Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
ramonasin spune:
LA MULTI ANI! UN AN NOU FERICIT!
La multe lunite sarbatoritilor de astazi: Bebe de CD27,Teodora Cristina de mericica30 si Raisa de Ramonavlas
Ceau fetele, cum v-ati simtit in noaptea de revelion? Noi am petrecut linistiti, Daria a dormit pana la 3 si apoi pana la 9 deci nu sunt chiar obosita:)
Nu v-am spus ca Daria face injectii, nu a trecut altfel,tot facea febra si tusea tare asa ca am ajuns din nou la doctor unde am primit injectii dar e o cumintica si nu plange tare doar maraie putin si deja se vad ameliorari.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Ramona,mami de printesa Daria-Cristina
ramonavlas spune:
Crispro, peste zi Raisa doarme bine somnul de la 10. Azi nu am mai trezit-o, trebuia la 14.15 sa ii dau sa manance dar s-a trezit singura la 15.
Noi acum am mancat pestele si ma gandesc ca ma duc sa ii dau sa manance si apoi iesim la o plimbare, poate adoarme (adica musai sa darma ca altfel la noapte iar suntem cu plans) si apoi poate tragem o fuga pana la prietenii nostri.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Victo spune:
acu am ajuns si noi pe-acas
ma pun la programul de aerosoli cu baietii :)
andreea, cum mai sunteti?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Acum 5 luni, exact la ora asta (1.30) venea pe lume ingerashul nostru! Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
sa creasca mare si sa va aduca multe bucurii
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo fetelor, voi mai tineti delfinasii la nivelul de sus al patutului? aici nu ma refer la Raul al Paulei, ca el cred ca ar zbura DIN PATUT de acolo ;) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
da noi suntem la primul nivel ...cand se va ridica Matei in fundulet am sa cobor nivelul
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ochidut spune:
Rodyka, ce frumos ai povestit tu acolo despre gandurile tale in noaptea de Rev.
Ooana, mi-a placut partea cu Disney
Crispo, sa stii ca nu mai suntem de cativa ani asa petrecareti, nu am mai fost la un chef sau un club de nu stiu cand.... Chiar ne-am bosorogit de tot
Acum noi suntem la lucru practic, chipurile "ne distram", vrem nu vrem, ca doar trebuie sa intretinem clientii. De aia ziceam eu ca anul asta m-am scos, ca ma mai sustrag, cu scuza ca trebuie sa am grija de Larisa. Oricum a fost boierie din luna a 8-a si pana acum, am mai putit sta si noi la Buc, dar in rest venam w/end de w/end de 3 ani. Asa ca nici nu stiti cat sunt de bucuroasa cand ramanem si noi in 3 in Buc intr-un w/end, nici nu trebuie sa facem nimic deosebit, doar asa sa ne bucuram unul de altul.
Cand zic eu ca merg la munte, nu merg la odihna,ci e "jobul" nostru cu implicare personala 100%: in w/end la fata locului si de la distanta in timpul saptamanii, cand ne ocupam si de celelalte joburi ale noastre.Intr-un cuvant mult stres.
Eu chiar v-am invidiat pe cele care ati stat doar in 3 de rev si ati petrecut linistit.
de Larisa Ioana 24.06.2010
Victo spune:
ochidut, aveti ceva pensiune-restaurant..ceva de genu?
anu trecut am fost la o pensiune f faina, in jud sibiu..proprietarii se mutasera din Buc si stateau acolo,.era o familie tanara
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ilinca79 spune:
Seara buna,
intru pe fuga sa va zic ca acuma incepe concertul lui Banica de Craciun pe procinema...stiu ca parca s-a mai discutat intr-o zi si era cineva necajita ca l-a ratat
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
gabisav spune:
La multi ani si an nou cu sanatate pentru toti si mai ales pentru minunile noastre! Dorim si noi sa facem parte din grupul vostru (Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64) ) si nu prea stim cum.
Multumim