Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***
Raspunsuri - Pagina 15
Anaan spune:
Ce animatie si ce lucruri interesante se zic pe aici! 
Ina, banuiesc ca e vorba de romanul lui Teodoreanu, nu de poemul lui Heine. Romanul l-am citit prin gimnaziu, povestea in sine mi-a placut, dar nu mi-a parut nu stiu cat de bine scris.
Tufete, ce povesti de dragoste captivante! Povestea mea e terna in comparatie cu ale voastre - de altfel se si spune ca fericirea este plictisitoare. Noi ne-am cunoscut in liceu, el ma cam iubea de-o vreme, eu aveam alte interese
, dar am ajuns sa fim un cuplu. Ne-am mai certat, ne-am mai despartit, dar perioade scurte, maxim cate o saptamana. Dupa sapte ani ne-am casatorit, am trecut prin bune si prin rele si inca suntem impreuna si nu simt ca nu am mai avea nimic nou de oferit.
simplyana_m spune:
tufete, va promit sa va detaliez si eu inselatoria mea si luarea la cunostinta de mimi. Daca uit, sa-mi amintiti. Dar pe moment va zic doar ca am la semnatura ceva numai bun de colorat adancimile in care ne cufundaram. ![]()
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ilinca_M. spune:
Ehehe, Pisigri, eram cam la curent cu povestea, ca am dat mai demult pe undeva pe forum de o postare a ta pe tema asta
. Acum mi-am amintit de povestea cu tanti aia asa, mai "simple-minded"
Dar nu stiam ca a durat asa mult paralelismul:))))
Mai, ce sa zic, io n-as fi rezistat, io-s Scorpie de-aia posesiva, ce-i al meu e al meu
. Dar la persoanele pe care am apucat sa le simpatizez
eu nu pot sa judec nimic, nu ma oripileaza sau revolta nimic din ce fac, chiar daca unele atitudini/valori ale lor sunt in opozitie cu ale mele, ca sa spun asa:))). Am observat la mine o tendintza cam discriminatorie: cand imi place o persoana, trec peste orice neconcordantza in gandire cu ea; cand antipatizez pe cineva, aoleu, apoi orice e motiv de critica:))) De exemplu, la tine, Pisigri, la Chatonel si cateodata la Georgiana am intalnit idei cu care eu nu sunt de acord, ma rog, unele conceptii sau moduri de abordare "a vietii" diferita; ei, nu ma intereseaza, ma-ntelegeti, va plac oricum, "beyond reason" ca sa zic asa, semi-rational, daca e pana acolo (nu ca n-as avea "motive rationale" sa va plac; chestia e ca as avea "motive rationale" sa plac si pe altii (nu ma refer neaparat la forum) dar nu pot!! asta e diferentza)
Am cam luat-o pe aratura, asa-i? Oare s-a inteles ce am vrut sa zic?:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Anaan spune:
Simplyana, unde-s carliontii Lucosului?! L-ati scos din romantism si l-ati facut realist! Da' tot frumos este, doar ca mai masculin si mai feroce!![]()

Ilinca_M. spune:
Simplyana, stai linistita, ca-ti reamintesc eu
. I-ai calcat stramb boemului? Ntzz ntzzz.
Ce frumos e "Kermit"
...ce-mi place cum evolueaza in primul set de poze, de la "bosumflici" la "rad cu gura pana la urechi"![]()
Mai, dar anca_nicolae lipseste cam de multa vreme...sper ca vine cu tolba plina de povesti![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Monnvas spune:
Tufete, intrebare de adagat la chestionar se mai primeste?
Zic asa: Care tatic de ghiocel vi s-a mai lipit de suflet? (exceptandu-l pe cel din propria ograda)
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
chatonel spune:
inteles, inteles ilinca :) tu ne iubesti neconditionat
si noi (eu) pr tine 

simply, sint numai oki si botoane 
simplyana_m spune:
Nu, Ilinca, nu boemului! - sa poti dormi linistita la noapte - Chiar m-am intrebat in capul meu, dar nu-mi pot imagina defel cum l-as putea insela pe Mimiloi! Io-s colectionara de "once in a lifetime". Las' ca va pove in amanunt ![]()
http://www.lucamic.blogspot.com/
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Tufete, intrebare de adagat la chestionar se mai primeste? Zic asa: Care tatic de ghiocel vi s-a mai lipit de suflet? (exceptandu-l pe cel din propria ograda) CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
hahahaaaaaa!!! asta da, intrebare intrebatoare!
io nu am nik de comunicat, nu am facut stdiu de tatici :))
inapreda spune:
Cuscru' Andrei!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Tufete, intrebare de adagat la chestionar se mai primeste? Zic asa: Care tatic de ghiocel vi s-a mai lipit de suflet? (exceptandu-l pe cel din propria ograda) CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010