Pufi veseli in 2011 (190) - LMA Luca! LMA David!
Raspunsuri - Pagina 13
myky791 spune:
[quote]citat din mesajul lui elefantica
LML Daniel!!!
LML Adrian!!!
LML Iuria!!!
subscriu si eu. uitasem de cei cu lunite...
lml irina!
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
rox_y spune:
neatza
pt cafea Dece
multumim de tratatie
pt tavitza..pe langa ce a mai scris elefantica...card de credit, pix, telefon
Mami de Diana - 31.12.2009 -
Sarbatori Fericite!
povestea nasterii micutei Diana
ana_g spune:
'neatza si LMA din nou!!!
LML si pufilor Iuria, Daniel si Adrian!
A fost o seara/noapte faina la noi. Linistiti, in familie, fara invitati....copil un pic cam agitat, voia sa puna mana pe toate, era sa sparga farfuriile de ocazie ale bunica-sii...l-am multumit pentru 5 minute cu o lingurita pe care o batea in masa si apoi o ducea la gura, f simpatic. am dat kix cu savarina......n-a crescut, n-am avut mana sa frec ouale cat a trebuit, dar a fost buna la gust.....pe la 11 am incercat sa adorm piciu ca era rupt, il mai durea si burta.....s-a lasat cu plansete, urlete, ii era somn, dar nu putea adormi de burta....se tot arcuia, nimic din ce faceam nu functiona, espumisan....masaj pe burta........pe la 12 fara 5 am coborat cu el sa ciocnim clasica sampanie.....mai bine ca n-a adormit, asa am fost cu el in brate la 12.....f fain pana la urma.....la 12 jumate dormea....la 1 urla din nou....l-a pus taica-su pe umeri....urla si asa......parca il taia cu lama......dormea si plangea, cam asa a fost.....am reusit sa-l dezbrac de la brau in jos si sa-i masez burtica....si s-a linistit......apoi a dormit bine, un pic de tzitzi pe la 6 cred, apoi trezirea definitiva la 8 jumate...........na ca m-am intins cat o zi de post.
PS: am ars si fileul de peste.......
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam
ana_g spune:
am pus o poza sugestiva pentru noaptea ce-a trecut...
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g 'neatza si LMA din nou!!! LML si pufilor Iuria, Daniel si Adrian! A fost o seara/noapte faina la noi. Linistiti, in familie, fara invitati....copil un pic cam agitat, voia sa puna mana pe toate, era sa sparga farfuriile de ocazie ale bunica-sii...l-am multumit pentru 5 minute cu o lingurita pe care o batea in masa si apoi o ducea la gura, f simpatic. am dat kix cu savarina......n-a crescut, n-am avut mana sa frec ouale cat a trebuit, dar a fost buna la gust.....pe la 11 am incercat sa adorm piciu ca era rupt, il mai durea si burta.....s-a lasat cu plansete, urlete, ii era somn, dar nu putea adormi de burta....se tot arcuia, nimic din ce faceam nu functiona, espumisan....masaj pe burta........pe la 12 fara 5 am coborat cu el sa ciocnim clasica sampanie.....mai bine ca n-a adormit, asa am fost cu el in brate la 12.....f fain pana la urma.....la 12 jumate dormea....la 1 urla din nou....l-a pus taica-su pe umeri....urla si asa......parca il taia cu lama......dormea si plangea, cam asa a fost.....am reusit sa-l dezbrac de la brau in jos si sa-i masez burtica....si s-a linistit......apoi a dormit bine, un pic de tzitzi pe la 6 cred, apoi trezirea definitiva la 8 jumate...........na ca m-am intins cat o zi de post. PS: am ars si fileul de peste....... _ mama lui Stefan, pui scump asteptam |
Offf... pe Stefanel sa-i treaca burtica
LA MULTI ANI, 2011!!!
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui ana_g am pus o poza sugestiva pentru noaptea ce-a trecut... _ mama lui Stefan, pui scump asteptam |
deci e bestiala poza
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
Lillo spune:
Bine v-am gasit in 2011!
La multi ani Luca!La multi ani David! Sa fiti sanatosi, sa va faceti mari si voinici!
LML pufilor de 1.
oanka80 spune:
cioc-cioc, am intrat si la voi sa va urez: La multi ani! Fie ca anul care tocmai a inceput sa va aduca liniste in casa, bucurie in suflete si multa fericire alaturi de cei pe care ii iubiti!
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
primul Craciun in 3
Nik0le spune:
LA MULTI ANI LUCA de decenuela!
LA MULTI ANI DAVID de nyny!
LML Iuria, Daniel si Adrian!
MP , haircut, simplicity, ayanna, sorina (recunoaste ca te-ai luat dupa fete ) va multumesc pentru urari!
Lillo, mersi pt info cu dezumidificatorul, marturisesc ca m-ai pus pe ganduri cand mi-ai spus cat costa, am comandat de pe amazon unul la juma de pret si s-asa o sa ma inglodez in datorii luna asta... Mi-e teama ca umezeala asta excesiva impreuna cu mucegaiul au contribuit din plin la afectiunile respiratorii ale Isei si la tusea asta a ei fara sfarsit... Am dat adineauri in camera ei cu solutie antimucegai temeinic peste tot pe unde era nevoie si astept cu nerabdare sa-mi soseasca aparatul (undeva pe la sfarsitul lunii ). Pana atunci o sa trebuiasca sa tin umezeala in frau cu multe aerisiri, care sunt mirifice pe minus tzashpe grade cate-s afara... In alta ordine de idei, cum ati petrecut?
ana_g, super poza!
oanka, uau, multumim pentru urari, ce mai faceti? Ce mai face Maria?
xela_07 spune:
citat din mesajul lui haircut Mire, scoti delfia in oras la primul revelion Cum a fost prajitura? Eu am facut ieri creme a la creme, de pe acelasi blog, si-a iesit... Xela poate sa confirme...si-i usor de facut(pentru mine asta e criteriul, nu cat e de dietetica...) mami de fetita finuta |
Mire confirm , e de exceptie . Baga repede vreo 2 tavi cat mai tin sarbatorile astea .