Clubul ursuletilor si al ursuletelor de novdec2010
Raspunsuri - Pagina 31
![](images/user_woman.png)
andreeacc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h merci mult. o sa ma uit sa incerc si eu dar mai incolo. as fii super sa dau vro 40 kg jos ![]() si e intre 28 feb si 6 mart nu pot face botezul??? Mami Andreea ![]() ![]() ![]() |
Mie preotul mi-a zis ca pot, dar cu meniu "special" si mi s-a parut prea complicat, asa ca am ales sa-l facem inainte de sf lui februarie.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
simonique crede-ma cu nu exagerez deloc cand vorbesc despre mine, sunt patrata...offf .
va multumesc fetelor pentru vorbele bune
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
andreeacc spune:
citat din mesajul lui sashenka_h simonique crede-ma cu nu exagerez deloc cand vorbesc despre mine, sunt patrata...offf ![]() ![]() ![]() ![]() va multumesc fetelor pentru vorbele bune ![]() ![]() ![]() ![]() Mami Andreea ![]() ![]() ![]() |
hai mai, ca suntem 2 in clubul patratelor
![](pupic.gif)
sashenka_h spune:
anymona chiar trebuie sa faci toate investigatiile alea??? eu nu am facut asa ceva la nici unul, cred si eu ca esti stresata dar linisteste-te ca va fii bine.
andreea dar eu deja am arvunit sala . pai inseamna ca postul are 8 sapt.....
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andreeacc
hai mai, ca suntem 2 in clubul patratelor ![]() Andreea, mami de baiat ![]() ![]() www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
nu cred ca esti ca mine si tu deja te-ai apucat de cura
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Mami Andreea
![](bebic.gif)
![](auto.gif)
![](copilas.gif)
simonique spune:
Sashenka deci eu am vorbit cu preotul si mi-a spus ca nu e nici o problema cu botezul pe 5 martie. Eu ii explicasem ca vreau sa fie ok din toate pctele de vedere adica si cu petrecerea,meniul si a spus ca nu e nici o problema. Acum nush... poate depinde de preot? Si eu am vb deja la restaurant, dupa ce am vb cu preotul.
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui douradoudou beatrice ce doctor tampit ti-a zs sa-i dai miere copilului??????sau nu am inteles eu bine?????mierea e interzisa la bb pana la 1 an..contine toxina botulinica alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
![](plang.gif)
simonique spune:
Beatrice, scuze ca ma bag eu sa raspund dar pana iti raspunde Doura, eu stiu ca nu e problema dak mananci tu chiar dak alaptezi.
beatrice75 spune:
SAshenka, botezul il poti face oricand, chiar si in post, dar e mai complicat ca daca ar fi sa ne luam dupa dogmele bisericesti, atunci ar trebui fara party, muzica, mancare de post......
beatrice75 spune:
In legatura cu vaccinul Rotarix:
Acum am tot felul de dubii. Uitati ce am gasit pe net.
Fiecare doza se administreaza separat, la
un interval de cel putin 4 saptamani. Prima doza poate fi administrata incepand de la varsta de 6 saptamani.
Cele doua doze ale vaccinului trebuie administrate pana la varsta de 24 saptamani, desi este de preferat sa
fie administrate inainte de varsta de 16 saptamani.Noua ne-a recomandat sa-l administram in luna 3 si 5. Vad ca si Andreeiei i-a recomandat la fel. Alte pareri, va rog?