Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**
Raspunsuri - Pagina 12
maraki spune:
Miha la multi ani daca te cheama si pe tine Ioana
Ana, mie imi suna a interes; ea sta intr-un satuc unde sant doar doua magazinase Lidl si Netto, nici urma de mall. Aici a dus-o Robert peste tot, la un targ foarte misto hippie Tollwood, la Olympia, la zoo, see-life, el ia platit drumurile pana in ro, el i-a platit cumparaturile, tot el a incercat sa o bage aici sa lucreze dar patronul a cerut hartii ca este inscrisa cu domiciliul in Munchen. Pt problema asta alte discutii cu Robert ca ne cerea sa o inscriem pe adresa noastra Doar nu santem nebuni nici nu o cunoastem bine, dupa aia alta problema ca s.a imbolnavit ea ( a facut o infectie urinara ) si nu avea asigurare medicala. Oricum cel mai urat si tupeist gest a fost sa vina cu fata aia la noi in casa fara sa stim ( oricum nu acceptam ca daca vine, vine pt Robert nu are nevoie de coada ) Concluzia este ca este profitoare, credea ca o sa le scoata Robert prin cluburi pe banii lui, mancarica asigurata la noi, casa/ casa....a trebuie sa doarma angelo cu noi in pat ca sa-i asigur fetei loc in camera copilului ( pt faza asta am avut discutii cu Giorgos ca am pus o necunoscuta in patul copilului ) Robert si-a cheltuit salariul cu o zi inainte sa vina Simina, nu mai avea nici un ban de revelion; ele au stat in casa si cand a inceput Robert serviciul au sters-o englezeste
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
plus ca a mai venit o data si a stat 2 sapt si nu a facut absolut nimic in camera lor. Era haos acolo, imi spunea tata sa fiu mai cu tupeu si sa o scol ( dormea pana la 15.00 dar asta nu ma deranja ) sa-i spun ca vine preotul sa faca sfestanie si sa stranga prin dormitor Se ducea zilnic seara la Robert la sv si se intorceau pe la 4 dimineata, vroia sa fie scoasa prin cluburi cand termina el programul. M.am suparat o data si am spus ca daca mai continua asa, o sa inchid usa pe dinauntru sa nu mai poata iesi din casa( ei i.am spus despre ea ) si ce credeti? a doua zi a plecat in satucul ala
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
mai Maraki asta e fata care a stat atunci la voi? pai era matza blanda...sau a fost doar de impresie sa vada ce fel de oameni sunteti?
E naspa tare, saracul Robert, sper sa nu-l prosteasca ca vad ca e indragosttit de ea, daca a si .
Hai mai ca poate ne vedem, macar la o cafea scurta, daca aveti chef.
pe mine ma intereseaza un mall cu Zara, H&M, C&A si alte firme cunoscute.
Reducerile au inceput?
Miha LMA iubita si tie, multa sanatae si tot ce-ti doresti sa se implineasca. Tot uit ca esti Ioana.
Ana ce tare e Alex...cum ar rezolva el problema, daca s-ar putea.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata gagici...eu am dormit super azi noapte dupa ce in urma cu o noapte am adormit la 5 dim
copiii abia s au trezit ,am stat aseara 2 ore afara si se pare ca aerul le face bine....Bianca trage de tare la scoala ca acu termina semestrul....ieri ma suna si mi zice...mamii am primit un trandafir rosu de la un baiatsi acum vuieste scoala...eu am zis ca e normal sa primeasca ca e isteata si frumoasa....dar ea nu stia ce sa faca cu trandafirul ca era gabi acasa si n a vrut sub niciun chip sa i zica ca i l a oferit un baiatce i a dat prin cap???ca a tb sa cumpere o floare sa faca la chimie un experiment....hahahaha
Maraki lasa ca toate avem cate o pb si poate aici ne descarcam....ce sa zic de fata asta????ca ma gandesc ce ne asteapta in viitorRobert tb incurajat si el tb sa vada daca fata are sau nu ,,defecte,, ....tu stai deoparte ca daca e innamorat n ai ce face decat sa l superi....asta e parerea mea
Mihala multi ani si tie si multa sanatate
Giova pleci s o vizitezi pe mama soacra???super poze ai pus
Toancaaaa..esti obosita???
Ana e mortal copilul tau...are niste replicide om mare
ma duc sa le pun sa pape la copiine ,,auzim,,
silvi_2005 spune:
Eu trag de timp sa nu ma imbrac sa ma duc la piata cu Alain binenteles ca al meu sot e iar de garda si suntem singurei.
Cosmina vai ce faza tareeeeeeeeeee deja au inceput emotiile super faza. Eu am primit o data de al un tip care ai mei nu-l placeau un brat de trandafiri ( eram trecuta de 20 de primaveri ) si seara cand m-am dus acasa am intrat cu ei in scara, am iesit dupa ce a plecat tipul si i-am aruncat dupa usa scarii ca nu puteam intra asa in casa si dimineata cand am mers la serviciu i-am recuperat cam vestejiti si m-am uitat la ei toata ziua . Faina perioada incepeti
Maraki deci de asta ai absentat dear ...paiintra si tu la barfa aici . Sincer mie imi place ca esti grijulie la aceste aspecte cu Robert ca ei sunt f influentabili eu zic ca esti super toleranta. Eu ma pun in piela ta si stiu ca as face la fel cred ca asta m-am deranja f tare sa vad ca profita careva de el, de faptul ca e bun si cumsecade cred ca am turba. Bine ca s-a rezolvat problema si bine ca sta cu voi si vezi ce comapnie are ca altfel....poate ti-ar prezenta numai sotia...Angelo ce face cu consola, ce jocuri jucati ?
Ana al tau pitic e mortal cu replicile
Giova am vazut Zara online, cred ca o sa ii comand si eu cate ceva lui Alain sincer la haine de femei nu am cazut pe spate nici la haine nici la preturi cred ca prefer pt mine sa le iau pe probate. La copii am vazut pantaloni misto si o geaca ca de fotbalist american cu maneci de alat culoare care imi place. Sa pui cand ai timp pls link cu ce vrei sa iei tu sa vad si eu sa mai imi vina idei. Oricum SF faza cu rezervatul de haine pt reduceri in masa era clar ca iese o mare nebunie. Super ca ai card VIP
La noi incep reducerile cica de miercuri dar sincer la ce luna am avut cu o groaza de cadouri de Craciun de sute de euro, cadouri pentru Alain de ziua lui, musafiri , Craciun, sf Ion cu cadouri ...o sa incepem mai rezervati reducerile La Alain trebuie sa ii iau haine de primavara ca toate ii raman mici creste copilul asta ca din apa si la kg ramane la fel azi chiar vreau sa-l masor.
Giova spune:
am luat o pauza de la si am intrat sa va citesc.
Edi doarme, Marco se joaca si eu cu treaba...si dupa amaiza e si petrecerea...sper ca macar unghiile sa apuc sa mi le fac.
Cosmi ce tare faza si ce imaginatie bogata are Bianca. Bine ca s-a scos. dar de ce ii e asa frica de gabi? de fapt si eu aveam o reticienta in cel privea pe tata, dar el e mai inchis, nu ne-a luat never evr la o discutie si alte cele....
Da, o vom vedea si pe soacra...dar i-am zis la Clau ca va fi scurt, nu am timp de stat cu ea la taclale.
Silvia nu stiu ce vreau de la Zara, eventual blugi cu fundul lasat...pt. Edi ca la Marco slabanogul nu cred ca-i sta bine.
Am gasit si pt. mine ceva haine, eu mai rar imi iau de la Zara, parca nu-mi gasesc. Sunt misto alea gen office, dar pt. casnica de mine, nu merg.
Si eu vreau haine pt. Marco, mai ales pantaloni de trening, a rupt vreo 3 in genunchi si 2 perechi de blugi de la Zara, bine ca i-am luat la reduceri dar tot am dat 50 lei/pereche.
Sper sa mai gfasesc la Z ceva ca am vazut pantaloni faini de trening la 20 lei ar veni redusi.
Ce tare esti ...parca vad ca vin reducerile si ne zici cum a venit JP cu plasele acasa de haine.
gata pauza, fug la aspirat livingul.
si o zi faina sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI CArla! Irina, cand a trecut un an? Nu-mi vine sa cred.
LA Multi Ani Ioana de ANyMoni, Giova, Ioana_T, MIha! Sa traiti cu numele!
Silvi, sa te bucuri de sotul tau cat multi ani.
Maraki, patanii, patanii. Cam nasol cu fetele de genul asta. Nu-s eu tocmai incuiata la minte, dar parul ala m-ar fi scos din sarite pe viatza! Si comportamentul fata de baiat.
Cosmi si daca Gabi afla ca fii-sa are admiratori? Ar fi grav? Draga de ea.
Ana, super Alexandre cum judeca el ca unul mare. Cred ca facea mishto de sotzul tau! Asa o mai aud si pe a mea cu replici care ma fac sa cred ca e o shmekera si jumatate!
Noi? Copiii sunt foarte simpatici. Tavi se duce sa se spele pe maini cu fratiorii lui la chiuveta! Ma stric de ras cand il vad! Si dupa ce se spala pe maini se sterge pe prosop. O maimutza mica.
Mie-mi plac hainele de copii de la Kiabi. Tot de acolo le-am luat la reduceri. Super faine si reduceri mari. Si eu tb sa-mi mai iau ceva de imbracat ca-s practic jale si durere si m-am saturat sa umblu asa. Si mai vine si primavara si voi avea nevoie de pantofi. Acum la reduceri ash vrea si eu: haina de iarna, o fusta si una doua bluze/camashi (la ce bun, ca la ce frig mananc eu zilnic peste tot...). Pentru mine, nu stiu exact unde voi cauta. poate tot la Kiabi, desi nu prea cred ca-mi plac.
silvi_2005 spune:
Fetelor multumesc pentru urarile pt sotul meu, ieri cand i-am dat cadoul si i-am zis la multi ani nu stia de ce uitase zapauc dupa garda, dupa ce si-a revenit a ieist si el sa isi ia un cadou . Eu ma fost azi al piata si in oras cu Alain si am venit turata acasa dupa ce ca am pierdus busul sub nasul nostru ca nu avrut sa se imbrace si sa se incalte, revenim in casa iesim la alt bus la piatza ca un drac in magazin a fugit nonstop , nu m-a ascultat deloc oricat ii ziceam sa stea cuminte sau sttttttttt mai imi si striga in franceza " opreste-te cu stttt ttt-atul tau si te calmeaza " nu va zic ca fierbeam dar nu i-am zis nimic ca doar nu era sa fac circ acolo . La casa i-am sortat tot ce isi alesese el ca isi ia mereu cat casa parca a castigat la loto si i-am zis si lui si la vanzatoate ca ne cerem scuze dar ca alea raman la casa pentru ca Alain nu fost cuminte si nu are dreptul la cumparaturi Alain facuse ochii cat casa si nu a mai zis nici mac. A stat cuminte pana la statie unde a fusit ca un rabit pana a venit busul . Acasa i-am tinut 10 minute teorii desbracat singur si stat la el in camera pedepsit si fara jocuri vreo 2 ore pana nu si-a cerut scuze nu stiu ce sa fac...sint asa de fraiera ca nu ma aculta nici un copil de 5 ani sau ce ? Oricum sunt f hotarata ca daca mai face asa exact cumi-am zis nu mai intra in magazine o luna sta la garderie cat fac cumparaturi ( implicit nu mai i cumpar nimic dulce lui ) si fac si asta ca sincer ma simt super aiurea, parca nu as stii sa imi educ copilul unul la numar. Acasa plangea ca nu poate sa promita ca o sa fie cuminte ca promite numai ca incearca ca lui ii vine sa fuga ....sory ca m-am lungit
Giova dar calitativ sunt bine hainele lor la Zara ca eu nu stiu, raportat la C&A la materiale vb? Oricum la ce draci am pe Alain imi vine sa-l imbrac in izmene la scoala nu in haine frumoase
cosmi1975 spune:
fetelor nu i e frica de Gabi dar ii este rusine....ea singura zice...ce mamii eu sunt de baieti??nu ma intereseaza ,ce sa ma complic???lasa ca la liceu vad eu cum sta treaba...adevarul ca eu i-am cam bagat in cap ca acum e vremea de trait copilaria si de bucurat de orice ii ofera copilaria...cu anii astia nu se mai intalneste iar de baieti o sa aiba timp....oricum ea fatza de alte fete e cam imatura si asta nu poate decat sa ma bucure...n o intereseaza fardurile,placa de par ,machiajul...deocamdata e mica fata mea
toanca spune:
Am pus cateva poze de la petrecerea de acasa, unde am avut un magician:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Petrecere%20Matei_5%20ani/
Promit ca maine intru sa va povestesc in detalii cum a fost; pe scurt: A FOST MINUNAT!
Maraki, deci o banuiesti de interes pe fata....
Cosmi, foarte bine; lasa ca are timp si de baieti!
Giova, cum a fost la petrecere?
Silvi, saracul sotul tau uitase ca e ziua lui...