HAI BLUE_NIGHT,ABRAMBURIKA,ROXX , RELUSHA!(159)
Raspunsuri - Pagina 2
aditzaC spune:
neata
La Multi Ani ..sa aveti un an nou plin de bucurii , imipliniri , fericire , sanatate si tot ce va doriti !
Dea ...La multi ani , sa fi fericita alaturi de cei dragi si sa te bucuri de copilasul tau drag , sa ai o nastere usoara !
Laura multumim de noul capitol ..
Fetelor din pacate asa se intampla in maternitati unde bebeii nu stau cu mamicile in salon , li se adm lapte praf pt a nu face galagie si a nu le zapacii de cap pe asistente , eu cred ca de asta le da lp.
Asa va fi si in cazul meu ....si din pacate nu ai ce face !
pupiceii tuturor
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza38+ mihai
adryiii spune:
LA MULTI ANI 2011!
Multumim mamicilor de ursuleti pentru mesajul minunat transmis! Sunteti de vis!
Iar pt voi dragelor, tot ce e mai bun in noul an! Nasteri usoare, recuperari rapide, bebei sanatosi, necolicosi, frumosi...
37 cu elena alexandra
aditzaC spune:
irina ma bucur ca bb Patrik este ok , doarme si papa , la inceput banuiesc ca e un pikulet greu pana te obisnuiesti si tu cu el ..si el cu tine , asa.i?
nu imi vine sa cred ca incepe numaratoarea inversa si pt mine.......dar nu pun nici un AMR
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza38+ mihai
adryiii spune:
LA MULTI ANI DE_EA!
Un buchet mare de pt tine! Sa sarbatoresti asa cum se cuvine!
37 cu elena alexandra
AlexaM spune:
LA MULTI ANI!!! MULTA SANATATE VOUA SI BEBEILOR VOSTRI!!!
Felcitari Irinuka! Vei vedea cadata viitoare va fi mai usor. Majoritatea mamicilor renunta la alaptat in perioada asta. Introduc pe la 4-6 saptamani lapte praf si apoi incet raman ele fara laptic si ramane bebe pe lapte praf. Nu e nicio tragedie nici asta, insa daca se poate cu laptic de la mami...de ce nu? :)
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 37+ Theodor Andrei
mirela2 spune:
aho aho de anul nou
cand gaina n are ou
si cocosul n are gusa
ia, mai da un leu matusa
ca de nu te arunc pe usa!
La multi ani cu sanatate!
am citit ca se vb de clexane....la filantropia, se facea la toate mamele care au nascut prin ceza, indifirent daca facusera sau nu in timpul sarcinei
eu l am oprit de pe 24, adik pe 24 am facut ultima injectiela ora 20 si ceza am facut o pe 26 la ora 14.
anestezia a fost peridurala.
cred ca s in furia laptelui ca am niste tzatze de milka si ma dor de mor
picii mei sunt micuti si nu au destula forta sa traga tot laptele
dimineata pe la 7 mulgeam vaca
acum dorm ca au papat bine.
irinuko cum sa dai din aceeasi sticla lapte la toti copii?
inconstienti
la filantropia au biberoane, fiecare copil cu alt biberon era hranit
eu daca aveam salon langa ei, ma chemau la alaptat cand plangeau, dau primeau si completare, oricum si eu le dau completare
plus ca mi a placut ca daca nu aveai mamelon primeai unul de silicon, iar daca ti l cumparai tu ele ti l sterilizau si il primeai cand mergeai la alaptat
eu am numai cuvinte de bine pt personalul de la neonato, pe medic si chiar si pt restul personalului, cu mici exceptii.
foarte emotionanta predarea stafetei, am jelit un pic,
pupicei la toate fetele si la puiutii care au aparut
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
Mayane spune:
Alexa, ne mai dai o data linkul ala cu alaptatul? Nu mai gasesc unde l-ai postat
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
32+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe
oanka80 spune:
cioc-cioc, am intrat si la voi sa va urez: La multi ani! Fie ca anul care tocmai a inceput sa va aduca liniste in casa, bucurie in suflete si multa fericire alaturi de cei pe care ii iubiti!
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
primul Craciun in 3
ocsanica80 spune:
LA MULTI ANI MAMICI SI VIITOARE MAMICI, SA AVEM UN 2011 PLIN DE BUCURII ADUSE DE MICUTII NOSTRI ;
Aseara am avut impresia ca micuta mea vrea sa vina si ea; ma lovea atat de tare incat nu mai puteam sa stau in picioare ca aveam impresia ca o scap; asa ca toata seara (pana la 1.30-2 cand am adormit) am stat in pat cu o frica de nu se poate, ca sa vezi ce ajung eu la spital si doctorul meu nici nu ar fi venit... oricum acum se pare ca suntem bine;
Mirela tu mai faci clexane inca 6 saptamani nu?
36 + Maria-Sofia
Roxana
decenuela spune:
cioc . cioc!
primiti cu sorcova?
am intrat sa va doresc un 2011 minunat, sa aveti nasteri usoare si bb sanatosi si....
pt ca noi facem azi un anisor....de baut si de mancat pt toata lumea...
va pupam
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...