Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

buna dimineata!

Ana multumim de mic dejun. Va pupam pe tine si pe Maia cea dulcica

Donna, nu stiu daca am inteles bine ce ai spus despre bunici si Tudor, dar acelasi of il am si eu. A trebuit sa il "fur" de la bunici din brate pe Tudor ca sa il tin in brate la 12 noaptea.
In general cind sunt ei prin preajma ajung foarte greu la el, eventual cind trebuie hranit. Sub pretextul ca sa mai iau si eu o pauza, mi-l "fura" si se bat efectiv pe el

Vanny, stiu despre ce sunet vorbesti. N-am mai amintit de el pt ca nu stiu sa-l reproduc in scris. Sunt absolut fascinanti bebelusii
De ieri, am observat ca Tudor isi studiaza minutele. Pe cea dreapta o tine in gura, iar pe stinga o tine intinsa si o studiaza atent. Oare o sa fie stingaci pt ca de obicei pe asta o foloseste mai des sa apuce obiectele. Dreapta mai putin.

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

hmmm despre subiectul bunica ....pai eu cred ca va intrec pe toate: noi revelionul l-am facut la fratele sotului si acolo bineonteles multa galagie off course ca puiul meu nu prea a dormit..eee eram cu baiatul in brate si il pupaceam ca incepuse sa maraie ca nu e obisnuit cu galagia si in urmatoarea secunda vine soacra si imi smulge copilul din brate de a inceput sa planga si mai tare, am crezut ca ia sucit o manuta ceva

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

ALYNTA, bine ai revenit! La multi ani! te asteptam sa ne povestesti cum ati petrecut.

FISTIQ, da, cam asta e situatia, s-ar lupta pt el daca ar putea. mie una nu-mi place faptul ca parca le-a starnit nitel competivitatea, dar cred ca sunt influentata de situatia actuala. Am o stare super aiurea... le-as spune la toti, inclusiv sotului, ca nu vreau sa-i mai vad dar pe de alta parte sunt asa dependenta de ei...

Nu-i dau nici calciu nici fier. Constat ca fontanela e tot mai mica pe zi ce trece.

Chiar voiam sa va intreb... e asa important controlul de 3 luni? ca parca nu l-as duce la policlinica, il duc sanatos si il aduc cu vreo viroza... ce parere aveti? de cantarit il cantaresc acasa, de masurat... parca nu-i asa important, oricum are vreo 62cm cred.

Alta intrebare: cum sterilizam jucariile cu mecanism? saltelutele de activitati?

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

CHICHI, felicitari pt startul bun in diversificare!

VANNY...mrrrrrrrr... cred ca urlam in locul tau. asta-i chiar tare. cand se lupta bunicile intre ele e una, dar sa concureze cu mama... e absurd!

LUANA, la multi ani! sa aveti un an bun.

Din categoria "sa ma mai vait putin"... eu eram hotarata sa las puiul sa evolueze in ritmul lui dar... nu pricep de ce nu vrea sa stea pe burtica! alti bebei adora sa stea asa, unii si dorm asa. al meu urlaaaa. Cand e in brate e ff tantos, tine capul sus, spatele drept, are un tonus bun. daca il pun pe burta nu vrea sa ridice capul, isi infige nasul in paturica si urla. e normal??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Donna, nici lui Tudor nu ii place pe burtica.Plange de cand s-a nascut daca cumva indraznesc sa il las in aceasta pozitie. Eu de 2 saptamani am inceput cate 5 minute sa-l pun pe burta in centrul de activitati, jucandu-ma cu el, aratandu-i jucarii, iubindu-l.Dar nu reusesc sa il pacalesc prea mult.Si il mai pun 2-3 minute cand ii fac masaj si 1-2 minute cand il spal la baitza si se propteste cu mainile in ea. Sper sa inceapa sa-i placa in timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

chichi s-o tineti tot asa! poze noi cu Toma?

vanyy, sa stii ca faze din astea dubioase am si eu uneori cu soacra uneori am impresia ca uita ca e bunica si nu mama lui T. Nu mi l-a smuls niciodata din brate dar de fugit a fugit inaintea mea sa-l ia in brate Incerc si eu sa ma temperez ca poate sunt prea posesiva

Donna, eu stiu ca la inceput, in primele luni nu le place la toti bbii sa stea pe burtica. Apoi, mai tirziu, numai asa ar sta. Cred ca si baietelul tau e la fel, nu tre sa te ingrijorezi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui donna79

CHICHI, felicitari pt startul bun in diversificare!

VANNY...mrrrrrrrr... cred ca urlam in locul tau. asta-i chiar tare. cand se lupta bunicile intre ele e una, dar sa concureze cu mama... e absurd!

LUANA, la multi ani! sa aveti un an bun.

Din categoria "sa ma mai vait putin"... eu eram hotarata sa las puiul sa evolueze in ritmul lui dar... nu pricep de ce nu vrea sa stea pe burtica! alti bebei adora sa stea asa, unii si dorm asa. al meu urlaaaa. Cand e in brate e ff tantos, tine capul sus, spatele drept, are un tonus bun. daca il pun pe burta nu vrea sa ridice capul, isi infige nasul in paturica si urla. e normal??

pai am tipat "usor -usor"( pe limba ei sa ma inteleaga) dar ce crezi ca ma auzit?hm s-a intors cu spatele la mine si a plecat.
Hehe si asta nu e nimik cate mai am din seria soacra ....am avut nevoie sa las baiatul cateva ore cu ea si cand am ajuns la ea acasa, nici bine nu am pus piciorul in curte ca a venit si mi-a luat baiatul din brate si eu iar i-am zis "i-al usor ca se sperie" sau....cand eram in casa i-am zis "nu mi-l legana ca nu-i place, mai rau il agita" si ea cica "lasa ca eu stiu mai bine ca tine"

Mergi la inceput

Fistiq si eu sunt ft posesiva poate prea posesiva si incerc cat de mult pot sa ma temperez numai ca de multe ori nu imi prea iese si ajung de multe ori sa ma cert cu sotul ca as avea eu ceva cu familia lui( masa) dar face frate niste lucruri de te scoate din pepeni uneori....daca vi le spun pe toate va cruciti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mai fetelor,ce soacre aveti! V-o dau pe a mea imprumut! dar mi-e ca nu mi-o mai dati inapoi! Am toata increderea s-o las pe Maia cu ea,ii face tot,exact cum ii spun eu si nu se da mai desteapta ca mine.

Nici a mea nu sta pe burta,dar cum o pun,se intoarce pe spate.Eu o tot intorc inapoi pe burta pana se enerveaza si urlaaa..Se intoarce si de pe spate pe burta dar nu-si poate scoate manuta de sub ea.
De azi dimineata da intr-una din picioare,parca-i bagata in priza. Nu stiu cum de nu oboseste niciodata.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

vanyy, eu nu cred totusi ca exagerezi. din cite povestesti, soacra-mea e un ingeras pe linga a ta. cum sa-ti spuna ca stie ea mai bine decit tine ce e bine pt bbele tau? chiar sa fie adevarat tot nu a procedat corect. oare nu se gindeste ca ar putea ramine cu buza umflata si sa-l vada cu portia daca asa vrei tu? poate ar trebui sa-i sugerezi tu asta daca ea a uitat
si un sfat daca imi permiti: nu te mai certa cu sotul din cauza soacrei. sunt sigura ca poti rezolva orice direct cu ea

Pun mai jos un link cu etapele dezvoltarii bebelusilor. Mie mi-a placut ca vorbeste la obiect cu exemple concrete in fiecare luna de viata, nu ca alte articole care descriu la modul general pe intervale mai mari.
http://www. parinti .com/modules.php?name=News&file=article&sid=144

Daca mai aveti si voi articole de genul asta please, do share

Mergi la inceput

da nu ma cert eu cu el, el se cearta cu mine....dar in fine sa trecem si peste asta...tare faza cu vazutulcu portia poate am sa o aplic

cu statul pe burta nici la al meu nu ii place asa ca il tin doatr inainte de baita la masaj si gimnastica si atat...oricum a invat si el sa se intoarca de pe burta pe spate asa ca nu prea tine acum....invers inca nu stie
Ana.... pe Maia...deja face intoarceri...e fata mare

Mergi la inceput