HAI BLUE_NIGHT,ABRAMBURIKA,ROXX , RELUSHA!(159)
Raspunsuri - Pagina 6
danina spune:
LA MULTI ANI! DRAGI BURTICUTZE SI SCUMPE MAMICI, ANUL 2011 SA VA ADUCA NUMA BUCURII SI PROSPERITATE IN CASELE VOASTRE
Citat: |
citat din mesajul lui Laura_Luiza La multi ani!!! Primiti cu sorcova? Anul care a venit cu siguranta aduce cu el schimbari de care nu putem decat sa ne bucuram N-am mai intrat in ultiele zile pe motive de stres si panica, dar acum sunt linistita si vreau sa felicit prospetele mamici! Bravooo!! Va doresc copilasi sanatosi, ascultatori si refacere usoara si cat mai rapida! Am vazut in album fetisoare noi noute de bebelusi si m-am topit Nu stiu daca va aduceti aminte de ultimele mele postari...ma speriase dr mea ca bb e mic..nu creste bine, ca s-ar putea sa am nevoie de cezariana inainte de termen..ei bine am mai fost la 2 medici pentru alte pareri si mi-au spus ca n-am de ce sa imi fac griji, ca totul este bine asadar si prin urmare la 35 de sapt m-am hotarat sa schimb dr..macar pe ultima suta de metrii sa-mi tihneasca si mie. Va pup pe toate |
Daca stiam ce ma steapta ii schimbam si eu insa nu am fost inspirata ca tine Laura_Luiza.
Noi sugem la san , cateodata numa la unul, insa noaptea nu ne saturam nici cu doi . Cred ca maimutzica mea confunda ziua cu noaptea. Ziua doarme de nu ai treaba, insa noaptea daca se poate tinuta si adormita numa in bratze sa ma simta langa ea, altfel avem un fluier de trezim toata casa. Diana a adormit cu mine aseara si de nu am ras, cand a inceput asta mica sa urle, nu ia mai trebuit nici mamam si a fugit la tati in camera, iar dimineata cand am intrebat-o mi-a zis ...ca ce se face ea cand o sa mearga la gradi ca Rebecca o sa urle tot asa?
Eu ma simt inca obosita am dat cu tot cu sarcina 10kg jos, iar daca o tin asa cu noptile o ajung pe "blonda lui Bote" urgent. Voi puteti dormi ziua cand dorm bebelusii?
Danina mami de Rebecca- Elena(26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori
danina spune:
La Multi Ani burticutza De_ea multa sanatate, nastere usoara, un bb sanatos si tot ce visezi sa se realizeze in asa o zi speciala
de_ea spune:
Danina-asteptam poze cu micuta Rebecca.Fetelor nu fiti zgarcite la poze k noi cele care suntem cu bebe la purtator ne bucuram sa ii admiram pe ai vostri.
Andreea 34+ cu Medeea
danina spune:
De_ea o sa pun acum cateva.......
angieangie spune:
buna buburuze
LA MULTI ANI SI UN AN NOU PLIN DE FERICIRE!!
Am plans de am zapacit cand am citit predarea stafetei..nush ce am dar am niste emotii..poate unde se apropie si nasterea
de_ea, La multi ani! Sa fi sanatoasa, fericita , nastere usoara, bebe sanatos si mancacios!
Angie +35
bebe jucaus
mirela2 spune:
danina noaptea dorm, ziua nu prea
mai gasesc una alta de facut, maruntisuri
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
Irinukaaa spune:
danina nici eu nu pot deloc sa dorm ziua. Noaptea sunt terminata de somn. Am totusi noroc ca se trezeste doar o data, rareori de 2 ori pe noapte. Tot imi propun ca sa dorm si eu ziua, dar tot trec zilele de cand am nascut si eu n-am reusit.
Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)
madalina_m spune:
LA MULTI ANIIIIIIIIIIII! NOUL AN SA NE ADUCA TUTUROR SANATATE MULTA SI NUMAI MOMENTE FERICITE ALATURI DE MICUTII NOSTRI SI FAMILIE!
35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica