Pufii veseli de 2010 au inceput petrecerea! (191)
Raspunsuri - Pagina 14
dastefa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
..nu se mai intampla nimic.......ca nu mai beau.. Foarte interesant, link-ul cu activitati...numai de m-ar lasa moacele.. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
pai poti sa o implici si pe Diana nu?
ale1212xa spune:
neatza
am venit si eu la
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa pai poti sa o implici si pe Diana nu? |
Pai..teoretic...as putea. Practic...nu prea imi iese...ca Diana se trez pe la 8, face teme pana pe la 11-12....apoi se preg pt scoala...invata de la 13 la 20....e zombi cand ajunge...mai un dus, mai papa ceva...si teme inca vreo 2-3 ore...
Nu prea i-as mai cere nimic...i-o mai las cate 10 min pe sora-sa...si cam atat.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
Ruxita spune:
NEATZA!
... ne-a prins si pe noi intr-un final raceala, asta dupa ce am pompat in Ela ceaiuri, frectii, bai, pastile de supt, pastile de inghitit, inhalatii, aerosoli s.a.m.d. dupa care a iesit intr-o camasuta de rev ca sa faca poze la minus 10 grade... am zis capra raioasa cu coada pe sus...
... un pic de febra si tuse ... si dupa ce atata ne-am luptat cu raceala lu sora-sa mi-e greu sa ma mobilizez iar parca m-as lupta cu morile de vant... dar stie sa-si faca singur aerosoli, a apasat pe butonel si si-a bagat singur furtunelul in gura (nu suporta masca si folosim dispozitivul pentru gurita).
... ref la mucisori... ii torn cu o seringa fara ac vreo 5 ml de ser fiziologic in nasuc si-i sar mucii singuri - foarte eficienta metoda pentru mucii uscati, pentru aia care colcaie si sunt lichizi dar totusi vascosi ser fiziologic si dupa aia aspirare - noi avem vibrocil cu care aspir eu tinand un capat in gura...
Ca vorbirati de look... mi-am vopsit parul de cateva zile si sotul mi-a luat o crema "scumpa" - am crezut ca a dat vreo 60 de lei pe ea si cand mi-a aratat bonul am cazut jos... dar dimineata cand ma trezesc si-mi vad chipul intinerit imi zic ca si-a meritat toti banii... (clinique youth surge night)... sunt incantata de rezultate...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ale1212xa spune:
Dragos doarme si la ora asta, s-a trezit la 7:30 a papat un bibe si s-a culcat la loc...ciudat..el de obicei la 8-8:30 era in picioare
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
xela_07 spune:
nikole - ma bucur ca am fost iar pe faza cu pozele, am inteles ce spuneai de calitate cand le-am vazut pe astea de ieri. Sunteti f frumoase si tu si Irina .
De film nu am mai reusit sa ma uit ca s-a trezit C si l-am adormit pe el si pe urma m-a adormit A pe mine ca ea avea alte planuri pe la 22.30 . Vroiam sa ma uit la 3 Idiots, va spun impresii dupa ce il vad. L-am ales ca are rating bun pe imdb dar ... e indian .
In rest ... C a inceput de ieri sa mearga singur dintr-o camera in alta ca un "turmentat". Eu stau langa el ca mi-e teama sa nu cada, A tipa la mine sa-l las singur si e super fericita cand il vede ca merge singur...
De A ... a inceput gradinita azi, cred ca o luam cu sania la 12 de acolo. Sunt inebunita dupa ea ca imi face niste declaratii de ma face pilaf. Aseara m-a vazut machiata si mi-a spus ca sunt frumoasa, si ... la nunta am fost cea mai frumoasa fata pe care a vazut-o in viata ei ... Mori de ras, nu stiu de unde le scoate frate ...
O sa incerc sa pun si eu cateva poze noi.
Cris.d - ce mai faceti?
Haircut - cum a fost noaptea vostra?
Ma duc sa fac o supa de linte, vreau sa-i dau si lui C in premiera.
Nik0le spune:
Neatza!
ratusca sanatate multa! Omleta zici, ha? Si noi tot la piureuri de legume cu carne/ou suntem... astept sa faca anul sa trecem la alte etape.
danasor, haircut, miremia, simplicity (bine zis, "par" ), va multumesc frumos pentru aprecieri, m-ati facut sa rosesc.
haircut, cum a fost noaptea? Mai face febra M?
mire, imi pare rau ca va chinuiti asa cu mancarea, traiasca tzitzi, ce sa zic, o sa vina si vremuri mai bune, vorba lui larisel, dupa ce ies dintii...
lali, si eu stiu de gris ca n-ar fi prea indicat, dar de orez sau paste cu lapte n-am auzit nimic de rau.
sorina, multumim pt cafea!
bubu, imi pare rau ca ati inceput anul asa rau, sper ca orice ar fi sa se poata rezolva repede!
dastefa foarte tari ideile!
Nik0le spune:
xela , multumesc frumos pentru aprecieri! Felicitari lui C pentru curajul de a merge singur! Si se zice ca baietii ar fi mai lenesi la mers, aiurea, fetele sunt, mai precis una, a mea (nu vreau sa generalizez, stiu cat de harnicute sunt pufuletele). Despre A, stie ea ce stie, copiii le spun cum le vad. Bafta la gradi, sa nu se mai lipeasca niciun crocobaur de ea.
mamidepuiuti spune:
neata si de la mine,multumesc sorina pt cafea
nikole unde le-ai pus? am ratat momentul
bubu_bu imi pare rau,sper sa se rezolve totul
haircut pupici fetitei finute sa nu mai faca febra
danasor ,cum e anastasia?
miremia,pofta buna delfinitei azi la ciorbita!
mami de Alex si Radu
larisel spune:
dastefa Interesante ideile ... itzi trebuie ceva rabdare sa coshi atatzia nasturi... Poate o pun pe soacra-mea cand vine in vizita si cauta de lucru, mereu se plange ca se plictiseshte la noi.