Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani Carla !!!!
La multi ani Giova, Miha, Ioana de Bistrita si tuturor celor cu numele de Ion si Ioana mi-am sarbatorit si eu sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco din mall si-a luat 2 animale de la Schleich: rechinul balena si un dinozaur Sarchania parca...misto amandoua.

a venit vara-mea la noi si i-a adus un joc de stiinta cu dinozauri...asa ca acum ansambleaza la ei...cand doarme Edi vom face si dinozaurii din gips.

Iuliana sa ma vad eu cu cardul in mana, pana atunci nu cred. si cine stie cat o fi reducerea de VIP....
Bumbi mersi de urari. Nu ma petrec defel...cu copiii pe acasa. Noroc ca avenit vara-mea si-i mai intretine ea.
Asa e cu copiii astia...joaca, joaca si iar joaca. Edi acum o imbratiseaza la greu pe vara-mea...doar se joaca cu el.
Bine face Dani, nu putem sa rezolvam tot, dar macar ce se poate.
eu mi-am luat in iulie Xperia de pe net cu garantie pe 2 ani. ei bine s-a stricat de vreo luna. Firma care facea service-ul a reziliat contr. cu firma care l-a vandut si numai cu amenintari de dat in judecata si cu protectia consumatoruklui, am reusit sa-mi ia tel. si sa-l repare. Asa ca de ce nu....o fi un capac de WC, un tel. dar daca sunt neseriosi trebuie sa plateasca.
Ana ma bucur ca a fost incantat Alex de spectacolul cu Scooby. si Marco e innebunit dupa el, datorita DVD-urilor ce au aparut...pana acum nu s euita la desene, zicea ca ii e frica.
Mersi Silvia. sa-ti traiasca si tie sotul cu numele, sa fie sanatos si cu putere de munca!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Silvi, La Multi Ani si sotului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Sebi de mami Bumbi
La multi ani Stefan papan cu ocazia onomasticii
La multi ani Matei si Marcolino!!!! 5 anisori
La multi ani Ioana de March, Giovalinda, Ioana de Bistrita, Daniel Ion de mami Bianca, Jean de Silvi frantuzoaica La multi ani Ioana de mami Anymony
La multi ani Carlita constanteanca, printesita dulce

La multi ani fericiti si sanatosi tuturor mamicilor, spiridusilor si celor dragi noua!!!!!

Si acum, delectati-va putin
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159730&whichpage=5

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

LA MULTI TUTUROR CE POARTA NUME DE SFANT

Carla printesa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani, Ioana!
La multi ani, Miha!

Marakieram convinsa ca apari. Si daca-ti mai zic ca m-am prins ce link dai pana sa-l deschid (ca aflasem de subiect).

Giova-eu nu prea il sgreez pe S(N-AM UN MOTIV ANUME), asa ca acasa avem doar o carte in eng primita cadou, dar l-am vazut ca-l iubeste asa mult la TV si nu m-am inselat ca l-am schimbat pe Oui-Oui cu asta.

Faza tare...Si-a uitat cristi acasa cartea bancara cand au plecat la spectacol si cu maruntisul ce-l avea prin buzunar nu a putut sa-i ia decat un plus:"A uitat tata cardul si n-a vrut nimeni sa ne vanda si noua niste bani sa-mi poata lua jucarii". Cica-l mana: "Haide tata, du-te tu la doamna si spune-i sa ne dea jucaria ca trimite mama apoi scrisoare lui Mos Craciun si trece el sa plateasca"

Mergi la inceput

hahaha Ana ma cunosti destul de bine
Nu prea am mai intrat sa scriu, am avut probleme, Simina a facut o figura si a plecat de aici fara sa stie Robert( cand era el la sv ) El a plans dupa ea in finat i-a dat o explicatie dar nu am aflat-o. Se pare ca se vor impaca...a avut tupeul domnisoara sa vina in ziua de revelion insotita de inca o fata asta s-a intamplat fara sa stie Robert ( s-a pomenit cu amandoua in gara ) si va dati seama cum mi-a cazut mie si mai ales lui Giorgos ca a stat aia 3 zile la noi in casa Cand au plecat am gasit la Robert in dormitor pe jos direct pe covor, o claie mare de par ( tipa avea codite legate pe tot capul, si le-a scos si acolo le-am gasit ) Plus farfurii lasate noaptea prin bucatarie, nici macar mancarea ramasa aruncata si vasele sa fie puse in ghiuveta....Sant si eu fraiera pt ca nu am vrut sa-i dau motive Siminei sa-i reproseze ceva lui Robert despre mine, asa am preferat sa nu-i zic nimic dar oricum faza cu muntele de par gasit pe covor mi-a pus capac!
Despre verisoara Litsa am aflat ca face operatie de tiroida a doua oara; acum 2 ani s-a operat de cancer tiroidian si in urma unor analize, s-a descoperit ca a recidivat.
Nu prea stiam ce sa scriu aici, in fb nu e nevoie de pove, bag niste comenturi la foto, vb cu prietenele in chat si stau pe joc Aici am zis sa nu stric zilele de sarbatoare cu probl. mele

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

ce smecher giuseppe: declara bancruta la restaurant si il " vinde " lui michele( face actele pe numele lui ) ca sa scape de datorii si problemele cu garda financiara

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANI CARLA!! Irina, numai bucurii sa va aduca.
La multi ani Ioanelor, Silvia La multi Ani sotului tau.
Multumesc de urari tuturor. Ioana, da, eu am trimis mesajul ieri.
Maraki imi pare rau ca ai avut asa zile grele. Pana la urma Simina e iubita lui Robert? Intelesesem at. ca-s doar amici.
Eu azi am avut o zi cam agitata. Am fost la cumaraturi, n-am gasit ce speram, m-am cam enervat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Pai trebuia sa ne scrii mai Maraki ca-ti mai usurai sufletul si mai veneam si noi cu cate o idee cum s apui fetele la punct...cam ciudat comportament. Mie imi suna a "matza blanda" cu fata asta pana la urma.
Miha-mai sunt si zile mai tulburi uneori.

Mergi la inceput