Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

LA MULTI ANI!!!! SA AVETI UN AN PLIN DE SPERANTE IMPLINITE!!!
Noi nu am inceput f bine anul: bunica lui dani, care statea undeva la tara cu familia fratelui soacra-mii a plecat de acasa in noaptea de revelion ( era amnezica la cei 90 ani ) dupa ce s-au culcat cu totii la 4 30...a doua zi cand s-au trezit nu au mai gasit-o...au cautat-o trei zile peste tot si ei si ai lu' dani, si politia si vecinii...peste tot...pe camp, prin canale, prin fantini, prin satele invecinate, pe la spitale, la gara, la sectiile de politie invecinate....nu a vazut-o nimeni...si azi s-a pus ninsoarea...sunt slabe sanse...iar soacra-mea e distrusa...sa nu o poata inmormanta cum se cuvine in casa ei....

altfel, noi am fost ieri si am scurtat vacanta piticilor - date fiind aceste imprejurari - si acum sunt cu noi in bucuresti - de dimineata l-am pupacit pe gogoasa, am plecat mai tarziu la serviciu, iar deseara mergem " sa ne facem de cap " toti patru si mamaie ( mami).miercuri la gradi se serbeaza cu colegii...

noi am facut craciunul cu cumnatii si nepotii la poiana brasov..din lipsa de zapada, am dus copii la piscina sa-si consume energia ...gratare peste gratare, o seara in capra neagra...a fost frumos!!

de revelion, am fost gazde, au venit prietenii nostri de la craiova, cu care ne-am distrat pe cinste ( fara limite ) - concluzia ca cei mai buni prieteni iti sunt tot cei din copilarie - adolescenta - am fost costumati in " nasul", tiganci, , gipsy, craciunita, cowboy, "muschetari"...am facut streaptease cu pedepse si premii ( fffff tare !!)...a doua zi am fost intr-un bar si nea-m dres cu narghilele de cirese si struguri....si karaoke cu heliu!!!!!

urez si eu cu aceasta ocazie un sincer la multi ani tuturor spiridusilor - sa fie sanatosi, cuminti si sa aiba mult noroc in viata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Sebastian si Paul, LA MULTI ANI! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Giova, nu am prins aglomeratie ca am plecat destul de devreme de la munte; in 3 ore am fost in Bucuresti.
Matei e fan Veronica!
Spre surprinderea mea (placuta) m-am ingrasat doar 500 grame in conditiile in care am mancat precum purcelu'
Aoleu...ce greu e la munca dupa atata leneveala si sanuis!
Cata, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva!

Mergi la inceput

Catalina, imi pare rau sa aud prin ce ai trecut...cunosc f bine senzatia si nu vreau sa-mi aduc aminte...
te-am vazut si pe tine in poze si pe larisa si e clar, larisa e a ta si bianca a sotului.

sa va dau o veste: am avut o discutie cu dani intre cei doi ani si am ajuns la concluzia ca vrem bb3...nu ne apucam chiar acum, dar anul acesta am vrea sa-l concepem...cum am ajuns la aceasta concluzie? ne-am gandit noi la toti cei pe care-i cunoastem si am ajuns la concluzia ca fiecare este implinit dintr-un anumit punct de vedere, insa le lipseste ceva, sunt nemultumitit de ceva - ceva-ul acela este un copil!!!!copiii te implinesc ca om, iti dau o speranta, un motiv pentru care sa lupti... in plus, intamplator, am auzit o melodie la tv a irinei loghin - despre viata si ideea era urmatoarea - fiecare ii cerem vietii cate ceva - sa ne dea, sa ne faca....insa noi ce ii dam vietii?

altfel, ce e mai pretios - sa lasi in urma ta - case ,masini, conturi bancare...sau sa iei cu tine - amintirile ( pretioase si ele de altfel, dar egoistic vorbind )...sau sa lasi in urma ta - cate o bucatica din tine si din dragostea ce te leaga cu/de sotul/sotia ta???!!!

Mergi la inceput

Bumbita, nu pot decat sa te felicit pentru decizia luata!
BRAVO!
Si (ca o gluma) pot spune ca te invidiez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata si la multi ani sarbatoritilor Sebastian si Paul...sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata

Cata...capul sus ca o sa fie bine...superbe printesele
Toanca...bine ca n ai prins aglomeratie...nici eu nu te vad oprindu te la un singur copil
GIOVA cred si eu ca ti pare rau ca pleci....cred ca ai sa iei decizia sa te muti
Bumbii....asa e cu prieteniaceilalti sunt cunostinte dar cateodata viata te desparte de cei dragi....sotul meu tanjeste dupa prietenii lui dn Craiovabuna decizie ati luat...Doamne ajuta sa fie super bine
Miraam vazut pozele...ce sa mai o familie de sportivi

fug ca nu ma mai lasa teroristul asta

Mergi la inceput

iuliana, iti doresc sa reusesti sa-ti convingi sotul ca asta vrei tu, ca asta simti tu, ca femeie si ca mama.

nu stiu voi, insa eu, de fiecare data cand am stat langa prietene cu pitici si ii alaptau, efectiv simteam o durere in capul pieptului - o durere amestecata cu placere!!! cine stie, cunoaste ce vreau sa zic !!!!!

nasii nostri vor copiii, insa nu ii pot face, ea are ceva probleme de sanatate, a ramas de multe ori gravi si de fiecare data a pierdut sarcina, au tot ce isi doreste un om - material - o afacere de succes, pusa pe picioare, care merge de la sine, timp liber, au vizitat toata lumea ( la propriu ), au casa construita pe un munte , cu sase etaje, masini...etc...anul acesta , s-au hotarat sa infieze doi copii frati.

mai avem alti prieteni de-o seama cu noi - care au "copilarit
" pana acum - s-au distrat, au calatorit,au considerat ca inca nu este timpul...si anul trecut - vazandu-si prietenii cu copii - de 5 , 6 si 9 ani au constatat ei si noi, dupa ceva paharele , ca au trecut anii si ca cel mai usor poti constata trecerea timpului cand vezi un copil cum se face mare...altfel, tu te poti simti mereu ca si la 18 ani....

gataz, cu impresii, pareri si discutii....sa trec la concret...

iuliana, ma poti ajuta cu o cofetarie buna unde pot face comanda de un tort cu martzipan???

Mergi la inceput

cosmi asa-i cu prietenii adevarati - de ex, noi cu cei din cv nu prea vb la telefon, decat de zilele de nastere/ de nume si rareori cand mergem incv si chiar suntem mai liberi, iesim undeva - ei mereu disponibili, de altfel.

insa de fiecare data cand ne vedem, este un sentiment de deja-vu, de parca ieri ne-am fi vazut ultima data, mereu nu ne mai saturam de vorbit, o gramada de subiecte de discutie...si in fata lor, poti fi mereu tu, fara ocolisuri si ezitari.

cam liber azi prin bucuresti, nu?

si cand te gandesti ca lumea buna acum intra in concedii si pleaca la munte la ski....ei, noi la munca, la trebi si actiune!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bumbita felicitari pentru decizie. Eu recunosc ca pe mine vestea de bb3 nu mi-a prins prea bine.
Lucrurile au stat cam asa.
1. Pe 16 trebuia sa imi vina cm. Ajung la data de 18 si abia atunci imi fac probleme si zic sa fac un test, care iese pozitiv. Uimirea a fost imensa, ca nu stiu cind a fost conceput, eu in perioada intre zilele 7cm si 21 cm protejindu-ma. Dupa uimire, vine dezamagire..Dan zice ca abia " am luat o gura de oxigen, cu Lari care a crescut" si ca nu e cazul sa il tinem. Sincer, si eu ma simteam depasita, stiind ce ma asteapta...adica bunici ioc, ca niciunul nu se implica, Bia mai mult pe acasa ca a fost rau de tot bolnava si anul asta ca a a trecut..apropo din dec. pina in martie nu va frecventa gradinita, tot din cauya de boli. Lari acasa cu bona, Bia cu bona, banii de bona nu avem sponsori, deci tot noi ne descurcam cum putem. reactia socrilor " nu e cazul sa il pastrati ca abia va descurcati si oricum nici voi nu mai aveti rabdare de inca un copil"..adica noi parintii? In conditiile in care copiii mei au stat numai cu bona cind am plecat undeva intr-o seara, nici gind sa stea 1 ora Lari de ex. la ei singura...Ai mei pe acelasi stil..."treaba voastra, daca va descurcati, faceti-l"...si ca sa aveti imaginea globala cind am ramas gravida cu Lari, mama imi yicea " sa nu creyi ca o sa o iubesc la pe bia" Desigur ca acum toata lumea le iubeste, adica sa le faca 1 data pe sapt. sau la 2 sapt. gugulu gulu la ei acasa, cu mine desigur si cu Dan, deci nu singuri cu ele. Pe mama tot am mai momit-o si a mai stat 1 data la o mie de ani cu lari sa mergem cu Bia la un film, dar socrii never cu niciuna. Deh, e mai usor sa ii vezi la masa, si atit! Deci reactia lor vis a vis de bb 3 clara.
2. Pe 22 de yiua mea, "frumoasa yi", aveam programat chiuretajul...mergem si nu se vede nimic..nu te pot chiureta ca pote sa fie si extrauterina, nu se vede nimic...ramine sa revin pe 28 si sa vedem atunci daca se vede, facem si chiuretajul. Deci de ziua mea am fost foarte "fericita"...nici cal nici magar!
3. Cu 1 yi inainte de data de 28, Dan vine chitit de la serviciu ca sa-l pastram pe "simburel/nasturel" ca ne-om descurca cumva..asta dupa atitea yile in care eu nu am mai fost om...nu pteam sa iau eu masura asta si sa ma chiuretez...sfirsit de an minunat.
4. Ma bucur, anunt pritenii si rudele, reactia socrului de ex. "tu l-ai vrut" lui Dan si plecat! Mama cica "nu se poate!" Ce mai..bucurie mare pe capul tuturor bunicilor de parca se implicau cu ceva...daca aveam o bita le dadeam in cap la toti!
5. Ma bucur si eu 2 yile, pina ajung la eco..am simtit ca nu e ok de cind mi-a yis ca e sarcina cam mica...incepusem deja sa singerez...mai intai maron, deci ma gindeam ca se opreste totusi singerarea.
6. Plecam la munte pe 29 si continui sa singerez yilnic pina ieri cind a culminat cu eliminarea....inca singerey...asa am stat de Revelion..o stare "minunata".
Reactia mea vis a vis de un bb in plus la mine e asta:
- 1. nu am ajutoare, tot chinul cade pe mine...bunici ioc,
- 2. bona pe care o am nu cred ca face fata la 3, in conditiil in care Bia a stat mai mult acasa,decit la gradi (a facut si scarlatina anul trecut + 3 antibiotice intr-o luna)
- 3. financiar 3 copii consuma nu gluma...daca ai de unde se merita, daca nu, urasc discutiile legate de bani,
- 4. recunosc ca nu m-a incintat deloc perioada de bb a fetelor..mi se pare grea, consumanta, epuizanta, cu nopti nedormite, boli, blender, mers cocosata prin casa cu hamul, primii dinti, prima voma...daca e dupa mine, copii sunt ok de la 1 an jumate sau chiar 2 in sus..adica pentru mine!
- 5 ma vad ca Angelina Jolie cu 20 de copii, daca m-ar tine buzunarul sa am casa mare ca la copii multi trebuie si confort, sa am bunici implicati sau 2 -3 bone pe care sa le invirt dupa posibilitati...Dar cum sunt departe de ea, zic pas.

Sunt de pp. ca o familie fara copii este fara un scop in viata, asta daca amindoi sunt sanatosi si pot face copii. Un copil de implineste, 2 sau 3 la fel, dar trebuie sa rezisti si fizic si pishic si financiar...sa-l plagiez pe socru.."cum sa faca Domle inca un bb ca o sa inceapa sa ii cada parul si unghile!!"

Mai sunt multe de spus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
[red]/La multi Ani Sebastian! Sa fii sanatos si norocos. Bumbi, cofetaria Alice, aproape de Iancului/[red]. Apoi mai aproape de voi ar fi Tosca, parca-i zice vis-a-vis de Mac in Dristor. La ambele am facut torturi de ocazie si au fost ok. Eu te inteleg cu ceea ce simti fata de inca un copil. Cand ma uit la cel mic, venit asa pe neasteptate, stiu ca n-ash fi putut trai fara el. Stii care-i problema cu oamenii fara copii? Oricat le-ai spune sau le-ai explica, nu au cum sa inteleaga cat de complicat si cat de frumos e sa ai si sa cresti copii. Din afara, e imposibil sa iti dai seama. Si noi avem multi prieteni, chiar foarte apropiati in situatia asta. E destul de ciudat, fiindca nu au cum sa impartaseasca cu noi exact cea mai importanta parte a vietii (noastre).
[blue]/La multi ani Paul!/[blue] Paula, sa ai parte de toata bucuria din lume alaturi de copiii tai.
Si noi la munca, deci nu facem parte din lumea buna? Imi place asa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumbita

iuliana, iti doresc sa reusesti sa-ti convingi sotul ca asta vrei tu, ca asta simti tu, ca femeie si ca mama.

nu stiu voi, insa eu, de fiecare data cand am stat langa prietene cu pitici si ii alaptau, efectiv simteam o durere in capul pieptului - o durere amestecata cu placere!!! cine stie, cunoaste ce vreau sa zic !!!!!

nasii nostri vor copiii, insa nu ii pot face, ea are ceva probleme de sanatate, a ramas de multe ori gravi si de fiecare data a pierdut sarcina, au tot ce isi doreste un om - material - o afacere de succes, pusa pe picioare, care merge de la sine, timp liber, au vizitat toata lumea ( la propriu ), au casa construita pe un munte , cu sase etaje, masini...etc...anul acesta , s-au hotarat sa infieze doi copii frati.

mai avem alti prieteni de-o seama cu noi - care au "copilarit
" pana acum - s-au distrat, au calatorit,au considerat ca inca nu este timpul...si anul trecut - vazandu-si prietenii cu copii - de 5 , 6 si 9 ani au constatat ei si noi, dupa ceva paharele , ca au trecut anii si ca cel mai usor poti constata trecerea timpului cand vezi un copil cum se face mare...altfel, tu te poti simti mereu ca si la 18 ani....

gataz, cu impresii, pareri si discutii....sa trec la concret...

iuliana, ma poti ajuta cu o cofetarie buna unde pot face comanda de un tort cu martzipan???

www.dropshots.com/bumbita2" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Bumbi, iti recomand cu incredere cofetaria Alice de la Piata Iancului....
Sunt delicioase; Eu acolo i-am facut lui Matei torturile...
http://www.cofetariaalice.ro/

Mergi la inceput