Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Si la noiau inceput reducerile! in carrefour erau 50% reduceri la haine, dar eara bataie. I-am luat Ioanei o pereche de pantaloni scuti de blugi cu 5 lei f draguti-dar pt 7 ani ca mai mici nu erau. dar ii vin perfect sunt 122 cm, dar ea acusi ajunge...
De ziua ei i-am luat anticipat un pardesiu de lina de la Sprider mov supr si am dat 90 de lei, redus 50%. Tot pt 8 ani, dar in afara de faptul ca ii e un pik lung la maneca ii vine perfect. nici nu mai stiu ce marime sa ii mai iau fetei asteia-deja am trecut de haine 6 ani...brrrrrrrrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Florina sa va traiasca flacaul La multi ani David !
Giova ba imi convine faza cu gatitul mai alesc ca nu ammai slabt un gram nu stiu ce naiba am ca nu mai fac sport cred....
Noi am dat o tura azi prin magazine sa ne facem o idee ce au, la C&A era aproape gol nici nu m-am uitat decat la haine pt Alain i-am luat vreo 4 perechide pantaloni si un hanorac dublat cu polar de la cars, asta e tot ce am mai gasit in rest am mai luat cate o pereche de papuci la fiecare si gata shoppingul pe azi ne pastram pt we

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, noi ne-am luat bilete la Londra pentru 29 iulie - 1 august.
Eu parca nu prea as mai vrea tot in Antalia ca m-am cam saturat de turci, cu toate ca nu prea se compara cu nimeni la calitatea serviciilor; acum incerc Cipru sau Spania sau Italia, dar tot ce am gasit pana acum nu pot spune ca m-a dat pe spate.
Iar in Cipru sunt super hoteluri, insa nu afera all inclusive; naiba stie ca nu stiu ce sa fac si incotro sa caut. Nu prea as vrea cu demipensiune ca nu stiu unde si ce fac cu Matei pentru masa de pranz...
La fel e cazul si pentru Croaitia si pentru Muntenegru....
Haideti si voi cu idei....
Cosmi, revelion acum??? Ce aiurea mi se pare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare......gata si consultatia...mi adat dr sa repet secretia ca nu i place rezultatulom vedea

Toanca de ce nu incerci Italia...zona Toscana e superba
Giova revelion...cica sa inchegam relatiile,,,m am dus am papat ceva...apoi am luat o farfurie si am,,furat,, prajituri sa le duc copiilor
Cuscra Any....mai usor cu crescutul ca ramanem pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
haideti la o.
La noi ploua si e frig. Bine ca nu are patinaj azi marco, ci marti. sper sa fie vreme buna sa poata incepe cursurile.

Any se vede in poze cat de mare e Ioana.
Silvia aoleu...nu a mai ramas nimic prin magazine...e criza mare dom'le, asta o fi cauza.
Cosmi sper sa iasa bine urmatorul rezultat. Fain ca ai luat prajituri si pt. copilasi.
Iuliana am merge si noi prin alte tari...dar cu 2 copii dupa noi mai greu...am vazut vara asta...cu tot UAI nu se compara Egiptul cu Antalya, iar de marea noastra....
Poate cand mai creste si Edi sa incercam si altceva...pana atunci turcii ofera tot luxul si conditiile unui concediu super cu copii mici. sper sa ni-l si permitem anul asta.
Cipru? faina destinatie...nu m-am interesat niciodata de preturi si conditii. doar poze am vazut.
Eu as fi mers in Dubai in iarna asta, fara copii, doar noi 2....dar cum vreau prea multe....trebuie sa renunt la ceva.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...

Giova asa e cu Turcia....e super si pt copii dar am inteles ca au scumpit cu 25 de procente....cu repetarea analizeise paote sa fie ceva pt ca exista o scurgere ...asa ca tb ceva tratamnet...asta sa fie paguba(bine ca e papanicolau bun)

Mergi la inceput

am gasit concediu aici: www.aeneas.com.cy
e in cipru in Aya Napa (cica cea mai renumita statiune a lor)...
Sunt asa de fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da-ne mai multe detalii....pret, AI?
cate ore sunt cu avionul?

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova, hotelul arata BESTIAL; avem niste greci la munca nascuti in Cipru si ei mi-au recomandat statiunea ca cica e una din cele mai frumoase plaje din lume.
4 ore de mers cu avionul; AI; 2 adulti si un copil: 1950 Euro cu bilete de avion+taxe aeroport, family room;

Mergi la inceput

Maraki, baga ochiul si pe la noi ca am o intrebare...
Am descoperit ca exista Legoland si as vrea sa merg ca am gasit si bilet de avion si cazare.
Ai fost pe acolo?
Cum e?
Merita?
La ce distanta e de Munchen?

Mergi la inceput