HAI BLUE_NIGHT,ABRAMBURIKA,ROXX , RELUSHA!(159)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ioana ce fetita frumoasa ai
ce mai, e pt razvi meu
mai imi trebe una tot asa si am facut rost de nurori

va mai pun poze si cu motanii mei
stati sa le descarc

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Am schimbat si semnatura , ma duc sa bad ce ati mai discutat

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 33 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx mama..asta nu-i reteta!lui prietena a iesit asa si la mine nici un semn...cum fiecare sarcina e altfel...asa se declanseaza fiecare travaliu..sau nastere altfel..optimism...bucura-te ca ai ajuns pana aici cu bine...nu stii ce inseamna un copil prematur..deja jumate partida e castigata..mai ai un hop...si dupa aceea tu vei fii amamica topita dupa printesuca ta frumoasa..take it easy!

Mayane si sotul meu e gelos pe forumat...habar n-au ce discutam noi aici..cat de important este pt noi...cate raspunsuri,sfaturi utile si cate sperante primim aici...impartim si bune si rele.Si acuma au plecat la socrii..cica in loc sa merg cu Ei stau pe forum..dda...aici ma simt bine...ma odihnesc

laura luiza ai facut o miscare desteapta...nu-i exclus nici la mine...daca pot purta bebe pana la termen...sa fac aceeasi lucru

Mirela...saraca de tine.Maseaza bine sanii cand esti la baitza..si dupa aceea goleste-le..e f greu cu alaptatul...

cand aud fete zicand;----aaa numai cine nu vrea nu poate alapta...asa imi vine sa le dau in freza..

Eu am nascut la Miercurea-Ciuc..acolo nu se da lapte praf la bebei..dar se mulg toate femeile intr-un recipient mare..cu pompa electrica..si de acolo beau toti puiutii..tiganca,femeia curata...la un loc..toata lapticul amestecat ...bibe macar schimba ca am vaz cand sterilizau...Eu il puneam la san..si aveam si lapte..dar tragea de trei ori si dormea

Depinde si de firea femeii..stiu fete care au alaptat pana la un an jumate..lejere..fara stres..fara vre-un regim...mancau si fsole si varza...cate una mai si fuma....trebuie sa ai si noroc

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am vrut sa intreb burticile cu fetitze..v-au iesit pete rosii pe fata?dupa sapt 33..de ieri imi ies niste pete rosii pe obraz...zici ca m-a piscat frigul.asa mai uscate.cu MARIO N-AM AV ASEMENEA EXPERIENTE...O FI DE LA SARCINA?

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Am scapat de o parte din musafiri si am reusit sa intru si eu pe forum.
Multumesc dragutelor pentru urari, imi doresc o
nastere usoara si un bb sanatos si la fel va doresc si voua.
Va fac cinste cu tort,cioco de casa,suc si muulta mancare la alegere.Am facut mancare cat pt un batalion.

Urez si eu fratelui lui lori si micutului Luca un calduros LA MULTI ANI,multa sanatate si fericire.

Andreea 34+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Legat de alaptat in unele cazuri eu cred ca depinde si de mama. De exemplu am o pritena care a cedat dupa 2 zile de incercat(avea doar colostru, nu ii venise laptele) si i-a bat baietelului ei LP, deageaba a mai incercat dupa sa-l puna la san ca se enerva(nu-i convenea ca tre sa munceasca pt laptic).
Eu sper sa am un avantaj in faptul ca o sa stau cu bebe inca de la inceput.

Laura

38+ cu AMR 12 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Am vrut sa intreb burticile cu fetitze..v-au iesit pete rosii pe fata?dupa sapt 33..de ieri imi ies niste pete rosii pe obraz...zici ca m-a piscat frigul.asa mai uscate.cu MARIO N-AM AV ASEMENEA EXPERIENTE...O FI DE LA SARCINA?

Mie mi au aparut pe obrazu stang...dar nu ma mananca si nu sunt rosii...sunt maro..dar au inceput sa mi treaca...:D aaa si eu am baiat...deci nush daca e o regula sa apara la mamici de fete

35 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:

pete nu mi-au aparut dar in schimb am momente cand se inroseste cate o parte din fata si ramana asa rosie cateva zile, apoi imi trece; am zis ca nu imi mai face bine crema si am schimbat-o dar vad ca si cu asta noua este la fel;

36 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

LA MULTI ANI DRAGELE MELE!SA AVETI UN AN MINUNAT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,COPII SANATOSI SI FRUMOSI SA AVEM CU TOATELE!

LA MULTI ANI DEEA,TE PUPACESC DE NU TE VEZI!

36+ cu

Vineeeeee!!! +/- 16zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyleeks

Citat:

Mie mi au aparut pe obrazu stang...dar nu ma mananca si nu sunt rosii...sunt maro..dar au inceput sa mi treaca...:D aaa si eu am baiat...deci nush daca e o regula sa apara la mamici de fete

35 + Kevin Claudiu Daniel

Si mie mi-au aparut pe la inceputul sarcinii, tot asa cum zici tu babyleeks- maro... pe fiecare obraz si pe frunte. Dar se vedeau doar la lumina puternica. Ma innebunea toata lumea ca o sa am fetita, ca doar la fata iti apar. Eu oricum n-am crezut.
Asa ca draga Tunde petele tale fiind rosii ori n-au legatuta cu sarcina ori... habar n-am!

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput