Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**
Raspunsuri - Pagina 14
dia_tm spune:
Super pozele Giova!
noi prin Timisoara...am mai fost la noni...locatia centrala probabil;
si ne-am mai vazut pe-afara la zapada cu o parte din prieteni.
...si desigur n-a ajuns sa ne vedem cu toti cu care ne-am fi dorit.
intre timp am mai avut parte de o mini-vacanta, in Barcelona asa ca am revenit cu o doza imensa de buna dispozitie (sper sa persiste o vreme).
mai am de recuperat pe aici..nici n-am ajuns sa citesc tot ce ati scris... de regula in vacante/concedii ne desprindem total de mijloacele moderne de comunicare...si-apoi avem o tona de recuperat.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui toanca Neata doamnelor Chiar ca e liniste pe aici... Doriti o ? Giova, Maraki, pe unde ziceati voi ca ati fost in parcul Safari? Locatia exacta si cum se numeste... Vrem sa il ducem si noi pe Matei, dar nu stiu unde sa caut... Iuliana si Matei Alexandru 06.01.2006 poze http://www.dropshots.com/toanca http://www.dropshots.com/toanca1 http://www.dropshots.com/toanca2 |
Toanca, nu stiu la ce te referi
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Maraki vrei ceva din tzara sa-ti aduc? sau daca vrei sa-ti trimita ceva ai tai sa-mi zici, ca-ti aduc cu draga inima.
Dia super ca ati fost in barcelona si ca sunteti cu bateriile incarcate. Adriana ce mai face?
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Haideti doamnelor la o cafea sa iesiti un pic din hiberneala.
Noi...la munca cu drag si spor iar Matei la gradi.
A fost foarte incantat de magician si ma tot intreaba cat mai e pana vine iar ziua lui ca sa vina iar magicianul....
silvi_2005 spune:
Gata doamnelor au inceput oficial soldurile in France am intart acu' la Zara si e cam gol site-ul cred ca aici s-a bagat shopping de asta noapte nu s-au trezit la 9,30 ca mine . Ceva trening as fi vrut sa ii iau lui Alain dar nu mai avea marimea lui oricum nu iau nimic pana in we ca daca tot o sa bat atatea magazine vad ce gasesc acolo apoi mai completez ca nu aveam ceva anume. Cu ocazia asta l-am si masurat are 120 cm inaltime pe greficele de crestere e inalt cat pt 6,5 ani si slaaaaab tare la 20 kg la inaltimea asta , lasa ca ne ajunge el cu kg.
Dia super cu Barcelona sper la vara sa ajungem si noi.
Giova Alain nu a mai avut nimic ieri, JP zice ce a camminciunit eu tot zic ca sigur l-o fi durt burtica dupa o cacao calda si un Panadol era ca nou s-a jucat si a mancat toata ziua
Ma uit si pe pe site-uri ce mai este sa imi fac o idee de produse si preturi si merg apoi sa fac ceva de papa "lejer" ca tot mai am de dat jos o groaza de kg . Al meu sot e ambitios tare si el a slabit 5 kg si mai vrea macar 5 pana in primavara nu mananca face sport si in garzi ce mai aproape nu se gateste in casa asta somez. In we, duminica, vine soacra mea la noi , sambata o sa il lasam pe Alain cu Turor cu bunica acestuia si mergem fara ei la cumparaturi...cam astea ar fi noutatile mele.
Giova spune:
Silvia tu nu te bucuri ca nu gatesti? eu tocmai am terminat o supa crema de rosii cu galuste din gris.
Am bitios JP, super a slabit. Oricum, barbatii dau jos mai usor decat femeile.
iar vine soacra? pai cum de va viziteaza asa des? numai cand a fost....
Iuliana simpatic Matei...daca ar stii cat mai are de asteptat pana la ziua lui.....
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Mai, mai, mai...da chiar ca e liniste pe aici...
De-ar fi asa liniste i a munca....dar din pacate s-au intors cam toti din concediu si a inceput tavalugu'
Deci, Silvi ai inceput reducerile; super; la noi si daca asunt reduceri sunt niste scoruri....astia cred ca maresc preturile inainte si pe urma cica sunt la reduceri
Eu cu kilogramele am ramas, din pacate pentru mine,la 55.5 kg; recunosc ca la munte am cam mancat, dar as vrea si eu sa mai dau un pic jos....
Giova, super ca plecati saptamana viitoare in Germania;
Noi nu stim unde sa plecam anul asta la mare; din ce m-am uitat s-au nesimtit astia rau de tot cu preturile.
Asa ca habar n-am unde sa mergem.
Ce stim sigur e Londra ca acolo ne-am platit deja si biletele de avion si hotelul pentru 4 zile ca mai putin nu prea poti sta in Londra.
Haideti mai dati si voi un semn de viata....
cosmi1975 spune:
neata gagici....am dus puiul la gradii si acum bantui putin pe aici ca am cateva minute libere
Florinini sa-ti traiasca baiatul sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata
diseara am programare la ginecolog...papanicolau a iesit bun dar cica e o pb cu secretia,...ma intreba dr daca e abundenta....dar de unde ca nu i deloc asa...om vedea
Toanca mai bine un ceai,cafeaua am baut-o mai dimineata
azi avem ,,revelion,, la muncasunt dusi rau...pai eu am clasa plina de copii ce sa fac la ,,reveloin,,
Giova spune:
David flacau frumos de Florina! sa cresti mare si sanatos si sa ai noroc in viata!
Florina sa va traiasca baiatul si numai bucurii sa va aduca.
ce mai faceti voi? cum sunteti?
Iuliana si nepoata ne bate la cap sa mergem la Londra la concertul lui Justin beaber...dar inca n-am tampit. si noi vrem Londra dar cine stie cand vom merge...cu toate ca am gasit bilete destul de ieftine asa prin martie....dar eu as face-o mai la vara.
Vrem Antalya anul asta, caci anul trecut la cati bani am stricat cu marea noastra si egiptul, mai bine mergeam in turcia. Mi-e si groaza sa merg sa vad ce preturi sunt...mai ales ca noi vom fi si 4 si vreau si la un hotel care e cam scumput.
In rest...am vrea sa mai mergem cateva zile in 2 pe undeva...sa vedem ce vom vizita anul asta.
Austria a picat caci nasii nostri nu mai vor, singuri nu are fan, si parca mi-a ajuns deja zapada.
Cosmi bine ca a iesit PT ok, bafta si la consultatie. deci va distrati azi...Revelion, acum? si cu copiii ce faci?
merg sa adun din casa, in 10 min. cat am scris pe forum, toate jucariile le-a scos Edi.
mamica de 2 smecherasi