Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

La multi ani fetelor!!!!

La multi ani! tuturor ce poarta numele de Vasile
Si noi il sarbatorim pe tati azi,tot Vasile este.
La noi a fost mai liniste,am stat in surdina pana pe la 12 fara 20 cand s-a trezit piticul cel mare si l-am luat cu noi la geam sa vedem artificiile.Maria,pe la 12 jum s-a trezit,a papat si apoi iar nani pana la 6 jum cand avea un chef de vorbaaa,si eu un somnnn, asa cu ochii inchisi o cautam prin pat sa o pun la tzatza in speranta ca va adormi la loc, nu-i gaseam capu pipaiam prin pat si nu intelegeam cum e pozitionata, era intoarsa 180 grade...mama denaturata ce sunt

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mirela, sa-ti traiasca motaneii frumosi foc!!! Sa le dea Dumnezeu multa sanatate si multe bucurii in viata, sa fie cumintei, sa iti fie un pic mai usor! Sunt minunati!!!

Gabriela, LA multi ani!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La Multi Ani!
tuturor care serbeaza azi!

Mirela, sa fie sanatosi si norocosi capricornii tai scumpi foc!
Ce mult ma bucur de dubla ta reusita. Ce zice proaspatul tatic? si-a revenit sau tot printre nori de bucurie este?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mirelus, de cand asteptam sa-i vad pe motanei!! ce dulci is!!! sa creasca mari si sanatosi!!

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Crispo nu ma lasa inima sa fiu departe de el :X
Felicitari pt masinuta,imi place super mult,de fapt masinile mari le ador.Eu as fi in stare sa imi iau un Hammer daca as avea bani

Mama ce sforaie ai mei .Si eu cica vroiam sa dau azi startul oficial la diversificare.Ha ha,n-am cu cine.

Ca nu v-am mai zis:dupa ce am venit de la ai mei din BD,s-a dus Ovidiu pe la muma-sa in vizita ca vezi dom'le i-a cumparat lui Paul "cadoul ideal" de Craciun.Stiti ce era?Un premergator .M-a sunat sotul saracu nedumerit ca ce facem cu el,ca unde il mai punem si pe ala,ca si asa nu avem spatiu.Iar eu nebuna i-am zis clar sa-l aduca acasa ca stiu eu ce sa fac cu el.Numai bine,l-a adus,nici nu l-am desfacut si l-am dat cadou vecinei mele ce a nascut de curand.
Doar nu era sa-l pastrez.Si i-am zis sa faca ce crede ea de cuviinta cu el.

Acum sper sa nu sariti pe mine

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Mirela, felicitari. Sa aveti parte de copii frumosi, cuminti, sanatosi si fericiti...si voi la fel, pe langa ei.
Azi noapte nu am mai mancat peste, asa ca eu acum il gatesc. Am dormit de la 12 la 15 toti 3

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ramona, da ce bine doarme Raisa peste zi... al meu mai mult de 40 de minute nu stie... cam o data la 3 sapt doarme o ora jumate... fara scanceli... asta peste zi, ca noaptea e prieten cu mine...

Btz, si mie imi plac masinile mari - as lua un autobuz... Chiar eram curioasa de finalul povestii, sa vad ce ai facut cu premergatorul, ca stiu ca tu ziceai ca nu vrei sa il folosesti (ma rog, Paul sa il foloseasca...)

Io cred ca fiecare mamica face cum crede ca e mai bine pt puiul ei. ar fi si culmea sa facem toate la fel... si cu diversificarea, sunt pareri multe, ba ca se incepe cu suc de la 6 sapt, ba de la 6 luni, ba cu legume, ba cu fructe, ba cu portocala, ba cu tot felul... la fel va fi si cu olita- sunt care considera ca de la 7-8 luni tb invatat, altii/altele considera ca are timp pana la 2-3 ani... Io zic ca fiecare face ce si cum vrea... cum de altfel si cu suzeta sunt pareri pro si contra... Io inca nici nu stiu daca voi folosi premergator sau nu... stiu doar ca parerile sunt impartite, dar inca nu am citit si argumentele pe net... mai vedem...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Btz, eu n-am folosit la nici o fata premergatorul ca sa invete sa mearga. Dar la Elisa am primit unul de la o prietena si l-am pus in bucatarie unde-i spatiul mic. Nu mergea cu el in prima luna doar ca statea in el cat faceam eu repede ceva butona la el si asa puteam sa-mi fac treaba cat incerca ea toate butoanele.
La fel am avut un suport de plastic foarte pufos care il tineam in baie. O puneam pe Elisa in el cand mergeam la toaleta si asa o aveam in siguranta. Am uitat cum se cheama, am o poza aici in el.
Eu m-am folosit de ele tare mult pentru ca am fost singura cu ele vreo 2 luni si in felul acesta Ana nu putea sa o ia pe Elisa la plimbare

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Da CRISPO,nu sunt de acord cu premergatorul.Cand voi primi un argument pozitiv si credibil despre folosirea lui,il voi folosi.
Eu l-am dat vecinei stiind ca urma sa-si achizitioneze unul in cateva luni dar asta nu inseamna ca judec parintii care il folosesc,caci fiecare e liber sa faca ce vrea.

Asa cum ai spus si tu,parerile sunt pro si contra,insa eu cred ca nu ar trebui sa mergem pe ideea "Cutare il foloseste,eu de ce nu as face-o?",caci nu mereu se potriveste.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

inca o data LA MULTI ANI !!!

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Apropo de intalniri, zilele trecute il intreb eu pe sot:"Auzi, dar cat facem de aici (BV) pana la Cluj cu masina?"
Prima oara mi-a raspuns senin, gandindu-se probabil ca vreau sa mg la un prieten care e acolo.
Si apoi "Dar pana la Targu Mures sau la Sighisoara?"
La care sotul "Mai.....eu cred ca tu vrei sa te intalnesti cu motatele tale ". Ca sotul asa va zice "motatele", ca a vazut el odata fereastra deschisa cand erau nasteri si scoseseram motatele. Si cand nu nimereste cuvantul, va mai zice si "bambinele"

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

buna idee mi-ar place sa ne intalnim undeva la o cabana intr-un weekend ...eu sunt pentru!
hmmm iar visez cu ochii deschisi

da' nu-i bai ca in cel mai rau caz ne vedem la Disneyland

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput