Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Andreea, m-am uitat pe site la Efigia si mi se par ok preturile. eu merg la Atlantis si masajul e parca 90 lei si aici e 80. deci o sa incerc am mai vazut deasupra la Mic.ro ca e un salon. merg si acolo sa vad ce si cum. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Citat: |
citat din mesajul lui Siuta Claudia, merci de info. Am fost azi -totul ok , Toma a luat intr-o luna 1,3 kg si 6 cm iar doctorita e f draguta( merci inca o data).Bafta si voua maine ! Allexxia, tare scumpica Adinuta ta. Sa-ti traiasca Sashenka si eu tot pe 5 martie vroiam sa fac botezul ca e fix de ziua mea .Si mai devreme nu pot ca sotul meu e prin intr-un proiect pana la sfarsitul lui februarie. Deci, ce ne facem ?? Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma |
Siuta, da, vine acasa Melania si va lucra cate 1 ora de gym de 2 ori pe sapt cu mine...bine, asta dc rezist eu. Eu am un aparat de genul asta acasa, dar in ultimul timp este cuierul preferat al sotului.
Fetelor, incerc sa fac capitol nou; n-am mai facut de mult, asa ca aveti rabdare cu mine; va anunt cand e gata.