Pufi veseli in 2011 (190) - LMA Luca! LMA David!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

STIU ca sunt o nesimtita....si o nesatula ...si fara limite....DAR....am ramas cu picasa pe platoul de la bea....as da toate buturugile din lume numai sa fiu 5 min( le rezolv si in mai putin timp...MP....haidi)....langa prajiturile alea....m-=ai innebunit fato...cand ai timp sa zici si tu ce-i pe acolo...

ce monti...ete fetili praji adevarate...nu stiu de ce zic dar cred ca in zona asta..banat ..pana sus ardeal si ce mai e pe acolo...se fac cele mai bune praji de casa..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

dece am mirosit eu cafeaua ta de am venit
Sa-ti traiasca jiji 1000 de ani si tu tot atat pe langa el sa il protejezi.

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Nyny si sufletelului tau. La fel va urez cat mai multi ani impreuna, fericiti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....bagam repede o coffe...e prea devreme????...mai amara , sa va treaca mahmureala....

si apoi....stiu ca sunteti ghiftuite( norocul meu...fac economie) ....dar macar o felie de buturuga....sau trunchi de copac....cum s-o numi...ca de....ZI MARE , ZI MARE....matracucul asta mic....vrea sa fie sarbatorit....intra si el in randul lumii...

multumesc dragelor de galerie...a fost o nastere mult mai usoara stiindu-va alaturi....
multumesc tuturor de urarile de bine pt jiji care...sanatos sa fie....ca in rest...daca sunt eu langa el( cel putin40) are di tati...

sa-mi dati idei ce sa-i pun azi pe tavitza...( daca era o tt gonflabila se arunca precum inecatul peste ea)

LMA....DAVID...SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA-I BUCURI PE PARINTI...

LML PUFILOR..CARE SE APROPIE SI EI DE FINISH...SE DA STARTUL OFICIAL LA ANIVERSARI...

JUCARII PENTRU PITICI...

neatza si multam de tratatzie
sa-ti traiasca feciorul si sa fie sanatos,voios,norocos toata viata lui,ca frumos este

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

STIU ca sunt o nesimtita....si o nesatula ...si fara limite....DAR....am ramas cu picasa pe platoul de la bea....as da toate buturugile din lume numai sa fiu 5 min( le rezolv si in mai putin timp...MP....haidi)....langa prajiturile alea....m-=ai innebunit fato...cand ai timp sa zici si tu ce-i pe acolo...

ce monti...ete fetili praji adevarate...nu stiu de ce zic dar cred ca in zona asta..banat ..pana sus ardeal si ce mai e pe acolo...se fac cele mai bune praji de casa..

JUCARII PENTRU PITICI...

am editat ca tot incerc sa gasesc,dar...probleme cu neuronul...beatrice ne-a dat anul trecut si retetele de prajituri,ca de atunci mi s-a pus pata pe ele ce bine arata pe farfurie...dar nu gasesc linkul...batranetea...

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Ooo...prima cafeluta din an ... Dece pt ea ...eu mai ma servesc si cu o feliuta de buturuga ...

Pai Dece eu stiu ce sa pui ????...iaca ce imi trece prin minte acusica: chei de la masina, carte, o seringa, bani, o surubelnita, piepten, oglinda...

Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine...
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta...
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu'si La Multi Ani!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

LML Daniel!!!
LML Adrian!!!
LML Iuria!!!

Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine...
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta...
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu'si La Multi Ani!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

LA MULTI ANI LUCA, SA FII SANATOS, SI VEZI CA DE LA UN AN MAI MOALE CU TT-LE LUI MAMI CA ESTI BAIET MARE ACU'

LA MULTI ANI DAVID , SA ADUCI TU SI SURIOARA TA NUMAI BUCURII LA PARINTII VOSTRI

LA MULTE LUNITZE PUFI DE AZI !!!!

Iau si eu o crengutza si o cafea Dece, ca de-abia astept sa ajung pe la o cofetarie sa cer un "butuc" , Dece si MP sunteti grozave

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata si de la noi!

Dece, multumesc de cafea si cinste, iti mai zic o data de bine pt jijik, sa fiti fericiti si uniti si sanatosi

Parca bani, foarfeca, chei de masina, casa, oglinda, carte, iconita, bijuterii...de-astea se pun pe tava.

Distractie placuta!

Ele, multumesc de raspuns cu cofetaria Aveti puiuti mari de stau la artificii, a mea a dormit dusa....

Mire, scoti delfia in oras la primul revelion Cum a fost prajitura? Eu am facut ieri creme a la creme, de pe acelasi blog, si-a iesit... Xela poate sa confirme...si-i usor de facut(pentru mine asta e criteriul, nu cat e de dietetica...)

Bea, am si eu la farfuria aia de prajituri...di vis...

Eu am "musafiri", ma doare burta de ma urc pe pereti...ce inceput de an bag ceva pastiloaie ca nu mai tine..si ma duc la bucatarie ca am mancare prin frigider care se cere devorata...

sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua.
nam recuperat cap de pe la pag 5 dar am intrat sa urez sarbatoritii de azi era musai:
LA MULTI ANI JIJI SA CRESTI MARE SANATOS SI VOINIC.

LA MULTI ANI DAVID DE NYNY. SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput