Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

[red][b]BEBE de CD27
Teodora Cristina
Raisa
Raluk31

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

La multi ani si din partea noastra

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

[quote]citat din mesajul lui crispro
La multi ani pentru toti sf Vasile si in special un la multi ani pt sotul lui Cristina noastra draga

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

LA MULTI ANI PRIETENE IUBITE!!!

Azi am absentat motivat ne-am intors la casuta noastra draga inca nu am reusit sa despachetez tot, dar mai vad maine am de spalat tone de haine

azi noapte era cat pe ce sa trec in noul an pupandu-l si leganandu-l pe Andrei s-a trezit de la zgomotele de la pocnitori si nu mai reusea sa adoarma, asa ca era marait si plangea cand il puneam in patut, la 12 fara 5 a adormit am fugit, am ciocnit un pahar de sampanie si la 12 si 10 eram iar langa el, dormeam amandoi in pat pana a venit si tati , iar la 8 dimineata am plecat spre casa

nu a vrut sa doarma pe masina,decat foarte putin, a ras, a gangurit, a plans, am oprit de n-spe mii de ori dar cand am ajuns acasa a fost un cuminte si un simpatic cred ca se bucura ca e acasa!!! am sarit peste supica azi, i-am dat mai mult lp, dar seara i-am dat mar crud cu branzica (si eu tot juma de cantitate fac)

ma duc la baita, ce bine e sa fim din nou acasa

aa, si multumim pentru comentariile la poze

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Cris, sa iti traiasca sotiorul!!!!

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

La multi ani, inca o data, mamici dragi!

Mirela, sa va traiasca motaneii. Ce mititei sunt.

Am avut o zi... am aspirat-o pe Natali la nasuc nonstop. Sunt ametita de-acum, ca a trebuit sa trag eu cu gura.

Mamici, am gasit www.pediasan.ro/forum/viewforum.php?f=2" target="_blank">aici sfaturi pertinente de la medici pediatri. N-am citit toate topicurile, dar ce-am citit m-am luminat si eu in niste chestii.

Ochidut, e tare dulce Larisa.

Foto 4+

Mergi la inceput

La multi ani, VASILE, VASILICA!!!

Noapte buna delfinariu!

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Multumim, fetele, pt urarile de Sf.Vasile! Va trimite sotul cate o floricica..

Roxana, ca tot vroiam sa iti zic... in articolele alea cu diversificarea ce le-am trimis pe mailul comun, in "diversificarea1", la final, scrie cateva trucuri de a hrani copilasii mofturosi... poate gasesti ceva util...

Fetele, ma duc la somn, is asa de obosita... Noapte buna!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

la multi ani!

pe 26.12.2010 au aparut si motaneii mei http://picasaweb.google.com/mirelaaronovici/Motaneii?authkey=Gv1sRgCLD0pfHDjpDs9gE#5556514012799286258
stanga robert, dreapta razvan

pupi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

felicitariiiiii
ai 2 pusti scumpi de tot

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Btz, eu n-am folosit la nici o fata premergatorul ca sa invete sa mearga. Dar la Elisa am primit unul de la o prietena si l-am pus in bucatarie unde-i spatiul mic. Nu mergea cu el in prima luna doar ca statea in el cat faceam eu repede ceva butona la el si asa puteam sa-mi fac treaba cat incerca ea toate butoanele.
La fel am avut un suport de plastic foarte pufos care il tineam in baie. O puneam pe Elisa in el cand mergeam la toaleta si asa o aveam in siguranta. Am uitat cum se cheama, am o poza aici in el.
Eu m-am folosit de ele tare mult pentru ca am fost singura cu ele vreo 2 luni si in felul acesta Ana nu putea sa o ia pe Elisa la plimbare

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

faina fata ai mami

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mai am o intrebare:Racusor, zi-mi te rog ce canita cu cioc ai? e de la o firma anume? ca si io am una, primita, nu mai stiu de ce firma e, ca am aruncat ambalajul, stiu doar ca scria de la 6 luni ... dar mi se pare ca prea curge tare apa/sucul... sa stiu, asa e normal, sau ii cumpar alta? Multu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput