Pufi veseli in 2011 (190) - LMA Luca! LMA David!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

[quote]citat din mesajul lui elefantica

LML Daniel!!!
LML Adrian!!!
LML Iuria!!!

subscriu si eu. uitasem de cei cu lunite...
lml irina!

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

neatza

pt cafea Dece

multumim de tratatie

pt tavitza..pe langa ce a mai scris elefantica...card de credit, pix, telefon

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Sarbatori Fericite!
povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neatza si LMA din nou!!!

LML si pufilor Iuria, Daniel si Adrian!

A fost o seara/noapte faina la noi. Linistiti, in familie, fara invitati....copil un pic cam agitat, voia sa puna mana pe toate, era sa sparga farfuriile de ocazie ale bunica-sii...l-am multumit pentru 5 minute cu o lingurita pe care o batea in masa si apoi o ducea la gura, f simpatic. am dat kix cu savarina......n-a crescut, n-am avut mana sa frec ouale cat a trebuit, dar a fost buna la gust.....pe la 11 am incercat sa adorm piciu ca era rupt, il mai durea si burta.....s-a lasat cu plansete, urlete, ii era somn, dar nu putea adormi de burta....se tot arcuia, nimic din ce faceam nu functiona, espumisan....masaj pe burta........pe la 12 fara 5 am coborat cu el sa ciocnim clasica sampanie.....mai bine ca n-a adormit, asa am fost cu el in brate la 12.....f fain pana la urma.....la 12 jumate dormea....la 1 urla din nou....l-a pus taica-su pe umeri....urla si asa......parca il taia cu lama......dormea si plangea, cam asa a fost.....am reusit sa-l dezbrac de la brau in jos si sa-i masez burtica....si s-a linistit......apoi a dormit bine, un pic de tzitzi pe la 6 cred, apoi trezirea definitiva la 8 jumate...........na ca m-am intins cat o zi de post.

PS: am ars si fileul de peste.......

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

am pus o poza sugestiva pentru noaptea ce-a trecut...

_
asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

'neatza si LMA din nou!!!

LML si pufilor Iuria, Daniel si Adrian!

A fost o seara/noapte faina la noi. Linistiti, in familie, fara invitati....copil un pic cam agitat, voia sa puna mana pe toate, era sa sparga farfuriile de ocazie ale bunica-sii...l-am multumit pentru 5 minute cu o lingurita pe care o batea in masa si apoi o ducea la gura, f simpatic. am dat kix cu savarina......n-a crescut, n-am avut mana sa frec ouale cat a trebuit, dar a fost buna la gust.....pe la 11 am incercat sa adorm piciu ca era rupt, il mai durea si burta.....s-a lasat cu plansete, urlete, ii era somn, dar nu putea adormi de burta....se tot arcuia, nimic din ce faceam nu functiona, espumisan....masaj pe burta........pe la 12 fara 5 am coborat cu el sa ciocnim clasica sampanie.....mai bine ca n-a adormit, asa am fost cu el in brate la 12.....f fain pana la urma.....la 12 jumate dormea....la 1 urla din nou....l-a pus taica-su pe umeri....urla si asa......parca il taia cu lama......dormea si plangea, cam asa a fost.....am reusit sa-l dezbrac de la brau in jos si sa-i masez burtica....si s-a linistit......apoi a dormit bine, un pic de tzitzi pe la 6 cred, apoi trezirea definitiva la 8 jumate...........na ca m-am intins cat o zi de post.

PS: am ars si fileul de peste.......

_
asteptam

Offf... pe Stefanel sa-i treaca burtica

LA MULTI ANI, 2011!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

am pus o poza sugestiva pentru noaptea ce-a trecut...

_
asteptam

deci e bestiala poza

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Bine v-am gasit in 2011!
La multi ani Luca!La multi ani David! Sa fiti sanatosi, sa va faceti mari si voinici!

LML pufilor de 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

cioc-cioc, am intrat si la voi sa va urez: La multi ani! Fie ca anul care tocmai a inceput sa va aduca liniste in casa, bucurie in suflete si multa fericire alaturi de cei pe care ii iubiti!

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

primul Craciun in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

LA MULTI ANI LUCA de decenuela!

LA MULTI ANI DAVID de nyny!

LML Iuria, Daniel si Adrian!

MP , haircut, simplicity, ayanna, sorina (recunoaste ca te-ai luat dupa fete ) va multumesc pentru urari!

Lillo, mersi pt info cu dezumidificatorul, marturisesc ca m-ai pus pe ganduri cand mi-ai spus cat costa, am comandat de pe amazon unul la juma de pret si s-asa o sa ma inglodez in datorii luna asta... Mi-e teama ca umezeala asta excesiva impreuna cu mucegaiul au contribuit din plin la afectiunile respiratorii ale Isei si la tusea asta a ei fara sfarsit... Am dat adineauri in camera ei cu solutie antimucegai temeinic peste tot pe unde era nevoie si astept cu nerabdare sa-mi soseasca aparatul (undeva pe la sfarsitul lunii ). Pana atunci o sa trebuiasca sa tin umezeala in frau cu multe aerisiri, care sunt mirifice pe minus tzashpe grade cate-s afara... In alta ordine de idei, cum ati petrecut?

ana_g, super poza!

oanka, uau, multumim pentru urari, ce mai faceti? Ce mai face Maria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut
Mire, scoti delfia in oras la primul revelion Cum a fost prajitura? Eu am facut ieri creme a la creme, de pe acelasi blog, si-a iesit... Xela poate sa confirme...si-i usor de facut(pentru mine asta e criteriul, nu cat e de dietetica...)

mami de fetita finuta

Mire confirm , e de exceptie . Baga repede vreo 2 tavi cat mai tin sarbatorile astea .

Mergi la inceput