HAI BLUE_NIGHT,ABRAMBURIKA,ROXX , RELUSHA!(159)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

cioc . cioc!

primiti cu sorcova?

am intrat sa va doresc un 2011 minunat, sa aveti nasteri usoare si bb sanatosi si....

pt ca noi facem azi un anisor....de baut si de mancat pt toata lumea...

va pupam

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

FELICITARI!LA MULTI ANI LUCA SA FII SANATOS SI MUMOS...MINUNE DE MIEZUL NOPTII

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Salutari ...din programul de relaxare!

Mai, eu ma oftic de mor cu lp asta din maternitate...e calea spre refuzul lui tzitzi si pierdere laptic...am o prietena care nu s-a mai putut redresa dupa faza asta. Si la Euroclinic cica tot asa jale e...sper sa nasc natra si sa o am in salon la mine...desi laptele nu vine usor ...uf..chiar si-n jegul ala de CF2 li se dadea cu seringa putin cat sa nu le fie fomica in rest.."pune la san, paune-l la san"..ajunsesem sa ma rog eu de ele sa-i dea lp ca avea 4 kg si eu 3 stropi de colostru si plangeaaa..oricum nu i-a dat cu bine, drept urmare alaptare a mers snur dupa aia; acum am pregatit la mine o seringa, desi nu stiudaca am curaj sa-i dau asa, sa nu o inec. Om videa..zise orbul!

De ea la multi ani sanatosi si fericiti! Desi tu ai venit pe lume o data cu Anul Nou...ce emotii !!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

aho aho de anul nou
cand gaina n are ou
si cocosul n are gusa
ia, mai da un leu matusa
ca de nu te arunc pe usa!

La multi ani cu sanatate!

MARIO zice :''ca de nu!-ma pis pe usa!"

LA MULTI ANI SI VOUA!...SA-TI CREASCA MOTANEII DE RAZVI SI ROBIMARI SI TARI

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

La multi ani! Nasteri usoare si bebei sanatosi pentru toate burticile si mamicile.

Noi tot pe-acasa..ieri am tot sperat sa se intample, am vanat un semn ceva dar nimic, asa ca oficial o sa fim si noi bebe de 2011. Nici cu gandul nu gandeam ca ajung in 2011 si tot cu bebe in burtica..
Ce imi e cel mai teama: ca o sa ajung oricum la provocat sau cezariana pana la urma ca bebe nu vrea sa iasa singur..macar daca am renuntat si nu ne-am grabit in 2010, macar sa nastem si noi natural ca asa faceam de anul trecut, trecuse termenul, bebe era deja mare..

uff..salut colegele de "suferinta" abramburika si blue_night
pupici la toate buburuzele si burticile

40s+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Nici eu nu nici am un nr de tel. de la voi. Cine e dispus..sati-mi si mie un PM

40s+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hello, fetele!
Va mai spun si eu inca o data LA MULTI ANI! SA AVETI UN AN MINUNAT!

Noi azi implinim 39 sapt! Am inceput sa ma agit un pic...nu de teama nasterii, ca de asta nu sufar inca, ci de teama ca pitica nu se hotaraste sa iasa singura. Mai, dar nici un semn, nimic, nimic. Vorbeam aseara cu o prietena care a nascut acum o luna si imi spunea ca la ea au inceput contractiile dureroase, care cresteau treptat in intensitate, cu 4 zile inainte de nastere...iar la mine ZERO. Uff, sper sa fie bine pana la urma...

Mayane, uite aici: http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/

_
BB e deja pe drum
Roxana 39+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Decenuela, sa ti traiasca sanatos puiutul!!!
Mirela mai vrem poze cu motanii

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

LA MULTI ANI BURTICUTE!!! Un an nou plin de bebei sanatosi si mancaciosi, plin de sanatate, fericire si sa avem parte numai de impliniri

Andreea
34+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

La multi ani tuturor!

Un La Multi Ani mai special pentru draga de DEEA..nastere usoara si bebel sanatos sa iti dea dzeu..sa iti implinesti visele, sa fi iubita si fericita

noi ne-am trezit la 12 tot neamul, de la mic la mare..bebe a papat doar la 3 ore..si apoi somnic
aseara am avut prima criza de colici..4 ore nu a dormit, nici nu a plans, dar se scremea si se stramba..il durea rau. am schimbat picaturile si azi suntem foarte bine..sa vedem cat functioneaza si cu astea..apoi le schimbam.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

referitor la lp in maternitati..pe mine m-au socat la municipal cand le vedeam cu seringa (doar una,aceiasi de fiecare data)..le dadeau la toti cu aceiasi...ei plangeau de foame, la san nu prea vroiau, ba mamicile nu aveau lapte..ba mameleoane neformate..dar in 2 min aparea asistenta cu ''papa''..le baga pe gat de ii inneca..apoi dormeau neintorsi cate 5 ore legate..
acasa..am intampinat probleme..nu vroia sa suga la san...ne-am chinuit doua zile..mi-au zis sa nu il las numa pe colostru sa ii dau completare cateva zile ca e prea mic si slab sa stea numa pe san...pe urma a venit laptic, e mai bine..dar tot cu completare..sugem 20 min la ambii sani...apoi cauta bibe...azi am papat doar san..cand se trezeste ii dau iar, chiar daca papa manutele insist pe san...sa speram ca ne ajuta.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput