Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Supeeer! Se mareste lista!
Hai, pe ultima suta de m, veniti fiecare cu o mica contributie, sa creasca precum cozonacii lista noastra orijinala de intrebari! Abia astept sa mai vad si alte intrebari...si sa raspund, desigur!
Simply, super tare aia cu:"va bagati?" ca fiind intrebarea lui Anaan:))))
S-a trezit mirandolina mea, fresh ca un ghiocel proaspat rasarit...apropo de asta:La Multi Ani, Paul, ghiocel de Zori!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Intrebare: V-ati inselat vreodata partenerul?

Ana sa faci lista si apoi lansam cate o intrebare ca tema la sfersit de saptamana!

Sau trebuie sa raspundem acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Bianca, daca raman astea sase, cred ca ne putem incumeta sa le rezolvam pe toate in weekendu' asta, ca doar suntem barbate! Daca voi vreti sa raspundem doar la una e ok, insa eu voiam sa ne destrabalam total.

Mergi la inceput

THE LIST:
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?
Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)

P.S. Am plasat intrebarea mea prima, sa fiu si eu sefa

Mergi la inceput

La ora 9 start joc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

HAi ca daca tot stam relativ prost cu intrebarile, mai vin eu cu una. Stati un pic ca acum mi-am amintit ca trebuie sa dau quote.RevinAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

THE LIST:1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)Am sters quote-ul ca sa se vada mai clar.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Wow, Anamariame, ce intrebare faina!

Mergi la inceput

Da, raspundem si la intrebarile noastre. Eu, cica, imi fac freza, adica imi usuc parul...si cam atat.

Mergi la inceput

Eu sunt deja machiata si coafata. Vorba vine, coafata. Am avut o masca in par, cu ulei de masline, l-am spalat si aranjat putin. Mi-am facut si unghiile, ce conteaza ca nu le-am lasat sa se usuce calumea, si ca acum sunt cu "model", nu? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput