Eurovizion 2011
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
Stiu ca Germania participa anul asta tot cu Lena si ca melodia nu este tocmai rea
.
anda141 spune:
Sper sa nu mai castige Lena si nici una ca ea. Mie imi place Franta anul asta . Muzica buna !
Cristina_C spune:
In ceea ce ma priveste, niciodata n-sa castigat cine mi-as fi dorit si au fost ani in care nici macar n-am avut o melodie preferata. Anul asta n-am auzit-o decat pe a Germaniei, o sa le iau la rand pe toate.
anda141 spune:
Daca si Lena asta canta muzica ....parerea mea ca e o stupizenie de melodie . Mai mult vorbeste decat canta , asta pentru ca nu o duce vocea la mai mult.
Ma enerveaza rau criteriile de selectie ale unora. Oricum nu castiga cine canta cel mai bine, altele sunt motivele...
soricica spune:
Eurovision e concurs de creatie, nu de interpretare, iar Lena a fost destul de OK in comparatie cu alte melodii care au castigat in anii anteriori:
Hard Rock, Halleluja finlanda
Molitva....
sa vedem ce ne rezerva seara asta.
vizionare placuta!
Selene_Bunny spune:
Mie-mi plac reprezentantele Ungariei si Norvegiei. Curat unguroaica (Kati Wolf) si norvegianca (Stella Mwamgi). LOL.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
andacos spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda141 Daca si Lena asta canta muzica ....parerea mea ca e o stupizenie de melodie . Mai mult vorbeste decat canta , asta pentru ca nu o duce vocea la mai mult. Ma enerveaza rau criteriile de selectie ale unora. Oricum nu castiga cine canta cel mai bine, altele sunt motivele... |
Bursa o da insa favorita si anul asta!

Rog sa se corecteze si titlul subiectului:Eurovision!

Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit