Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Poftiti, indrazniti, alte intrebari, va rog, sa am cu ce sa completez lista!

Mergi la inceput

Ilinca, io-s pe aici, dar inca nu raspund la intrebare ( desi stiu raspunsul) pentru ca astept sa avem macar vreo trei pe lista.

Si Andreiul doarme, o sa fie fresh in momentul X, dar cand nu e el fresh la doispe noaptea?!

Monnvas, ce abundente culinare!!! Eu nu stiu cand ai timp sa mai si gatesti, tinand cont de energia lui Cristi( eu una n-am vazut copil mai energic)! Tu esti my wonderwoman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!

Intru si eu sa va urez LA MULTI ANI,un an nou plin de dragoste,bucurii si noroc.Sa va bucurati de familia si de cei dragi si sa vi se indeplineasca toate dorintele!

Ce-mi doresc in 2011:
-sanatate copiilor si familiilor noastre!
-sa nasc usor
-sa ne cumparam o bucatica de teren
-sa ne nimerim in tara cand organizati o intalnire de ghiocei!
-financiar... o marire se salariu sotului e binevenita!
-sa reusim eu si sotul sa mai mergem la cinema,singurei ...ca in vremurile de demult!!!

La Multi AniAlexandru-Paul

va pup si sa aveti un revelion frumos!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 29+
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haoleu, pai io zic sa asteptam pana-s vreo 10 intrebari pe lista, sa fie mai fun. Georgyiuly a intrat si nu ne-a dat intrebare...nu-i bai, bine c-a itrat, ca mi-era dor de ea si de gogoasha ei care in curand va avea un fratior
Asa ca Anaan, nu tre sa raspundem inca...daaaar: nu vad intrebarea ta! Pai tu lansezi jocul si nu te conformezi?:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ILINCA, pai intrebarea ANEIAAN era "Va bagati?"

Iaca si de la mine una: numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).
Super misto ideea cu THE LIST

http://www.lucamic.blogspot.com/

Edit: nu e voie cu "sotul meu"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Si La multi ani, Alexandru!, sa cresti mare si frumos, si sa ne arati si noua mutrica din cand in cand!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine? Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre?Edit ca se intelege ca daca raspundeti negativ la a doua intrebare inseamna ca v-ati maritat din interes , dar las asa, ca e mai fun, si chiar is curioasa ce interpretari dati fiecare!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Ilinca, nu ma certa, da's in pana de idei...insa nu ma las, imediat ma supun ordinului pe care singura mi l-am dat...incepe sa devina foarte kafkian totul.

Georgyiuli, wow, deja 29 de saptamani?! Ma bucur ca ai dat un semn de viata si ca sunteti bine!

Kea, ati mancat deja si ati trecut la baut sau inca nu?! mortala ai fost cu " noi nu mancam noaptea, noi bem"

Hai sa va zic realizarile mele de azi: aspirat si dat cu mopul- bifat; schimbat/hranit/amuzat/mustrat putin/culcat copilu'- bifat; forumit cu voi si cu rost si fara rost - bifat; inverzit si movulit cand prin cap imi treceau unele aspecte ale vietii- bifat; cadorisit/pupat/multumit tanti cu ocazia Anului Nou - bifat; certat cu consortul, si ulterior impacat cu consortul- bifat; preparat ciolanul a la Ina- bifat; facut pasta de peste- bifat; mancat pasta de peste impreuna cu consortul si copilul- bifat; admirat consortul pentru talentele culinare - bifat ( putina admiratie conjugala face minuni!); vorbit cu Novus cate-n luna si in stele- bifat! No, ziceti daca nu am facut eu multe azi? Pe alea pe care nu le-am bifat nu vi le mai zic, ca sa nu-mi stric imaginea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Si pentru ca m-a tras Ilinca de "neatentie"(si nu numai):

Intrebare: respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 29+
Giulia!

Mergi la inceput

Tufete, rugaminte: inscrieti intrebarile in The List cu "quote" sa fie toate centralizate.

Mergi la inceput