Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Gata mancarea, masa e asezata frumos, bautura e pe masa, sampania (pt copii) la frigider, eu tot cu bigudiurile in par. M-a ajutat sotzul f mult ca a stat doar el cu Raisa. Am facut doar o pauza sa ii dau sa manance. Acum ma duc sa ma machiez putin, sa imi dau jos bigudiurile si sa ma imbrac...altfel.

De urat s-au urat de toate. Eu ma bucur f mult ca v-am "gasit". Va doresc un an nou pliiin de impliniri, sa va bucurati alaturi de cei dragi de minunatiile voastre si sa ne "vedem" cu bine in anul care vine!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Otilia, la mine is super naspa mesele...

9:30 - prima masa (ar trebui fructele, dar io abia atunci ma trezesc si ii dau LP)

13- urmatoarea masa cand ii dau un pic de suc de fructe - si asta va fi masa de fructe

16- masa de legume +LP

20 - LP+cereala (va fi).

Dar cred ca o sa ii mut mesele, adica prima de dimi (las lenea la o parte) va fi de fructe, cea de la 1 de legume, cea de la 4 lapte simplu, eventual gustarica - compot, iaurt, iar ultima cereale... cam peste 2 sapt voi schimba programul.. cam atunci preconizez ca scap de lene...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

CRIS dar sucul de fructe e doar gustare, de aia e asa de flaman vlad daca ii dai lp la 9.30 eu zic la 12.30 suculetul si pe la 2 supa de legume+lp, apoi pe la 5 gustarica de dupa amiaza si in functie de cat de consistenta e iti mai papa cina si gata. al tau, ca e cu orar mai fix, al meu tot cu 8 mese

OCHIDUT - ti-am mai zis ca mie mi-a iesit cu nan2 si fac cu jumate din cantitati

OTILIA - asa zice pediatra mea, o sa o intreb pe ea la controlul de 7 luni cum sa arate mesele

m-am emotionat si eu la fiecare urare sunteti minunate, cum am intrat repede fiecare sa ne uram la multi ani

fug sa adorm delfinasul

LA MULTI ANI DELFINARIU!!!

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

michelle, e tare aiurea Parca ai bea suc de portocale cu gust de cartof dulce; sper macar sa o putem gusta.

gabrielaene, eu ii dau Rebecai flor de la 2 luni, asta pentru ca i-au dat dintii foarte devreme (la 2 luni) si exista riscul sa fie slab mineralizati (de la stomatologi citire), plus ca sotul are o dantura groaznica. Acum ce sa zic? parerile sunt impartite: unii stomatologi sunt pro, altii contra. Sora mea mai mica si varul meu au luat cand erau mititei si au dantura perfecta.

Va pup fetelor si va urez un an nou plin de realizari, cu bebelusi sanatosi si fericiti!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Racusor, . am uitat sa precizez ca la 13 e si LP (suculetul il dau la 12). Lasa ca ne spui tu ce mai zice pediatra, cu ordinea... bine, acum inca nu mananca Vlad cantitati mari, acum mai mult se obisnuieste cu gusturile... in supa inca nu am pus alte legume, decat morciv, patrunjel si pastarnac, ca de azi i-am dat branzica si sa nu ii dau prea multe noutati deodata...

Hai ca imediat vine Revul si io tot aici is...

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

LA MULTI ANI fete dragi, sa fiti sanatoase si voioase in noul an, sa ne fie copilasii sanatosi,mancaciosi si cumintei!

Chiar daca sunt noua printre voi ma simt foarte apropiata de voi si imi doresc sa va cunosc pe toate,sper ca in anul ce vine sa fiu si eu la fel de activa ca si voi pe forum.

Va pup pe fiecare in parte si va doresc o noapte linistita pentru cele care stati acasa si distractiva pentru celelalte.

Pentru mine anul 2010 a fost un an deosebit,pentru ca am reusit sa dau nastere unui sufletel care imi bucura fiecare clipa si sunt sigura ca toate gandim la fel cand e vorba de puiutii nostri. E primul lor revelion din multele care vor urma:petrecere frumoasa va doresc!

Ramona,mami de printesa Daria-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna fetele!!!

LA MULTI ANI!!!!!va urez un An Nou plin de impliniri, multa sanatate si bucurii.

eu nu am pregatit mai nimic un aperitiv si o fripturica la cuptor . dulce am cumparat asa ce mi sa parut mai aspectuos ca la gust is asa naspa as fi vrtu mult sa imi fac o alba ca zapada dar nu m-a lasat fata deloc si acum ma chinui de vreo 3 ore sa o adorm, sunt franta de oboseala , psihicul la pamant , imi vine sa ma tot duc

off halal mod de a trece anu

va pup si sa aveti o noapte frumoasa toate

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Fetele mele dragi!!!

Am intrat fuga-fuga sa va urez si eu un an frumos, bun si plin de bucurii!!Sa dea DD sa fiti fericite si implinite alaturi de delfinasi si delfinase.Va multumesc ca existati, va iubesc mult de tot si va simt mereu aproape, ca o familie.Mare noastra familie care s-a marit in iunie-iulie-august.Va multumesc ca existati si tare sunt fericita ca v-am avut si va am aproape in perioada aceasta minunata. Sa dati cate un pup si de la mine la piticii si piticele voastre !!

La multi ani!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

hehe.. numai io is pe aici... copilul doarme de rupe... as dormi si eu, dar astept ora 12... am papat ca purcelul... si ma duc sa mai mananc nitel...

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

LA MULTI AAAAAAAAAAAAANI!!!!!!

La mine-n cartier zici ca-i razboi. Arunca cu bombe astia. Mi-e teama sa nu se sperie Natali.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput