Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***
Raspunsuri - Pagina 16
anca_nicolae spune:
In primul rand LA MULTI ANI!!!!
Apoi, cum bine scria Pisik, ce va doresc eu CONCRET pt anul ce a inceput, si pt cei ce vor veni? Eu va doresc construirea acelei barci cu care sa reusiti sa inotati PRINTRE toate lucrurile vietii, adica sa gasiti mereu ponderea si prioritatea CORECTA fiecarui aspect usor sau greu, lejer sau urgent, materialist sau sentimental. Pentru ca, indiferent cum credem noi ca ne diferentiem ca structura interioara, de fapt, pentru ffff multi dintre noi viata inseamna alergatura printre zeci si mii de treburi. Cu ce diferim cu adevarat? Cu ponderile si prioritatile alese de o jumatate din fiinta noastra, cantarite in balanta vietii, si mai apoi platite de cealalta jumatate a fiintei noastre. Cu o barca echilibrata, jumatate ce trebuie sa aleaga va alege f lin, foarte usor, f curgator, iar jumatea care plateste va plati doar cu monezi aurii de bucurie.
Va mai scriu, dar acu se tot grabeste vero sa intre pe missbimbo, ca deh, ponderea ei cea mai mare [si urgenta
este sa vada ... cu ce se mai imbraca virtuala si frumoasa ei bimbolina, ce daca ma-sa e cea care "munceste pt a plati curentul electric consumat de calculator"? Mi se pare corect.
revin, poate la noapte, daca nu adorm, caci eu am facut rev in piata constitutiei, la 1 m de "connecter", cu sangele pulsand pe still-ul lui cu fire cu tot. [mda, legat de o intrebare din lista, mie zau, imi place tiganul asta, brazilienii nu prea ii stiu!!!]
pup
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
inapreda spune:
Anaan, de roman e vorba; povestea in sine imi place si mie' de aia am citit-o numai de vreo 4, 5 ori ca de-mi placea si Teodoreanu spargeam recordu' cu "Pe aripile vintului" ![]()
Si uite cum se leaga totu' n seara asta; ca veni vorba: Rhett e fix genu' meu si povestea lor de dragoste e genu' care-mi place mie
Deci, sint o Scarlett a zilelor noastre
dar parca o tzira mai "sensibiloasa"
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Mai e cineva pe aici sau sa merg sa-mi caut un film de adormit?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Anaan spune:
Eu sunt, cu Gulia misunand in juru-mi
. Monnvas, hai sa auzim care-i preferinta ta in materie de tati de ghiocei!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Mai e cineva pe aici sau sa merg sa-mi caut un film de adormit? Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Io-s. Tocmai am terminat de citit.
Cand s-or facemari copiii si nimeresc prin analele internetului,iar noi o sa fimniste mamaitze...sa vedeti voi ce o sa rada de noi.
Simply-Luca e dn ce in cemai baietel. Mieimiplace cum doarme el intr-un colt al patului. Eu zic sa ii luati o cutie de carton.
inapreda spune:
Si eu greu l-am rapus in seara asta si cu ajutorul lui Jambo ca-mi pierdusem rabdarea; si am ramas cu ea pierduta; drept consolare acum nu ma pot opri din mincat
| citat din mesajul lui Anaan Eu sunt, cu Gulia misunand in juru-mi ![]() |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Bianca, ai ramas datoare cu niste detalieri; cu cine rezonezi si cu cine nu? si, daca ai chef cu alte "detalii"...
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Anaan spune:
O, da, Rhett chiar ca e Barbatul prin definitie!
Ilinca, si eu sunt la fel - cred ca e o trasatura specifica Scorpionilor - daca mi-a intrat cineva la suflet, chiar daca are opinii contrare alor mele, prea putin conteaza, tot mi-e draga persoana respectiva. In plus, imi plac disputele de idei! ( argumentate si civilizate!) si-mi plac cei care le initiaza si sustin.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Bianca, ai ramas datoare cu niste detalieri; cu cine rezonezi si cu cine nu? si, daca ai chef cu alte "detalii"... Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Mai p-asta cu potriveala nu prea o stiu. Adica ca caracter (astami-a iesit bine) chiar nu stiu cu cine seman.
CU Chatonel si Pisigri la umblat brambura pe unde se poate stiu clar ca ma potrivesc
Cu majoritatea fetelor active (pe forum) rezonez la idei, cred eu.
Stiu ca nu ma aseman deloc cu Maya25. Eu sunt mai habarnista, ea e mai precauta.
Aseara, 12 noapte ma uitam la artificii si la Black Swan. Si iimi pupam baietii.
Despre tatici nu stiu ce sa spun...
Mai era ceva?
Monnvas spune:
Tufete, hai ca ma dixtrai cu tot ce citii acilea. Astept povestile condimentate.![]()
Asa, ca chestie, si eu l-am despartit pe al meu de o duamna, doar ca al meu nu suporta paralelismele si i-a dat papucii repejor.
La berbanti... nu poci pentru ca sa vorbesc decat din cunoscute, ceea ce reduce mult aria de alegere. De pilda, tot povesteste Ilinca de huzband, da' io pana nu vad nu cred...
Asha, deci voturile mele merg catre Cristi, sotz de Oli, iar motivele se aplica la amandoi (ca-s frumosi, destepti, simpatici si empatici si ar avea o gramada de motive sa fie fitzoshi, da' nu-s) si pt Costin, tati de Adelake (ca am asistat recent la un episod de amor parintesc si mi-o fo' drag, plus ca mi se pare cuplul cel mai... asemanator din cate stiu, prin urmare asemanarea aia temperamentala pe care o vaz cu Denisamada o vaz si cu sotzul din dotare).
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!