Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

LA MULTI ANI FETELOR!

Anastasia printesa de raluca! sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de mult noroc si fericire in viata!

eu nici nu stiu cum am inceput anul....intr-un nor mare de fum, cu gatul in pioneze....bine eram asa de vreo 2 zile, dar fumul din local mi-a pus capac...si picioarele ma dureau de la platforme...am stat pe ele pana la ora 3 dupa care mi-am luat cizmele si m-am pus pe dansat inca o ora. la 4 plecam spre oras, gheata pe stradutele dintre case, dar am ajuns cu bine.

la ora 13 eram la mama la copii, am papat cu ei o ciorbitza, l-am culcat pe Marco si acum iar la cumnata, sa mai dospim putin, dupa care mergem sa-i aducem aici.

Ana esti mortala, nu mai zic nimic.
Irina poate e cantarul stricat, sau poate atatea kg are. hainele si sa fie 2 kg cu papuci cu tot....tot sta bine. e si inalt si poate de aceea nu-ti vine sa crezi ca are atat.
Silvia imi pare tare rau ca esti cu gatul naspa. tare groaznica e durerea asta, chiar si dupa masaj.

va

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La Multi Ani doamnelor!
Sa aveti parte de un an bun si de implinirea tuturor dorintelor!
La Multi Ani Anastasia! Sa cresti mare si frumoasa!

Noi am petrecut aseara pana pe la 4 dimineata in conditiile in care Matei a stat treaz pana la ora 2 si s-a distrat copios; o sa pun pozele cand ajung acasa; a invatat dansul pinguinului...
Azi de pe la ora 13 am stat in Poiana Brasov la o ultima tura de sanuis si am mers si la patinoar...dupa care aici la pensiune au facut foc de tabara si berbecut la protap; ca atara cred ca vin cu vreo 2 kg inapoi acasa (ca simt si la cat am mancat), asa ca de luni (ca tot incep munca) ma pun din nou serios la cura de slabire
In rest, nu am mai deschis discutia tabu ca nu cred ca are rost; incerc sa ma consolez oarecum cu situatia desi nu cred ca o sa reusesc!
Maine dimineata plecam si noi spre casa si sper din tot sufletul sa nu prindem aglomeratie prea mare la intoarcere cand mai toata lumea se intoarce acasa.
Sunt cam chiao de somn....
Sper sa ne auzim maine; daca nu, cu siguranta ne auzim luni de la servici.
Sa aveti o duminica placuta si va multumesc la toate pentru gandurile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele!
La Multi Ani! Sa fie un 2011 mult mai bun decat cel care a trecut!
La Multi Ani Anastasia! Sa cresti mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...

la multi ani printesei anastasia si tot binele din lume....

noi am petrecut la prieteniii a fost ok ,papan a ramas acasa cu ai mei iar Bianca amers cu noi...a dansat toata noapteaimi place ca stie sa se distreze...pe la 4 si ceva ne am bagat in pat...am dormit la prietenii nostrii...ieri tot in che,ba la mama ba la matusa ba la prieteni..azi nu stiu ce om face

nici eu n am intrat in noul an chiar ok...dar tb sa fiu optimista ca va fii un an mai bun....cred ca am un pui de gastrita ac ma cam arde stomacul...cu ameteli si nicio o pofta de mancare...

Silvii...stiu cum e durerea aia..am facut si eu de vreo 2 ori,te a tras curentul
Giova...asadar n ai rezistat pe platforme/???
Dmellii eu cred ca are puiul tau atatea kg...pai are papan 20 si e vai de el ce prapadit
Ana ai fost mortala
Cuscra Anyiar racite.....
Toanca cred ca v ati distrat super...
Miha...n am stiut ca ai avut pb la nastere....sotul tau are un motiv temeinic atunci
Marakiiii...mai baga un ochi si pe aici...ca ne lipsesti

sa speram ca vom avea un an mai bun ,cu sanatate,liniste si pace sufleteasca...Doamne ajuta ...va pup pe toate si hai adunati va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
La multi ani Bianca, fetita mamei Catalina. Sarcina usoara Cata.
Noi suntem dupa o super tura de saniush. Cred ca am stat doua ora afara la sanie pe derdelus. Si e cald, sunt numai -2 grade, numai bine. Razvi e super expert in sanie, se da pe burta si nu oboseste cand urca la deal. Ana e mai maraita si mai fricoasa putzin. Zbieratania mica e tot un urlet.... Cred ca ne vom si insola de la atata soare+ zapada. Noi de Rev acasa cu gatit si mancat. Deci ne-am facut ca niste prcei, ca doar daca tot era mancare, trebuia si mancata, nu aruncata. Ana a stat cu noi pana la 2, iar baietii sau culcat la 11 noaptea ca niste robotzei. Ziua de dupa Rev, a inceput ca de obicei in jur de 8, ca ai mei asa sunt: matinali.
Andiaroro faina trecere inter ani, cu dilema!! Io am realizat ieri ca nu aveam verigheta pe deget. Sunt in "greva" de luni de zile si de bine ce tot neimpacata sunt n-am mai pus-o nici macar sa trec in noulk an "maritata". Bine ca nu-s tocmai superstitoasa. Mi-a placut mult tabloul cu Alexandre si tatal lui. Superb, n-am apucat sa-ti spun. Copiii sanatosi de data asta?
Irina, mare Mario, dar si inalt. Nu cred ca era stricat cantarul. Cu tusea, raportam idem. SI ignoram total. Eu am mai zis, tuse, muci, febra nici nu ajung vreodata la doctor cu ele. Ca ar trebui sa ma mut acolo. Ana mea tuseste sa zic de cel putin doua saptamani, hai 3. Idem Tavi. Dar nu par prea bolnavi. Eu cred ca nu le trece o viroza cu muci+ tuse si vine alta cu alti muci si alta tuse sau ce-o mai fi.....
Miha, relax si tie si sotului tau. Nu stiu cum ati putea, dar tb sa fie metode! Eu am noroc cu al meu mai nesimtit, ca altfel, cred ca inainte sa ma imbolnavesc de ceva real ash fi murit de nervi si ingrijorare. Viata-i scurta, problemele sunt cu adevarat multe, asa ca mai putine griji legate de "ce ar putea sa se intample daca....." ar fi o usurare. Cu nasterile, nici nu mai vreau sa-mi amintesc de probleme. SI de problemele de dupa. Oi fi avut eu ghinion, dar se pare ca am depasit momentul de fiecare data. Bine, ultima data am depasit momentul definitiv, ca alt copil nascut din mine, nu multumesc! Vreau si eu sa fiu om slab, sa am 55 de kg si o viata extrakids, pe moment. APoi cred ca mi-ash dori sa infiez un copil care sa aiba nevoie. Ne plac copiii, ce sa ma fac. Si (Toanca, asta sa-i spui si tu sotului tau, desi sigur i-ai facut capul calendar in toate formele) unde mananca unul, mai mananca inca unul sau 2. Si la fel, faci un efort si-i imbraci, ii educi cat poti de bine si speri sa iasa oameni cat mai fericiti.
Giova, ufff cum e si la noi cu cel mic! Al meu e si leu, asta o fi problema? E criminal. Pai e cat ceilalti doi la un loc. Agitat, nazdravan, se catara, pica, se loveste, sparge, trage, distruge. Bine, al meu si mananca cat ceilalti doi la un loc. Tot ce vine la rand: piftie, paste cu fructe de mare, varza, rosii......Orice! Tavi zis si "Bila" ca are burtica de la atata mancare. Parca An ais Razvi au fost mult mai linistiti la varsta lui.
Hai ca m-am intins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

La multi ani dragelor. Va dorim la toti un an nou frumos, cu multa sanatate si voie buna,plin de realizari si clipe frumoase cu împliniri pe toate planurile , cu pace si armonie!

eu tocmai l-am debarcat pe David la fostul vecin, am baut o cafea cu mamica si m-am reintors cu pupazele acasa, ne-am uitat pana acum la un film cu Veronica. Seline ma intreba de n ori "mami cum cheama asta fetita mica",...........e bine si asa cel putin e totul spus in romana, al meu barbat sforaie de muuuult. Cat poate omul asta dormi, incredibil
Noi ne-am distrat minunat la revelion. dupa o zi de skiat si fara somn nu ma asteptam sa reziste piticoatele pana la 1.30. au avut multi copii, au dansat de-au rupt, mai ales Daria. Mie nu-mi venea sa cred ochilor. ea care e asa timida si retrasa.
Aseara am avut musafiri s-au culcat iar tarziu. De maine ne reintram in ritm. Daria abia asteapta sa mearga din nou la gradinita, de fapt ea nu s-a bucurat deloc de vacanta. Daca ar fi dupa ea ar merge tot anul in fiecare zi la gradi, fara vacante fara weekenduri

2010 la final

Mergi la inceput

dragelor!
Azi am adus turbatul cu noi la cumnata...s-a ars la un deget la geamul de la semineu...of...ce jale a fost.
Maine ne pregatim sa mergem spre casa...eu sunt fara tragere de inima, mi-e groaza ce ma asteapta la cat de rau s-a facut, asa in ultimele 3 zile. Problema e ca e asa doar cand suntem si noi in preajma, la ai mei a fost super ok si cuminte, dar s-au si ocupat de el...tot timpul era cineva la dispozitia lui.

Iuliana se pare ca ati prins coada, am vazut la tv. ma bucur ca a fost frumos si v-ati distrat. cine stie ce se va intampla cu problema voastra...poate cand nu te astepti iti va da un raspuns pozitiv.
Cosmi super ca ati petrecut bine, cu Bianca dupa voi.
Am rezistat de la ora 20 pana pe la miezul noptii pe platforme...
Bee super distractie la sanius.
si edi mananca bine si bea 1l lapte/zi, doar ca de 3 zile nu prea serveste. azi a furat un carnat de pe masa si a luat cateva guri din el. are 11800 gr si 85cm. Tavi cat are? Ma bucur ca papa mult si bine.
poze pe cand mai pui?
Mira si noi ne-am uitat azi la veronica, culmea, chiar i-a placut lui Marco. pana acum nu a servit filmul asta. ce fain de voi cu schiatul. stiu fetele bine acum?

va, ne auzim maine...cand nu stiu.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Un An Bun si motive de bucurie cit cuprinde!
Am vazut ca Ioana v-a zis de sarcina mea. Din pacate am incheiat un An prost si am inceput tot prost Noul An. De miercurea trecuta singerez rau de tot, culminind cu ziua de ieri cind nu are sens sa intru in detalii, dar cred ca l-am eliminat pe simburel. Inca singerez. Sunt sigura ca totul s-a terminat si am sa merg azi la doc. sa vad daca macar s-a eliminat tot si sper sa nu mai fie cazul de chiuretaj. Nu a fost o sarcina dorita, a fost ceva neasteptat si am decis f. greu sa o pastrez. Mai mult am luat pumni de medicamente ca am avut o otita urita si cred ca asta e si motivul pentru care sarcina s-a oprit in evolutie si s-a eliminat. Pe de alta parte, pot sa zic ca nu eram pregatita psihic pentru un nou bb, desi nu puteam sa iau eu masura chiuertarii, dar se pare ca oricum nu i-a fost scris sa vina pe lume. Pe viitor o sa incerc o masura sigura de protectie pentru ca nu imi mai doresc alt copil si nu vreau sa ma mai risc deloc. Chiar ma gindeam si la legarea trompelor, asa ca o sa cercetez problema. Multam fainde urarile pentru Bia..nu am putut sa ma concentrez deloc la ziua ei cu toate evenimentele astea neplacute. Off...mergem mai departe. Pup mamicile si copilasii si va urez MULTA SANATATE si zile frumoase si usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

http://www.facebook.com/album.php?aid=37352&id=100000612591524&saved
poze cu fetele, cui ii face placere!

Mergi la inceput

Sebastian flacau frumos de Cristina! sa fii sanatos, fericit si norocos toata viata ta!
Cristina si Dani, sa va traiasca spiridusul si numai bucurii sa va aduca impreuna cu Edi- tizul nostru.

Paul blondin frumos de Paula! Sa cresti mare si sanatos, sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos in viata.
Paula sa va traiasca baiatul si numai bucurii sa va aduca, alaturi de Alexandra.

Cata of mai....imi pare rau, dar poate e mai bine asa, D-zeu a luat el o decizie in locul vostru. Doamne ajuta sa se fii eliminat complet sa scapi de chiuretaj.
Va, am vazut si eu pozele aseara, ai 2 fete superbe, iar tu arati de milioane...ce mai.

Noi ne pregatim bagajele, la amiaz plecam spre Timisoara.....si nu vreau. Chiar am fost in vacanta aici, am fost mai mult timp cu Clau, fara copii prin zona, a fost tare frumos. de acum...eu acasa cu terminatorul mic, Clau pe santier si Marco la gradi.

va, o sapt. buna sa aveti.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput