de minte, restul le-am scos. Din pacate cam tarziu si au apucat sa-mi strambe niste dinti (ii imping pe ceilalti sa-si faca loc). Daca nu este iesita maseaua trebuie sa te opereze si in cazul asta ai nevoie de o radiografie, sa vada cum este situata. Oricum nu e nimic complicat sau dureros, scapi usor.

Mergi la inceput

La multe lunite Alexandra
La multe lunite David
La multe lunite Raul

Motto-ul de azi:
"Fericirea este ceea ce privirea ta da nastere in inima mea si zambetul tau in sufletul meu."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multe lunite Alexandra
La multe lunite David
La multe lunite Raul

Motto-ul de azi:

Uram si noi!
Am si uitat de cand avem sarbatoritii de an.

Mergi la inceput

Cand aveti timp si daca doriti imi sugerati si mie o carte buna?

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Cand aveti timp si daca doriti imi sugerati si mie o carte buna?

Simply....Nici Iris nu prea trece de 2-300g solid in zi, si bea lp, nu lm...ce-ora vea copiii astia?

Carte...nu stiu ce gen preferi...am auzit insa de seria romanelor de Corinne Hofmann..."The white masai", "Back from Africa" si "Reunion in Barsaloi"...nu le-am citit inca...le-am comandat online,..le astept sa soseasca....

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Vin si eu cu o idee...banuiesc ca te doare gingia unde sparge asa ca poate functioneaza niste gel pt gingii de la Daniel sau ceva spray cu lidocaina.
Eu mai am doar 1 bucata masea de minte, restul le-am scos. Din pacate cam tarziu si au apucat sa-mi strambe niste dinti (ii imping pe ceilalti sa-si faca loc). Daca nu este iesita maseaua trebuie sa te opereze si in cazul asta ai nevoie de o radiografie, sa vada cum este situata. Oricum nu e nimic complicat sau dureros, scapi usor.

E iesita maseaua de minte, stramba cum a iesit ea....dar e cariata. Si tanti doc s-a oferit sa mi-o scoata inainte de sarbatori, mie mi-a fost frica si mi-a pus un fel de plomba, dar a cazut. Si acum ma doare si tampla si creierii in cap. Iau algocalmin la 3 ore si abia aiba am o ora si ceva de liniste.
Sa stii ca m-am dar si cu Dentinox de a lu'fi-miu, e vax la ce durere am eu.

Mergi la inceput