Pufi veseli in 2011 (190) - LMA Luca! LMA David!
Raspunsuri - Pagina 6
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela eu voi sta acasaica ...la palpumioara..cu tati..rev in 2 + 1 la purtator....asa ca voi mai bantui pe aici... nu sunt atat de priceputa in a exprima ceea ce simt insa cred ca facand parte din aceasta odisee sunt tare norocoasa...toate aceste luni au trecut mult mai usor simtindu-va aproape. ma simt ca intr-o familie , o familie deosebita in care m-am bucurat si am plans...in care am trait la maxim niste emotii neimaginabile... va multumesc ca existati... 2010 sa fie un an mai bun ...si ca sa -lcitez pe tati " avem cea mai mare bogatie pe care ne-o dorim, in burtica" ...sa avem parte de nasteri usoare si ce-i mai important sa aducem pe lume bb sanatosi care sa aiba parte de dragoste si armoneie..... LA MULTI ANI! 36+ LUCA Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari |
Am gasit asta....ce planuri iti mai faceai tu!
==========================
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Deci mie mi-au dat lacrimile recitind de acum un an. Ce atmosfera era si ce surpriza frumoasa ne-a facut Luca.
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui miremia Si pana mi se usuca oja bag un ochi in cap 91 din odisee.......... ========================== Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ========================== Edit: era cap. 91 |
si tu brutus? cu oja ma refer
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
rox_y spune:
multumim pt urari
si Va dorsc un An Nou sanatos (si la punga gros), fericit si plin de bucurii si tot ce va doriti voi.
Mami de Diana - 31.12.2009 -
Sarbatori Fericite!
povestea nasterii micutei Diana
alexia28 spune:
LA MULTI ANI, UN AN NOU MAI BUN, CU MULTA SANATATE SI MULTE IMPLINIRI
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
ale1212xa spune:
eu sunt cu Dragos in brate, ne uitam pe forum. Nu are chef de nani asa ca la miezu noptii ne ducem in centru la artificii...cred ca stie si el ca e o noapte fericita
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
miremia spune:
LA MULTI ANI!
Sa va aduca 2011 multa fericire alaturi de pufosii cei dragi!
Va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi in cel mai frumos an din viata mea!
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia Deci mie mi-au dat lacrimile recitind de acum un an. Ce atmosfera era si ce surpriza frumoasa ne-a facut Luca. ========================== Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ========================== |
un salut din vechea troie....
un rev de pensionari...dar mi se rupe...as prefera sa stau k jiji,...si sa-mi aduc aminte...un remember la tot...
sunt coplesita de amintiri...dar fac ....caterinca sa nu ma ia cu plans....
sunt fericita ca EXISTA...
NU ma bag la odisee...ca....ma topesc cu totul...dar..mai bag o felie...din trunchi..desi am ramas setata pe prajiturile de la bea...MP..nu te iert...
mire...cum e rochia?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Eleysa spune:
LA MULTI ANI, 2011!!!!!!!!!!!
SA FIE UN AN PLIN DE IMPLINIRI PENTRU NOI SI PENTRU PUFULETII NOSTRI IUBITI!!!!
Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine...
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta...
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu'si La Multi Ani!"
mamidepuiuti spune:
decenuelo,bag si io niste majorete
si zi asa? ti-au placut pozele?
ce? io pot sa uit ca nici o craca nu mi-ai trimis din ditamai copacul? m-as fi sacrificat cu niste crengute,dar asa...acum te las sa le dovedesti singura
mami de Alex si Radu