Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Gata si cu petrecerea....au fost 9 copilasi, noi am chemat vreo16...dar restul nu ne-au confirmat si nici nu au venit. ce oameni...le era greu sa de aun tel. si sa zica ca nu vin.
Oricum, pizza s-a comandat la fata locului in functie de nr. de copii.
A fost frumos, s-au distrat, dar timpul prea scurt...2 ore s-au dus repede.
A primit cadouri super: lego duplo, lego city, enciclopedii, dinozauri si alte animale d ela Schleich, sincer nu ma asteptam.
Edi dragul meu a fost cam chinuit...ora lui de somn a fost exact la 17, cand a inceput petrecerea. pe la ora 18 era distrus, dar nu l-am putut culca in nebunia din mall. asa ca la 19:30 mi-a adormit pe masina, inca 30 min. acasa, dupa care l-am schimbat, i-am dat lapticul si iar somn. Mi-e groaza la ce ora se va trezi dimineata.
A dansat si el intr-una...ii placeau luminile de disco, asa ca le inchidea becul copiilor cand mancau. Nu a prea avut tangente cu ei, doar cu sara...surioara unui coleg de-al lui si nici cu ea prea mult.
revin maine cu poze.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
anymony spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!!!! Ca multi am mai fost saptamina asta!
Eu am terminat azi cu prima parte de botez. Foarte frumoasa slujba tinuta de preot, lumanarea mi-a reusit si a fost admirata-am sa pun poze. Singurul inconvenient a fost ca in biserica a fost cam frig si Ioana a stat imbracata - si nu prea a iesit asa bine in poze! MA gindeam si la finuta sa nu raceasca. Nu a fost cumatrie mare-doar o masa la restaurant in familie. A iesit foarte bine. miine facem baita si Ioana abia asteapta sa o spele pe finuta pe piciorutze. M-a mirat ca a stat foarte cuminte la slujba aproape o ora, a inconjurat cu mine masa, si a sarutat Evanghelia-nici nu ma asteptam. A mers si ea cu noi al restaurant ca nu am putut scapa de ea...
Vorbeati de scoli, eu am vb deja cu invatatoarea si am cazut p espate cind mi-a zis ca e Ok dar ca copilu trebuie sa stie sa citeasca deja cind vine in clasa 1. Si azi matusa finutei care e invatatoare mi-a spus ca grupa pregatitoare va fi clasa 0 si se va face la scoala de catre invatator. cam asta ar fi noutatea.
un weekend fain sa aveti!
cosmi1975 spune:
ooo dar ce liniste pe aici.....
neata gagici...gata am dus copilul mic la gradii....era tare bucuros
toanca spune:
Neata doamnelor
Chiar ca e liniste pe aici...
Doriti o ?
Giova, Maraki, pe unde ziceati voi ca ati fost in parcul Safari?
Locatia exacta si cum se numeste...
Vrem sa il ducem si noi pe Matei, dar nu stiu unde sa caut...
Giova spune:
acum am venit de la Z....binenteles ca nu am mai gasit mai nimic...o bluza si o pereche de blugi lui Edi, o pereche de raiati pt. marco si macar am luat tinuta de botez a finutei. mai trebuie un bolero si ciorapei lungi. dar le vreau crem/albe...si poate gasesc prin Germania-Austria.
Macar m-a contactat echipa Z pt. adresa, asa ca abia astept sa primesc cardul si sa vad care e reuderea VIP.
Iuliana noi am fost la Safari park pe langa Verona in Italia.
super pozele de la petrecere. cred ca le-a placut copiilor magicianul si numerele facute.
Cosmi te cred ca abia a asteptat papan gradi...si Marco vroia la gradi, se plictisise in Al;ba Iulia.
aha...ii e rusine Biancai....draga de ea...bine ca macar tie iti spune, mai bine asa decat sa ascunda.
Anymony sa va traiasca finuta, bine ca ai terminat. asteptam pozici.
Irina cum a fost la motz? asteptam poze...sunt curioasa ce tiinute cool a mai primit Carla de la nasica.
Liliana gata despachetarea? cum a fost la munte?
Silvia nu e nu stiu ce calitate in hainele d ela Zara, chiar zicea si o amica din statea ca la ce pret au, puteau sa fie mai bune...se compara cu H&M, C&A. Mie imi plac ca sunt moderniste rau si pt. pitici, dar ma pot lipsi de ele, ca si la H&M au haine faine.
Ce mi-am luat pt. mine si sot de acolo arata misto si se comporta la fel...insa la copii nu prea merita, mai ales la bebei.
Bee Kiabi si mie imi palce, din pacate la noi nu este si numai nervi imi fac cand ma uit pe site-ul mama. asa ca mai bine nu mai deschid nicio pagina cu haine de dincolo.
Incerc sa pun azi poze in drops, ieri nu se vedeau.
revin....
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-01-08/17:00:51" target="_blank">poze party
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Giova superbe poze
Noi am fost ieri la patinaj eu am reusit sa patinez dupa 20 de ani fara sa imi rup ceva si Alai s-a plimbat cu un scaun si a impins un scaun pe un pationoar ca aici asa invata. Azi a fost la un curs de franceza si un atelier de patiserie si uite asa au zburat zilele.
cosmi1975 spune:
neata gagici...dar ce liniste pe aici
Silvii super ca ai patinatsi aici exista modul asta de patinare pt copii
Giova superbe pozele distractie la maxim sa inteleg....
fetelor???unde sunteti??
silvi_2005 spune:
Apar eu cu ceaiul meu antiadipos in zona , Alain e acasa ca l-a durut burtica de dimineata nu stiu cat de tare si cat de pe bune dar l-am lasat ca e si JP acasa si eu mapot duce la curs si e asa urat afara ca ma gandeam ca daca e chiar bolnavior mai bine sa stea acasa. Vb de dimineata cu Ana si mi-a zis ca si Alex e cu febra acasa.
Giova ma si gandeam la tine si la ce am zis cu reducerile ca ne-am hotarat ca mergem cu niste prieteni sambata la Troyes ( la 200 km de aici ) la solduri. Sunt 2 mari lanturi de magazine gen Outlet/magasine d'usine cu 250 de magazine si peste 400 firme si am zis ca mergem acolo sambata la solduri desi nu aveam in plan. S-a oferit bunica lui Tudor sa stea cu el si cu Alain sa putem face shopping si suna f bine , mai vad eu ce iau de la Zara si C&A cand vin de acolo daca mai am o bruma de bani
Cosmina vad ca fetele hiberneaza, asa sunt si eu o vreme nasoala ce e, nu ai chef de nimic.
Gata fug la bucatarie sa fac paa, nu pot sta eu linsitita cand sunt si baietii acasa
Ioana de Bistrita ce mai faci?
Giova spune:
fetelor!
Eu de ieri sunt la dieta si as manca non stop. Of ce grteu este...salivez la torturile Biancai de nu-i adevarat. Zici ca acum ma trec toate poftele. Sper sa rezist astea 2 sapt. mai drastice...fara fructe si carbohidrati. Sapt. viitoare mergem la Munchen sa vedem ce voi manca pe drum....
Cosmi, Silvia multumesc de complimente.
Silvia super ca ati fost la patinoar...asa se invata pe dincolo...cu scaun dintr-ala. Si Marco reincepe cursurile din 15 ian., acum trebuie sa-i caut patine, vrem sa luam noi, sa nu mai inchirieze de acolo.
Asadar mergeti la shopping. pai ce-ti ziceam?
Sper sa nu fie nimic grav cu Alain, doar o prosteala....
fug sa pregatesc pranzul.
mamica de 2 smecherasi