Eurovizion 2011

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Anul trecut Lena m-a impresionat prin dictie si lipsa accentului german. Canta intr-o engleza minunata. Dupa concurs am gugalit sa vad daca e vreo imigranta dar n-am descoperit. In afara de melodia aceea eu n-am mai auzit-o vorbind englezeste si poate ma insel cu privire la dictia ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Off topic:Nemtzii(cei care cunosc limba) vorbesc in general engleza fara accent,insa engleza Lenei...mie nu-mi place,desi am eu asa impresia(am asculatat-o si aseara si azi in niste interviuri)ca s-a perfectzionat fatza de Eurovisionul trecut!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Din prima semi-finala mi-au placut foarte mult Azerbaidjan, Georgia #351;i Ungaria. Si Grecia mi s-a parut OK...
Dintre melodiile tarilor care sunt direct in finala, Franta mi se pare cu totul deosebita. Din pacate nu stiu ce sanse are la publicul larg.
Sorry, melodia Germaniei nu-mi place deloc, melodia de anul trecut era mult mai OK.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mie imi place Lena la nebunie, dar trebuie sa iti placa stilul asta de muzica.

Aseara nu mi-a placut in mod deosebit nicio melodie, poate Iceland, putin, si Grecia daca il eliminau pe rapperul ala enervant.

Dar in Romania s-au terminat muzicienii/cantaretii? Mi se pare aberant sa ne reprezinte David Bryan (parca asa il cheama) cand avem totusi atatea talente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Lena,

se poate, da?!

in alta ordine de idei Nadine (Austria) are o voce minunata

la preselectie mi-au placut:

Elvetia si Grecia (interesanta melodie, @ltfel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Acum ascult melodiile din cea de-a doua semi-finala si mi se pare ca melodiile de diseara sunt mult mai bune decat cele din prima semi-finala. Va fi o concurenta acerba.
Personal imi plac mult melodiile celor din Bosnia Hertegovina, Slovacia, Cipru, Suedia, Bulgaria, Macedonia, Israel, Slovenia, Estonia, Belarus, Danemarca... Imi plac chiar si ciudateii din Irlanda. Nu stiu ce sanse vor avea ai nostri, ramane de vazut.
Oricum, succes tuturor participantilor de azi!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

M-am uitat in urma la clipuri si mi-au sarit in ochi si niste comentarii suparatoare. Gusturile nu se discuta, doamnelor, este suficient sa spui ca nu-ti place ceva, nu-i nevoie sa spui ca este o "stupizenie" - putin respect fata de ceilalti de la subiect care nu gandesc asa! Eu n-as putea sa vin aici si sa afirm ca nu stiu ce muzica este stupida pentru ca mereu se va gasi cineva care sa o placa si atunci ce facem, ne desconsideram unii pe altii chiar asa, pe fata?
Pentru ca imi inchipui ca vor urma si altele de acest gen, la subiectul acesta doar atat mai am de zis:
Hai Romania! Pentru un loc cat mai bun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Sa vedem si melodiile celei de-a doua semifinale

Bosnia si Hertegovina

Austria

Olanda

Belgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Dar cand sunt semifinalele? Ca eu aseara numai incapeam de meciul Steaua - FC Brasov...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Slovacia

Ukraina

Moldova

Mergi la inceput