Gravidute prin FIV(66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Crysty, iti tin pumnii!!! repaus, utrogestan si optimism!
Statisticile zic ca, daca ai trecut de 12 saptamani,sansele sa ajungi la termen sint de 90%!!!

Gabi+28
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dragelor , incerc sa tin pasul cu voi dar imi este din ce in ce mai greu. Anastasia ma epuizeaza pur si simplu.
La modul placut dar tot zombilica sunt.
Asa ca va rog sa imi trimiteti PM pt completari ,modificari pe prima pagina.
Luli - bine ai venit, te rog trimite-mi PM.

Va pup si va doresc sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

luli, felicitari pentru sarcina, sigur de data asta va fi bine ai incredere, ma bucur tare mult cand aflu ca a mai reusit o fata, si noi tot 10 ani am asteptat pentru aceasta minune iar acum avem inima cat un purice din cauza acestor scurgeri dar speram din tot sufletul sa trecem cu bine si peste ele
many bany, succes la noul fiv, iti tin pumnii si ma gandesc la tine, chiar ca ai curaj sa faci un nou fiv atat de devreme, pe de alta parte este bine ca bebeul tau sa aiba un fratior/o surioara, o sa te descurci tu asa cum te-ai descurcat si pana acum
alina, ma bucur sa aud ca acum te simti bine, pe tine cat te-au tinut scurgerile/sangerarile? ai avut sangerari sau doar scurgeri maronii?
gabi, sa stii ca nu e zi sa nu ma gandesc la tine si la cat de greu trebuie sa-ti fie, nu stiu daca placenta este marginala sau centrala, abia cand am ajuns acasa m-am documentat mai bine, asa ca nu am apucat sa-i pun prea multe intrebari medicului, ideea este ca daca stau mai mult de 10 minute in picioare simt un fel de cutite in zona colului, o fi placenta care preseaza pe el? sau sunt niste rationamente fantesziste de ale mele?
monas, cand te aud pe tine vorbind de bebei cum se misca, ma gandesc si eu la ziua in care ii voi simti miscind, doecamdata stau stau in fiecare zi cu mainile pe burtica dar nu simt nimic, sotul insa isi pune urechea in dreptul lor si zice ca ii aude miscind, iar mie imi da mari sperante, sper sa nu fie doar matele mele cantatoare de la atatea gaze? tu cand i-ai simtit prima oara?
angie, sa vii cu vesti de la eco
pisucmic, ce bine ca te simti bine
eu am gaze la greu. sunt toata ziua umflata ca un cimpoi si burta este mai mare de 3 ori decat ar trebui iar probleme cu constipatia nu am deloc, ias cel putin o data pe zi afara, cu toate acestea cum bag o grisina in gura cum ma umflu
pup toate fetele

and the miracle happened... 14 +

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

crysti1977: vai cat am asteptat si eu sa=-i simt..cum urmaream fiecare bolborosire a stomacului meu. il puneam pe sotul meu sa tina mana pe burta si nu simtea nimic. apoi,cam pe la 20 si mai bine de saptamani am inceput sa simt eu iar de pe la 22-23 si el simte. nu va spun ca acum cateodata se vede si prin bluza. aseara am ras de sotul meu cat de speriat afost cand i-a tras aia mica un ghiont in mana. a zis apasat ca da, simte si apoi a fugit (cica cu treaba insa eu stiu ca era terminat de emotie ) o sa vezi ca o sa simti si tu...bocaneli si multe miscari. doar putintica randare sa mai ai

27+

Mergi la inceput

monas, ce dragut,astea-s momentele care te ajuta sa treci peste orice greutate, noi deocamdata traim din ecografie in ecografie, vad ca mai am de asteptat ceva pana ii voi simti, si ei care auzisem ca incep sa loveasca pe la 3 luni jumate 4, asta e, mai asteptam, sanatosi sa fie

Mergi la inceput

Cristy, eu prima oara l-am simtit la 18 sapt si 4 zile, ca o bataie de fluture, nici nu eram sigura ce simt!
iar dureri si intepaturi in abdomenul inferior simt si eu, chiar ieri m-au tinut cateva ore, de intrasem la idei...dar pana la urma au cedat.
de scurgeri nu stiu ce sa zic. Faci Clexane cumva? daca da, ar cam trebui intrerupt.

Gabi+28
placenta previa centrala

Mergi la inceput

gabi, sunteti tare fericite ca va simtiti bebeii si eu am zile in care am dureri in burtica de tot felul, de fapt cred ca nu e zi in care sa nu simt ceva, insa am si aceste dureri de col ca un fel de cutite din vagin in col, in legatura cu scurgerile sunt mai ales cand ma incumet sa stau mai mult de 15-20 minute in picioare, tu ai avut scurgeri/sangerari?

Mergi la inceput

ah... si nu fac clexane, nu iau decat no-spa si omega 3 (care are si vitamina e, dar medicul a zis ca nu e nici o problema)

Mergi la inceput

am avut o hemoragie maronie in sapt 6 in prima zi, cand eram sub Clexane. La eco s-a vazut bebe ok, dar hematom pe langa el! am scris la clinica la Viena, si au zis sa opresc Clexanul, si sangerarea s-a oprit.

si am ma avut o hemoragie mare (am pierdut cam 1 litru de sange in cateva secunde) in sapt. 15. atunci m-am internat de urgenta in spital si s-a diagnosticat placenta previa.

De atunci n-am mai avut hemoragie, doar dureri, dar stau NUMAI in pat, de m-am plictisit si m-am facut cat China! si niciodata singura acasa mai mult de 1/2 ora...

si iti doresc ce-mi doresc si mie!
Gabi+28
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

luli...eu am mers numai la spital de cand am ramas gravida..la centru de planificare si sus la Geta
si pe mine ma trec fiorii..abia astept sa treaca zilele..emotii si fericire ,teama..ma incearca toate,abia astept sa-mi vad puiul

Angie +37

bebe jucaus

amr 6 zile

Mergi la inceput