Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***
Raspunsuri - Pagina 27
Ilinca_M. spune:
Atunci hai sa propun si eu categorii:
- cea mai saritoare tufata (in sensul mereu gata sa sara cu o informatie, cu un link, cu o experientza de viatza care te-ar putea ajuta, mereu atenta sa ajute la rezolvarea unei probleme;
- cea mai corecta tufata (adica nepartinitoare, nu tine niciodata cont de simpatii sau antipatii, e "politically correct"
)
- cea mai funny tufata (ne amuza, destinde atmosfera, ne face "sa ne radem"-si nu pe picioare:)))
- cea mai "iubibila" tufata (te face s-o indragesti, e un fel de "the next door girl")
- cea mai pacifista tufata (ii place linistea si armonia, incearca sa impace cand se aprind spiritele)
Sau niste categorii mai personalizate:
1) tufata cu care as bea oricand o bere;
2) tufata cu care as merge la shopping;
3) tufata cu care as povesti cate-n luna si-n stele;
4) tufata la care i-as incredintza un secret etc.
Ce ziceti?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Bianca2503 spune:
Partenerul e Capricorn.Nu stiu daca are vreorelevanta pentru ca si "vineri 13" a se citi (intristatul) era tot capricorn.
Nu stiu ascendentul,dar deja e prea mult
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Partenerul e Capricorn.Nu stiu daca are vreorelevanta pentru ca si "vineri 13" a se citi (intristatul) era tot capricorn. Nu stiu ascendentul,dar deja e prea mult |
Are relevanta:atragi capricorni :))))
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Are relevanta:atragi capricorni :)))) If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Of course. Cine nu ar fi atras de o fecioara?
inapreda spune:
Pai se poate mai, Ilinca?
Din cite tin eu minte, ai fost una dintre cele mai nominalizate 

| citat din mesajul lui Ilinca_M. Inapreda, tu vorbesti serios, am avut anul trecut un fel de Oscar?! God, oare de ce nu-mi amintesc? M-am senilizat rau ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
De acord cu inceputul nominalizarilor de miine.
De acord si cu faptul ca acum ai treburi mai importante; oare de aia imi place de tine ca avem aceleasi...prioritati? ![]()
| citat din mesajul lui Anaan Tufete, am un ideu ![]() |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui Anaan THE LIST 2 1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce?( by Anaan) 2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect -virsta inocentei pierdute - vi se pare relevant au ba? (by inapreda) 3. Care e principala voastra calitate? dar cel mai mare defect?(by Novus) 4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la fiecare...si ce, daca vreti sa dezvaluiti?(by Leeloo) 5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi sex cu voi? Ati vrea sa incercati ceva?(by Leeloo) 6. V-ati inselat vreodata amantul?(by Bianca) 7. Ce zodie are partenerul? Are vreo relevanta?(by Simplyana) |
1) Pe primul forum am ajuns prin 2001. A fost o incantare, ceva extraordinar, am legat prietenii, am facut pasiuni, am descoperit oameni super-inteligenti si super-antipatici (asa, ca idee, Ciutacu era pe forumul ala:))) super enervant...la vremea aia nici nu era celebru, decat poate pe scara lui de bloc). Am facut doar o scurta pauza pe acel forum (intre timp preschimbat ca nume si altele), m-am intors, sunt pe el si acum, nu mai e efervescentza inceputurilor (intre 2001 si cam 2003 a fost ceva iesit din comun acolo!!!) dar mai am lume draga pe acolo. Pe unele le-am regasit, din intamplare, pe DC!
2) Nu raspund, nu ca mi-ar fi jena sau ceva, dar nu-mi place sa se stie lucruri prea exacte despre mine
3) Hmmm...greu...am atatea sute de calitati ca nu stiu ce sa aleg:))) Nu stiu ce sa spun, eu zic ca bunatatea, desi multi ar contesta asta la o vedere superficiala
4) idem 2
5) Cand aveam 12 ani m-am indragostit de o frantzuzoaica de 11. De fapt era jumatate spanioloaica. Avea deja prieten, normal, frantuzoaicele erau tare emancipate. Era mica, slaba, negricioasa si mi se parea incredibil de atractiva. Eram geloasa pe imbecilul de Laurent
In rest...admr foarte mult frumusetea feminina, adesea fac comentarii barbatesti pe tema asta
6)

7) Balantza. Intotdeauna mi-au placut Balantzele, incepand de la un coleg de generala, frumushel foc, cu inclinatii artistice si cu fund rotund pe care-l admiram noi, fetele, cand iesea la tabla (hai ca si noi eram destul de neastamparate in clasele mici:))). Cred ca asta au in comun Balantele: firi artistice si o anumita frumusetze fizica si spirituala.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
chatonel spune:
tufete, stergeti povestile prea personale, e multalue rauvoitoare care le poate copia, folosi in diverse scopuri
inapreda spune:
THE LIST 2
1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce?( by Anaan)
Nu-mi place forumurile, nici forumeala. Sau, mai exact, nu-mi placeau; sau...SI mai exact nici acum nu-mi plac forumurile in afara de DC. Am ajuns aici intimplator cautind informatii despre bebele din burta; am privit "de pe tusa" o vreme; apoi, dupa ce m-am prins ca "nu-i chiar asa rau cum imi imaginam", am inceput sa scriu si eu, retsul...is history 
2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect -virsta inocentei pierdute - vi se pare relevant au ba? (by inapreda)
La aproape 21 de ani de faceau misto de mine toate prietenele "emancipate" din facultate, intrebindu-ma "subtil" daca "la noi, in provincie este rezervatie naturala de virgine". Pentru mine este relevant, da. Si acum consider ca PENTRU MINE a fost perfect asa; in liceu am avut alte distractii, alte preocupari si alte...freamate. A explicat Ilinca intr-un post cam cum era "pe vremea noastra", adica...minunat! ![]()
3. Care e principala voastra calitate? dar cel mai mare defect?(by Novus)
Eu zic: toleranta. O prietena spune ca "umplu locul si las urme pe unde trec".
Eu zic: intoleranta. Lumea zice ca sint "figuranta" si "fitzoasa" ![]()
4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la fiecare...si ce, daca vreti sa dezvaluiti?(by Leeloo)
Destui.
Da, am invatat dar nu stiu daca neaparat de la ei sau...de la mine cea "innoita" de fiecare data; e mai complex acest subiect si ar fi multe de explicat.
5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi sex cu voi? Ati vrea sa incercati ceva?(by Leeloo)
Nu, nu ma vad inlantuind vreo femeie; imi plac prea mult barbatii
si-mi iubesc prea mult feminitatea.
6. V-ati inselat vreodata amantul?(by Bianca)
Notiunea de "amant" imi e complet straina ![]()
7. Ce zodie are partenerul? Are vreo relevanta?(by Simplyana)[/b]
Jambo e Rac. Nu m-am gindit niciodata la asta; dar nu, nu cred ca e relevant
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010