Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pity27 LA MULTI ANI!!!! SA AVETI UN AN BUN, INCARCAT CU RABDARE SI LINISTE SUFLETEASCA!!! NE ASTEAPTA ZILE SI MAI GRELE ![]() Noi in dimineata asta am avut o MARE surpriza. Puiul nostru are crescuti 2 dintisori. Am fost atat de orbi si atat de ametiti incat nu am observat cand au aparut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emotionant moment, iar s-a jelit sotul ca i-a crescut puiul, mai ales ca in urmatoarele 3 luni el va pleca din tara si nu-l va putea cum creste. Da, incepand de marti sunt singura cu Tudor pana in aprilie. Ce bine ca am un barbat in casa!!!Off, tare greu imi va fi!! ![]() ![]() ![]() PUP!!!! aura, mami de TUDOR 09.09.2010 |
Pity, felicitari lui Tudor pentru dintisori!
![](pupic.gif)
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
idalis, si Adelina plange cu lacrimi de la aproximativ o luna, dar cred ca lacrimile pot aparea si mai tarziu, nu stiu, n-am studiat problema.
Am uitat sa va dau buna dimineata, scuze!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![](images/user_woman.png)
Klarisse spune:
Buna dimineata dragelor!
Va invit la o felie de tort si un pahar de fresh de portocale..astazi Matei face 3 luni, deci trebuie sa petrecem.
Ma uit ca de cateva saptamani Matei saliveaza consistent..parca i-ar da dintisorii..insa ma gandesc ca la 3 luni este totusi foarte devreme..
Super tare faza cu cei doi dintisori aparuti din 'senin'..
Noi ii asteptam acum pe bunici sa sarbatorim, dupa care iesim la Mall cu nasii lui Matei.
Va pup pe toate, sa aveti o zi senina
selenar spune:
Buna mamici,
Incep prin a va ura un An Nou minunat, multa sanatate si bucurii alaturi de comorile din viata voastra!
Sunt si eu mamica unui baietel nascut in septembrie 2010, sper sa ma primiti printre voi. Va marturisesc ca in timpul sarcinii am citit odiseea voastra aproape zilnic, am ajuns sa va cunosc si sa va indragesc tare mult. De cand s-a nascut baietelul n-am reusit sa mai intru prea des, dar acum v-am regasit cu drag si sper sa fiu si eu activa, nu doar sa va citesc.
Am si o intrebare, asa ca de inceput: ati facut la puisori vaccinul Rotarix? Noi l-am facut la 2, respectiv 3 luni (cele doua doze) si de la a doua doza incoace, bebe are intr-una probleme cu burtica, in sensul ca are scaune prea dese...si-au tot modificat aspectul. Nu sunt diareice in sensul ca nu sunt apoase, dar sunt mucilaginoase si dese. Am consultat 3 medici, dar tratamentele lor sunt diferite si din cate vad,pana acum, nici unul nu i-a dat de cap.
Am si uitat ce inseamna un scaun normal, caci e aproape o luna de cand ne-am dereglat.
Bebelusii vostri cum fac kk? Este mucilaginos? Pentru caam citit ca prezenta mucusului in scaun e un semn foarte rau (desi dr ne-a spus ca e normal intr-o oarecare masura, ca 'se curata'...numai ca mi se pare ca dureaza prea mult).
Nu vreau sa va intunec sarbatorile, dar mi-am adus aminte de voi si cum am ajutor cu bebe caci e sotul liber, am intrat pe forum. Imi pun mari sperante in ce voi afla de la voi. In timpul sarcinii, multe ingrijorari mi s-au rezolvat citindu-va .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tutz/tutz.jpg)
tutz spune:
La multi ani dragelor, sa fie anul nou plin de bucurii si de momente speciale cu puiutii nostrii!
Noi am fost la mama de revelion sa fim cu familia, si miezul noptii ne-a gasit cu Julia treaza. Nu a vrut nicicum sa adoarma, desi ea este obisnuita cu galagia. Pe la 12:30 a adormit dupa ce a ciocnit cu noi un pahar de sampanie, si nu s-a trezit nici macar cand am imbracat-o, am dus-o acasa, am dezbracat-o si am pus-o in pat A dormit pana la 4, a papat 5 minutele, si a adormit instantaneu pana la 10
Sunt foarte mandra de ea.
Fistq - a fost si "matusa Amadeus"?
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
Klarisse spune:
Selenar bine ai venit printre noi, sa iti traiasca puiutul si sa te bucuri de el.
Noi nu am facut Rotarixul, pediatra nu ni l-a recomandat deloc, a zis ca practic intepam copilul degeaba..La 2 luni i-am facut Infanrixul hexa si Prevenarul si mergem pe aceeasi schema la 4 luni.
Matei are 2 scaune/zi, sunt moi fara mucilagiu si de culoarea mustarului. Noi papam numai LP..deci daca alaptezi consistenta, culoarea..etc sunt altfel.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebecris26/bebecris26.jpg)
bebecris26 spune:
Buna ziua dreagi mamici. Eu iar vin si ma plang , de lka raceala bebe nu are pofta de mancare, de azi dimineata nu stiu daca a mancat 100 ml, a supt la san de cateva ori dar foarte putin. Am muls cu pompita sa-i dau la bibe dar nici asa nu vrea
Cristina, mami de bebita David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Arianna11/Arianna11.jpg)
Arianna11 spune:
LA MULTI ANI IN 2011 !
Salutare fetelor,
Dupa cateva spalaturi cu apa vad ca acum nu mai face gelatina galbuie la ochisori...inseamna ca a fost numai de la curent si nimic altceva,slava Domnului.Alesia plnfe cu lacrimi tot cam de pe la 1 luna,oricum de devreme,deci nu are pb cu canalele lacrimare.
Azi a avut o portie de plans,a durut-o rau burtica,nu a reusit sa faca kk dupa ce a papat si nici nu a dat aerul afara...si atata ce a mai plans,cu lacrimi mari si curgeau si cand s-a oprit ,saracuta.Acum doarme linistita si da gaze,sper sa se trezeasca mai linistita.
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Arianna11/Arianna11.jpg)
Arianna11 spune:
Fistiq imi pare rau ca ati petrecut rev-ul asa,adevarul e ca atunci cand ai copil mic mai bine stai acasa linistita,asa tr sa fac si eu,i-am dat si programul peste cap si eram si eu nervoasa pe musafiri.
Despre botez sunt o gramada de info bune chiar aici pe site si rubrica se numeste chiar asa...botezuri,luat din mot,etc
Idalis de scos afara daca nu are febra cred ca e ok...si eu ma gandesc sa ies un pic la aer cu fetita..zilele astea numai in casa am stat..
Pity ce surpriza cu dintisorii...e bine daca i-au iesit fara scandal de nici nu ai obs.
Fulguta spor la baut ceaiuri si facut laptic,sa dea DD sa ai rez bune
Selenar bine ai venit
Cat despre kk...e de gandit daca are alta culoare decat galben mustar,miroase mai urat si sunt gelatinoase....
Bebecris of cu raceala asta,numai pb....insista si tu,pune-l la san mai des,poate in cele din urma o sa pape,bafta si multa sanatate
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
selenar spune:
Multumesc pentru raspunsuri, Klarisse si Arianna11!
Exact ca mustarul facea si Vladut inainte de vaccinul acesta nenorocit. De atunci n-a mai facut asa...acum sunt grunjoase asa cum erau in prima luna parca. Bebe e alaptat, dar ii dau o data sau de doua ori pe zi lapte Humana in completare, fiindca uneori e nervos si nu are rabdare sa suga la san si mi se face teama ca nu se hraneste suficient.
Si eu am citit ca kk trebuie sa fie ca mustarul, dar dr mi-a tot zis ca la bebe alaptat poate sa aiba consistenta grunjoasa asa. Insa mi-am pierdut increderea in dr aceasta, caci mi-a recomandat vaccinul acesta Rotarix si l-a facut si la o varsta prea mica.
Daca mai stiti si alte lucruri, poate imi spuneti...Nici nu stiu incotro sa apuc cu puisorul :( El alte suferinte nu are, nu pare sa-l doara burtica si a si crescut (mai putin ca lunile trecute, dar cred ca e normal pentru luna a 4-a).
Va multumesc si va doresc seara buna!