Cresa sau bona? Cluj, Baciu

Cresa sau bona? Cluj, Baciu | Autor: Senseicarmen

Link direct la acest mesaj

Buna mamicilor!
Dupa ce s-a votat o lege pentru mamici si nou nascuti, suntem puse la zid.
Ce ne facem? Ce ne recomanda mamicile cu experienta?
Bebelusul de un 1 an, il dam la cresa sau cautam bona?
Bineinteles cele care au pe cineva din familie care sa le ajute, nu au problema asta, banuiesc.

Va doresc un an nou fericit si sper sa fie mai bun decat cum au votat unii senatori.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

eu vreau sa incep serviciul cat mai curand, dar nu se pune problema de cresa, nici daca nu as avea ce manca nu l-as da la cresa, mai ales de stat
bebe are 6 luni, acum a inceput diversificarea, este o perioada esentiala in dezvoltare psihomotorie, la cresa sunt doar supravegheati, pe cand un copil la varsta asta are nevoie de stimulare, atentie, o persoana dedicata care sa se ocupe indeaproape de el, am pe cineva in familie care se ocupa deja de cel mare (2ani3luni) dar nu se poate ocupa de amandoi decat atunci cand vor mai creste, vor avea cam acelasi program, aceleasi nevoi...

pana voi gasi o persoana care sa imi placa si sa fie ok, va mai dura o luna, 2 si voi petrece un timp cu ea acasa, din pacate nu atat de mult cat ar trebui, sper totusi sa nu ajung sa faca copilul 1 an pana gasesc bona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

O combinatie de lucrat de acasa, facut tura inversa cu sotul, adus soacra cand si cand pe aici, pana va implini 2 ani.

Daca as avea bani, as angaja bona.
Nu as opta pentru cresele noastre - nu am nimic cu ideea de cresa in sine - si nu la varsta e 1 an.

30 +

Mergi la inceput