Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ce fac fetele?
eu tocmai l-am culcat pe Edi si vreau sa strang de prin casa...sa bag la spalat si poate sa mai calc o tura.
Iuliana vad ca sunteti pusi pe fapte mari. Bine ca va tine buzunarul.
Maraki chiar asa, ne-ai parasit de tot. cred ca trebuie sa te abordez pe FB, ca aici nu mai raspunzi, scrii.

un weekend fain fetele.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salut gagici...eu am facut cate ceva pe aici,treburi administrativeBianca s a dus la o colega sa o ajute la un proiect ca i promisese ...la 2 tb sa plece la un party intr un clubcu toti colegii de clasa....e intr o comuna apropiata de noi,vin si ii ia cu microbuzele si intoarcerea e diseara la 9...mi e mila de parintii aia cu 20 de copii pe cap...zici ca pleaca in excursie

Stefan se uita la Kemy curiosul..e innebunit dupa elchiar e interesant

Toanca super ca vedeti lumea....bravooo
Giova si eu am de calcat....dar nu mi palce deloc...bine ca s a culcat puiul mic
Marakiiii....nu mai vrei deloc sa treci pe aici

retsul fetelor???care ce faceti...haideti la raport

Mergi la inceput

Ete Cosmi ca nu am mai calcat. Am facut-o de 2x sapt. asta. Poate mai bag o tura luni si restul sa faca mama daca o avea timp liber.
Fain de Bianca ca a plecat cu colegii in club. dar nu e cam devreme, de la 14-21? pai de la 21 incepe distractia pana dimineata....

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici......noi ne am trezit si ne bem ceaiul...aseara ni s a stricat cuptorul cu microunde asa ca azi musai sa luam altulhabar nu am ce fel...ia dati ceva idei

Giova nici eu nu am calcatn am avut chef....Biancalasa ca i destul pana la 9 si asa Gabi vroia sa se duca la 6 s o ia...cica a fost super...e mica de club ce naiba...

hei pe unde sunteti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Iuliana, arata foarte fain unde vreti sa mergeti.
Noi am fost in Legoland. Nu stiu cat faceti de la München dr nu prea mult. E inspre Stutgard. Noi am facut de la noi vreo 3 ore. Ca sa profitam cat se poate am rezervat o camera la un hotel in apropiere, asa am ramas pana la inchidere. Noi am fost vara pe 15 aug intr-o sambata. Lumeeeeee si tara. Nu am reusit sa ne dam pe toate alea. am pierdut mai multa vreme stand la cozi decat distrandu-ne.
Cel mai bine e sa mergeti cand nu au nemtii vacanta, sa ajungeti inaite de 10 acolo, (nu am gasit loc de parcare, am stat foarte mult la coada pana am reusit sa intram). In rest viel spass
http://picasaweb.google.com/miraklucker/Legoland15Aug2009#

........noi obisnuit. Azi acasa. E foarte frumos afara. Parca ar fi o zi de martie. Doar ca eu sunt racita bine, barbatu a lucrat azi noapte asa ca acum doarme. Poate spre dupa masa iesim totusi putin la o plimbare.

O duminica frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani Clara Francesca si Mark sa traiti si sa cresteti mari si cuminti
Iuliana eu am auzit de Legoland e f fain cica, noi am zic su Anda ca mergema vara viitoare ca piticii nostri sunt mari pasionati de lego, au personajele lor si lego uriase. Vezi pe net ca au site.
Giova da draga goale magazinele peste tot
Noi am fot ieri la shopping la magazinele de uzina de la Troyes am umblat de am slabit ub kg si jumate pe bune vb cu atat aveam mai putin seara. Am fost prima data intr-un centru mai aiurea is am pierdut vremea pe acolo apoi am ajuns unde trebuia dar nu mai tineau picioarele cand am vazut iar km de magazine am crezut ca mor. Concluzia pe scurt anbul asta cam urate colectii fata de anul trecut, la Mango in special jale, nimic nu am luat. Esprit-ul fain dar redus f putin, JP a fost incantat ca el era in cautare de blugi LEE si Levis si a gasit tot ce vroia, eu miam luat mai multe bluze si chestii de la TBS si papuci, in rest am mai ciugulit cate ceva de prin alte magazine, bluze si maruntisuri dar nu mare lucru. Lui Alain nu i-am mai gasit mai nimic la varsta lui se luase tot s-a ales numai cu niste camasi si bluze si caciuli de la Beneton super reduse la 10 euro bucata de lana dar subtiri si mortal colorate, o sa fie pt la toamna. O sa ies aici in oras sa-i mai iau ce vroiam de primavara.
Va las ca tocmai am terminat de mancat un bors de cocos si ma pun sa adun ca deseara am musafiri ( vine soacra) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Iuliana ca am uitat si tot vroiam sa iti spun eu la ce buget vad ca aveti voi de vacante m-as orienta clar spre Spania, Italia, Toscana, Insule faine din Grecia, locuri si cu istorie unde ai unde sa iesi si sa vezi si sa te plimbi ca o sa fie mai mari piticii la vara ( Londra super idee) resorturile astea de nu stiu cate stele eu nu zic ca nu ofere multe dar ....in cazul meu simt ca tot lipseste ceva. Eu sincer cand aud de Egipt, resort Antalya sau Cipru ....vad bani cam dati aiurea m-as duce iarna acolo cand nu am alte variante in rest nu, e parerea mea vroiam sa iti dau si alte variante.
Vacanta : anul asta vreau sa organizam cateva we in vara,unul mai lung daca reuseste al meu sot cu o un oras mare vizitat si ma gandesc la Londra sau Amsterdam, vara in Spania din nou ca ramas de vazut Barcelona dar mergem mai in Sud sa vedem Peniscola si Benidorm-ul si sudul Spaniei care am auizt ca e bestial. In rest Romania clar candva la vara si mai vedem pe unde ne putem invartii in we.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Sal'tare!
Noi am fost azi al film la Tangled - Rapunzel. 3D. SUPER!!!!!!!!!!!! se merita. Ioana a fost super incintata si sala era plina de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hello fetele.
Gata! Mi-am facut rezevrare la hotel pentru Legoland si pentru avion; o sa stam 4 zile (3 la Legoland si una in Munchen); plecam pe 29 august.
Mira, multumesc mult pentru informatii; m-am delectat impreuna cu sotul meu la pozele voastre de la Legaland; abia astept sa ajungem si noi pe acolo.
Silvi, in insule grecesti as merge, dar nu vrea Victor: defect profesional; cica grecii (nu toti) sunt mincinosi si tepari (tot defect profesional); adevarul e ca atunci cand am fost in Creta una era pe site si alta in realitate; nu mi-a placut deloc in Creta.
Resortul din Cipru e in oras si cica si pe acolo sunt o gramada de vizitat.
La anul cred ca o sa incercam Toscana sau Nisa. Sa fim sanatosi pana la anul.
Pe anul asta concediul e gata!
Deci ai slabit 1,5 kg; bune si cumparaturile astea la ceva!
Cosmi, deci domnisoara ta s-a simtit bine in club! Ma bucur! Cum sa vina mai sa o ia la 6 seara? Bine ca ati lasat-o pana la ora 9.
Giova, am fost si eu aseara pe la Zara, C&A, dar nu pot spune ca m-a impresionat ceva; i-am luat lui Matei o camasa, mie o camasa si o fusta si cam atat; ce m-a surprins: era la lumeee....si o coada la cabinele de proba! Criza!
Any, Rapunzel e mai mult de fetite, nu? Intreb ca sa stiu daca sa il duc si eu pe Matei sau nu. Deci ati avut o zi distractiva!
Ma duc sa vad ce mai e pe la TV si ; maine iar o luam de la capat cu serviciul

Mergi la inceput

gagici!
Noi ieri pe afara, pranzit la un restaurant, am venit acasa la nani, iar seara la finii nostri sa le vedem apartamentul. faina zi...nici nu am deschis compul.

Cand aud ca nu mai e nimic la reduceri mor...asa mi-a zis si o prietena din Munchen . Sper totusi sa mai gasim cate ceva, oricum, Clau isi lua la tot din noile colectii. El nu-si cumpara o duzina de haine, dar si cand da un ban...lesin.

Silvia bun shoppingul daca dai asa repede jos kg. eu am dat jos 2 kg dupa o sapt. de dieta, tu dupa o zi de shopping.
Cu vacantele...depinde si de ce vrea fiecare....eu vacantele la mare cu copiii le vad sa stam tolaniti, fara sa facem nimic si sa avem totul aproape. Cand facem vacante in 2, pai atunci vizitam, nu mi-ar place sa stau sa nu fac nimic ca mor de dorul lor. asa ca noi avem bine definite ai impartite vacantele.
Mira super pozele, clar trebuie sa-l ducem si pe Marco pe acolo.
Iuliana misto ca ati rezervat deja. cred ca se va bucura Matei.
eu in magazinele noastre nu am mai intrat. Pai e criza doar pt. unii, nu pt. toti.
Cu creta sunt perfect de acord cu tine, si noi am ramas cu un gust amar...sunt chestii de vizitat, dar pt. noi nu e de mers cu copii acolo.
Anymony ma bucur ca a fost misto filmul. si Marco vrea la Rapunzel, dar asta inseaman sa merg eu cu el, ca pe tat-su numai il chinuie cu genul asta de film. Mai vrea si la Ioggy bear.

Mark, Clara si Dani
La multi ani copii frumosi! sa cresteti mari si sanatosi, si numai bucurii sa aduceti parintilor!

o zi faina gagici!

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput