Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mamicutelor, olite va mai trebuie alea mici emailate sunt cele mai bune, sa caut si eu sau boluri doar pt bebe, in unul pasezi fructele, in altul fierbi carnita, fierbi legumele etc

chiar are nevoie bebe de dulapiorul lui

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Multumesc de raspunsuri. Am notat tot si ma apuc de cumparat.
Am cautat acum si eu sa vad ce e food feeder, n-am stiut ce e. E folositor?
Raisa inca doarme

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

mamicutelor, olite va mai trebuie alea mici emailate sunt cele mai bune, sa caut si eu sau boluri doar pt bebe, in unul pasezi fructele, in altul fierbi carnita, fierbi legumele etc

chiar are nevoie bebe de dulapiorul lui

mami fericita de nazdravanul Andrei

No uite ca ceva avem si noi. Olitza.

Mergi la inceput

Acum am citit mai bine si chiar ma miram de ce avem nevoie de mai multe olitze, eu ma refeream la alea in care face pishu. No, noi din aia avem. A, si i-am luat si linguritza, furculitza si 2 boluri dar din sticla pana ii dau eu. Asa mi-a zis pediatra, sa nu ii iau plastic. Da o sa ii iau plasticu ala bun fara nu-mai-stiu ce substantza.

Mergi la inceput

Mixer vertical de cati Watti aveti? Care e mai bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rody, cat laptic ii mai dai pe langa mese? Numai 2mese?
Ca eu cu asta am o mare dilema. Ca totusi nu-i pot da aceeasi cantitate de LM daca el incepe papica. E drept ca acuma e doar suculet, dar chiar si asa...
Oricum, mie productia mi-a scazut si de aia am vrut sa incep "joaca" de pe acum, ca oricum noi am fost pe alimentatie mixta primele 2 luni, dup-aia exclusiv LM si de o saptamana si suculet de morcovel, ieri am adaugat si marul, succes.

A inceput sa isi faca un obicei din a musca orice, toate jucariile sunt zgariate, dar nu-i asta baiul, cand ma musca te tzitzi e jale, ca musca exact cat il tin falcile... si are forta, ca doar e cat un pui de urs. Nu stiu cum ne-om descurca, ca sincer nu pot asa frate, doare tare... Ioiii, greu cu alaptatul asta, la inceput ragade naspa rau, cantitati insuficiente, m-am reglat si ma musca, plus ca nu mai vrea sa-mi goleasca sanul drept. Nu vrea si pace .

lm ii dau cat cere, de cate ori vrea... si mereu inainte de culcare, ca asa adoarme, papand la titi (exceptie afara, la plimbare), chiar daca abia a papat legumele (ca pe la 3 e ora de somn...). noaptea se mai trezeste cateodata si papa o tura buna, iar in cate-o zi de sacaiala ajungem si la completare cu lp... apa sau ceai nu i-am dat inca, isi ia sigur din lm, ca eu cred ca de aia si vrea san dupa pireu si apoi doarme. mai vedem de-acum incolo, ca am zile in care mi se pare ca nu mai produc nimic, si zile in care curge intr-o veselie lapticul...

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, dar la masa de la 11 ii dai alt fruct decat cel de la 17?

dimineata pireu din mai multe fructe, combinate cate 2-3: mar, para, banana, avocado, inca nu am incercat piersici ca stiu ca a fost singurul fruct pe care nu-l puteam manca eu la inceput cand alaptam. si de cateva zile pun si o masura de cereale, sa fie mai consistent, si sa insemne o masa, ca altfel ajungeam la 200 g si tot o lua foamea la o ora-o ora jumate...

iar la 17 am incercat doar mar cu branza, de ieri. maine incerc cu banana, iar peste vreo 10 zile, iaurt simplu, apoi cu fructe si eventual biscuiti. ca pana acum aveam doar 2 mese, ajungea restul lm, dar oricum tre sa mergem mai departe... sapt asta tre sa introducem si carnita de vita, la amiaza...

_
luna cadourilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Andra Maria (mycya)
Clara Maria (miha13gina)
Andre(Catarina)

Azi a implinit si fata mea 4 ani !nu petrecem ca vreau sa se puna Miguel bine pe picioare si nu primim musafiri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Citat:
citat din mesajul lui ooana
intebare: cei alaptati exclusiv si care nu vor biberon cum le dam cereale? pediatra a zis in combinatie cu pireu de fructe...alte pareri? idei? experiente?

Ooana, eu i-am dat de cateva ori cereale seara amestecate cu LM, lasate vreo 10 min sa se inmoaie si apoi cu lingurita. Nici Victor nu vrea deloc bibe, si nici nu insist, ma gandesc ca la diversificare sa-i dau toate alimentele cu lingurita si lichidele cu canita cu cioc.

ooana, cerealele se pot da si simple. sau dintr-alea care se fac doar cu apa. de biberon nu ai nevoie, dai cu lingurita. stiam ca lm nu se amesteca cu nimic!

_
luna cadourilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Sofia scumpta de Aelita... sa cresti mare si sanatoasa!

Of, nu stiu cum sa modific prima pagina cu sarabatoritii din ianuarie... poate reuseste Michelle...

Rodi,, merci de info...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput