Gravidute prin FIV(66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele!

Luli, sa stii ca si pe mine m-au lasat durerile de sani prin sapt 11-12. De unde pana atunci ma dureau foarte intens, iar noaptea cand ma dadeam jos din pat trebuia sa ma tin de ei, ca simteam ca-mi cad.

Cristy, ma bucur ca sunteti bine. Eu am avut sangerare ca la ciclu, sau poate ceva mai deschis la culoare. M-a tinut cateva ore, cam de la 11 pana pe la 16. Am schimbat vreo 3 absorbante. Apoi am mai avut doar cateva cheaguri maricele si atat. De a doua zi n-am mai avut nimic.
Nu ti-a dat si Magne B6? Mie mi-a dat si il iau si acum in continuare.

Puup!

in sapt 26 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Va pup pe toate!
Many_bani, prenumele incepe cu R si suntem amandoi doctori.
Cristy, dar tu ai sangerari ca eu nu inteleg ce spui prin "scurgeri"? si dr ce a zis? Nu ar trebui sa iei mai mult Utrogestan, poate chiar si progesteron injectabil? Si eu am avut in sapt 6 si apoi in 7, cate putin, dar taaare m-am speriat; am crescut Utro la 800 mg/zi, faceam deja injectabil, si am luat Nospa. Au trecut. Dar la 14 sapt, ce cauza sa aiba? Placenta previa?
Gabi si te admir

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s28 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic
Many_bani, prenumele incepe cu R si suntem amandoi doctori.

Clar te stiu si pe tine si pe sotul tau . Imi amintesc ca ne-am intalnit si in Farmacia Tei in timpul stimularii, eu plecam cu punga de menogon tu intrai, ne-am salutat. Ce frumos ca dupa aproape doi ani ne-am "reintalnit" aici.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

alina, gabi, vai fetelor, prin ce ati trecut, imi dau seama ce spaima ati tras, din fericire la mine sunt doar niste scurgeri maronii, niciodata nu am avut pierderi de sange rosu, ca la ciclu, imi fac atat de mari probleme pentru ca pana acum 1 saptamana am avut cea mai curata secretie din lume, exact ca la carte, pana intr-o zi cand a inceput sa curga din senin chestia asta maro (ma scuzati de detalii), pana am ajuns la wc sa vad ca nu este sange curat m-au trecut toate transpiratiile, oricum acum ma simt mai bine, magne b6 mi-a zis sa nu mai iau
pisucmic, sunt doar scurgeri maronii, nu sangerari, slava domnului, am vorbit cu medicul in legatura cu utrogestanul si a zis ca incepind de la 3 luni cantitatile de pogesteron produse de placenta sunt uriase, astfel ca administrarea de progesteron dupa aceasta varsta este inutila, mi-a mai zis ca scurgerile nu ar fi de la lipsa de progesteron ci de la placenta care este lipita de col si din acest motiv se freaca una de alta, asa ca mi-a dat no-spa si a zis sa nu mai fac nici un fel de efort pana pe 19 ian cand ne vom vedea din nou, sa va dea dumnezeu multa sanatate si sa va simtiti bine in continuare

and the miracle happened... 14 +

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cristy draga, eu totusi in locul tau l-as intreba pe proful Ron-El. Nu stiu cine te vede in Romania, dar mai expert ca proful nu poate fi. Asta cu prea mult progesteron n-am mai auzit-o, multe sarcini iau Utro pana la nastere macar 200 mg/zi.
Daca vrei mailul profului trimite-mi PM.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s28 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor si eu sunt intr-o mare dilema cu progesteronul.
La inceput am luat 3/zi si prin sapt 7 am avut niste dureri, intepaturi iar medicul m-a sfatuit sa maresc doza la 6/zi.
La 9 sapt cand am fost la eco a zis ca e totul f bine si sa reduc utrogestanul la 3/zi din nou, dar eu, incapatanata cum sunt,am continuat cu 6/zi fara stirea lui.
O fi bine ?
Din cate am citit p-aici nu exista prea mult progesteron, si organismul retine cat are nevoie, iar surplusul se elimina.
Eu am indoiala asta cu intreruperea progesteronul pt. ca la sarcina trecuta am intrerupt treptat si dupa o sapt. am pierdut sarcina.
I-mi facusem si provizii de prog injectabil, dar sper sa nu am nevoie de el.
Va pup pe toate !

Alina 11+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Uitasem sa schimb semnatura

Alina 12+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

alina -nu cred ca face rau,faci cum simti dar banuiesc ca si dr are dreptatea lui pt ca la echo el vede ce si cum..eu am luat arefam pana la 20 saptamani unul pe seara
oricum multa sanatate si bafta in continuare

Angie +37

bebe jucaus

amr 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Eu iau progesteron 400mg/zi, pana in sapt. 34. Mi s-a recomandat dupa hemoragia din sapt 15, determinata de placenta previa. Pana atunci luasem si eu pana in sapt 12, dar 600mg/zi.
gasisem un studiu care zicea ca previne nasterea prematura.

Gabi+28
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

pisucmic, multumesc, as vrea e-mail-ul profului daca se poate, o sa-i scriu chiar azi sa vad ce parere are, te pup
gabi, alina
va pup fetelor si sa auzim de bine

and the miracle happened... 14 +

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Mergi la inceput