Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
chichiutza spune:
La multi ani fetelor! Sa avem un an frumos si sanatos, veselos si fericit! Tocmai am zis la revedere celui mai frumos an din viata mea!
chichiutza spune:
Crinutule Vero e absolut superba! ce sa mai! Incep sa fiu geloasa pe Vladut! Sa dea DD sa aveti o viata frumoasa, sanatoasa si implinita impreuna si un an mai bun ca oricare altul pana acum!
idalis spune:
Apropo de ochisori...copiii vostri plang cu lacrimi? Am vazut un bebelus de o luna care plangea cu niste lacrimi de om mare. Piticul meu nu a varsat nici o lacrima si urla cateodata de trezeste tot cartierul. Cand apar lacrimile?
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
Fistiq spune:
Buna seara! La multi ani! Sa aveti un an nou bun!
Vad ca ati petrecut cu sampanie aici. Sa va fie de bine!
Noi am fost la nasi. Tudor nu a vrut (si nici nu a putut...) sa se culce pina dupa 12, a asteptat si el noul an si artifciile.
Asa ca 2011 ne-a gasit pe el cu okii rosii si pe mine plina de draci pina a reusit sa adoarma, stari induse mai ales de musafiri. Tot felul de matusele care isi dadeau cu parerea cum ca, nici nu trebuie sa doarma ca doar e revelionul Apoi cind in sfirsit ne-am retras si linistit, ori tipau si rideau tare, ori isi aminteau de noi si veneau sa vada daca am adormit. Evident, ca sa ne trezeasca cu zgomotul usii, parchetului, etc!
Asa ca am ales sa stau cu Tudor in camera, sa-i pazesc somnul. Am deschis geamul care dadea catre sosea, si zgomotul strazii a reusit in sfirsit sa acopere musafirii galagiosi. A fost mai bine.
Cam asta a fost petrecerea mea de revelion: cu fiul meu Singurul regret e ca l-am scos din casa prin ger si i-am stricat somnul si programul. Mama iresponsabila ce sunt!
Am ajuns acasa pe la 8 si dupa o repriza de gingureli, am dormit impreuna imbratisati pina la 14.
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui idalis Apropo de ochisori...copiii vostri plang cu lacrimi? Am vazut un bebelus de o luna care plangea cu niste lacrimi de om mare. Piticul meu nu a varsat nici o lacrima si urla cateodata de trezeste tot cartierul. Cand apar lacrimile? Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010) pozele noastre |
noi nu am avut probleme deloc cu secretii ale okisorilor. nu stiu daca are vreo legatura, dar Tudor plinge cu lacrimi de pe la vreo luna, daca bine imi amitesc.
Fistiq spune:
fetelor, am o intrebare sau o rugaminte.
trebuie sa organizez botezul doar ca habar n-am de nici unele legat de asta. singurul botez la care am participat a fost ceva de genul... o masa la un restaurant si atit.
exista un loc unde gasesc toate informatiile legate de obiceiuri/"pregateli" si ce mai e necesar pt un asemenea eveniment? m-ar interesa efectiv ce se intimpla la un botez, cine cu ce se ocupa acolo, etc
merci anticipat!
sa nu rideti prea tare de nestiinta mea, stiu ca am ajuns la virsta asta degeaba
Pity27 spune:
LA MULTI ANI!!!! SA AVETI UN AN BUN, INCARCAT CU RABDARE SI LINISTE SUFLETEASCA!!! NE ASTEAPTA ZILE SI MAI GRELE
Noi in dimineata asta am avut o MARE surpriza. Puiul nostru are crescuti 2 dintisori. Am fost atat de orbi si atat de ametiti incat nu am observat cand au aparut . Bietul copil, o sa ramana stirb din frageda pruncie. Sotului meu i-au aparut la 4 luni primii dinti, toata viata lui a avut probleme, iar acum isi face implant dupa implant.
Emotionant moment, iar s-a jelit sotul ca i-a crescut puiul, mai ales ca in urmatoarele 3 luni el va pleca din tara si nu-l va putea cum creste.
Da, incepand de marti sunt singura cu Tudor pana in aprilie. Ce bine ca am un barbat in casa!!!Off, tare greu imi va fi!!
PUP!!!!
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
idalis spune:
'neatza buna!
mucosul meu a adormit asa ca am intrat sa va salut si sa va invit la un ceai si o felie de tort cu crema de cafea.
Oare e bine sa scot copilul afara putin daca e racit? Nu are febra si ma gandesc ca i-ar prinde bine putin aer curat, dar nici nu as vrea sa-i fac rau.
va pup si sa aveti o duminica frumoasa!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
fulguta28 spune:
Neata!
Botosel, sanii par mult mai plini. Dar e drept beau ff mult ceai de chimen, anason si fenicul. Dar, tu nu-i dai sa suga Alexandrei? Diferenta este ca la pompa scoti putin, iar cand suge copilul este destul laptic ca sa-l sature. Laptele se formeaza pe parcursul suptului.
De anul acesta, ne intoarcem la san. Nu mai merge cu dezmatul asta.
Office, nu-ti trecu supararea? Merita sa te superi pe noi toate? Stii ca noi te iubim! Pupam mamica de Lulia si Maiu.
danny1 spune:
buna dimineata!
idalis,cred ca poti sa-l scoti.daca nu are si rosu in gat sau alte complicatii.
chiar office,te-ai suparat pe noi toate?te asteptam.
mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah