Floricelele de Liliac mai_iun 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

LA MULTI ANI pentru toate mamicile si toti bebei!

Noi ne pregatim de mers in concediu la ski fara piticot. Ea ramane cu mama acasa. Atata am asteptat concediul asta si acum ca trebuie sa plecam parca nu mai avem nici o tragere de inima fara ea.
Noi dormim bine noaptea dar a mai avut cateva dati cand se trezea uralnd fara motiv, se calma si reluam somnul. Nici urma de dinti deocamdata asa ca nu mi-am dat seama de la ce sa fie.
Legat de mancat noi papam pasat cu furculita si e ok asa pt noi, nu am avut inima tare pt blw desi am incercat. Niciodata ei nu i-a placut pireul prea lichid si sunt multumita de cum papa. Uneori bine uneori mai rau cum e acum de vreo cateva zile si colac peste pupaza ne-am iritat la fundic de la portocala asa ca momentan o elimina. Fetele cu blw nu va retrageti ca fiecare mai invata din experienta celeilalte. Eu m-am inspirat mult de la voi si mi-au fost utile experientele si sfaturile voastre si incerc sa combin blw cu metoda clasica. Ce-ar fi daca pt fiecare topic si fiecare parere am face alt forum? Eu cred ca fiecare parere e utila si importanta asa ca va rog continuati si aici.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Neatza!
Iata consecinta adormitului foarte tirziu... de mine somnul nu se mai leaga... Off... decit dimineata.

Ce nu am sa pot intelege eu este: de ce doarme asa de bine BOEMUL meu dimineata pina la 12... cu firestile ptreziri dese, dar nu asa de dese ca pe timpul noptii... Pfff...

Ioana, te cred si te inteleg, insa la mine nevoia de minim 2 ore legate este parca mai mare... ca eu de 2 saptamini nu dorm orele astea... Si ziua nu-s buna de nimic, productivitate 0!!!!

Vivela - eu usnt fericita pentru fericirea copilului meu, si-l iubesc mult...dar sunt asa de egoista daca imi doresc sa dorm si eu la ore normale, cind somnul e somn???...
Eu insami am o preoblema, cred, pe care trebuie sa o identific si sa ma linistesc, poate, pentru a avea si copilul mai linistit. dupa cum vedeti, acum nu pot eu dormi...si e dimineata. iar copilul meu acum doarme... de vreo 2 ore...

Ce-am facut in noaptea asta, pentru a -l adomri in final? L-am infasat strins la picioare (de la briu in jos, ca atunci cind era mic), sa nu mai dea din ele, sa se trezeasca. Sa nu spuneti ca am facut rau, va rooog! Doar cit doarme;)

Aly - multam pentru empatie!
Si Mateo are "cuvinte" pe care le repeta des, insa nu imi dau seama dak striga catre "mama" "baba" (bunica e sigura ca pe ea o striga asa) "gaga" "coca" "papa". Astea-s cele mai frecvente, insa repet: nu cred ca stie insemnatatea, decit pentru mama. daca este insa intrebat unde e "Mama" Sau "marlena" cauta cu privirea, deci stie el ceva;). La tata nu reactioneaza, decit tot la nume, daca il intrebam.

Ancutzica - in pat cu mine doarme printul:) insa nu ma scuteste de la picioare in burta, pe unde e slaninutza mai moale, asa:D! Noi practicam co-sleepingul de la inceput, de asta credeam eu ca am copilul linistit... dar vad ca se joaca cu rezistenta mea;).

Cris, daca si la voi s-a rezolvat (si stiu ca era grav), sper sa fie bine si la noi cu somnul, pina la urma...
Virgi, succes in ce ti-ai propus:)!

Artu - si eu ma laudam cu un super copil cuminte... care acum scinceste si miriie, din senin... sincer nu stiu ce sa cred... SI nici cum sa actionez pentru a preintimpina alte agravari nu stiu...

Mamide theo, bun venit:)! Scapa de moderare, cum spunea si Vero!

IN INCHEIERE vreau sa urez TUTUROR IOANELOR SI IONILOR (SI LUI YANN CHIAR) LA MULTI ANI, CU SANATATE SI IMPLINIRI! BINEINTELES AM IN MINTE MAI ALES PE MAMICA IOANA, DE PESTE OCEAN, SI PE NANA, SI PE IOANA1234... si sigur, toate Ioanele cu pui, sau puii cu nume de Ioan (IOANA DE VIRGI). Sper sa nu fi uitat foarte multe mamici/puiutze, puiutzi, si nimeni sa nu se supere pentru ca nu am reusit sa nominalizez exact....dar nu mai am putere acum sa mai caut. Parca ma ia si pe mine un somn... care as vrea sa fie greu, nu usor... adica sa nu ma mai trezesc la fiece miscare.:D

Noapte frumoasa dragi mamici si floricici:D!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
La multi ani, sanatate si tot ce va doriti! celor ce purtati numele de Ion/Ioana!

O zi frumoasa!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Am intrat sa urez:

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, inclusiv Ioanei noastre!
Cu ocazia asta va servim cu o prajitura si un de suc!
Sa traiti cu numele!

Merg sa-i dau laptele Justinei si-apoi mergem la biserica!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua numelui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Vivela : Sofia spune mama, baba, papa si apa ... in rest doar silabe ghegheghe, dadada . In afara de baba restul le asociaza destul de bine, in sensul ca striga mama cand e suparata, papa cand suntem la masa si am avut surpriza placuta aseara cand ii pregateam baita sa strige apa .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela
ps: a incercat cineva sa iasa cu carutul pe zapada? eu am incercat mai demult, cu david si am zis ca-l las in drum de nervi. e carutul meu de vina sau nu merge niciun carut? nici sanie n-am, deci marsupiu scrie pe mine azi, ca tb sa ies ufff....

Traiesc in Orasul Alandala

Hahaha ... nici al nostru nu merge pe zapada decat daca este batatorita. Plimbarile le facem in jurul casei sau pe strada in fata casei , traversarea strazii pe mine ma depaseste din cauza zapezii adunate in intersectii ; mi se blocheaza rotile si trebuie sa ridic caruciorul ca sa pot depasi obstacolul. Pe gheata derapeaza .... ufff ... astept primavara !

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

La multi ani sarbatoritilor de azi, tuturor Ioanelor si Ionilor, sa fiti sanatosi si fericiti!

multumesc pentru raspunsurile referitoare la "vorbit" - era o curiozitate personala, dadusem peste notarile de la david si eram "ingrijorata" ca damian nu vorbeste atat de mult ca frate-su (tot asa, tata, mama doar cand e suparat, papa si apa - astea cu directie. si mai zice: "e-te-te" , "tiha-tiha" - nu stiu ce inseamna, "da-da-da"...). ma rog, pe de-o parte mi-ar prinde bine sa vorbeasca mai putin, ca o iau razna cateodata de atata logoree de la unul, cand s-or pune amandoi sa vorbeasca deodata, sa ma tina DD cu mintile intregi .

ieri am iesit cu carutul pana la urma, am fost doar prin imprejurimi pana la piata, a fost ok pana la urma.

Mary . pe Mateo il scoti afara? doarme in timpul zilei? eu am costatat ca atunci cand copilul nu doarme ziua, nici noaptea nu doarme bine. daca il scot afara, adoarme instantaneu pe frigul asta si daca stam 30-50 de minute, cand ma intorc in casa mai doarme inca o ora-doua.
sau poate e vreun dintisor care sta sa iasa? sau poate ii e cald/frig. damian, de ex., nu suporta sa stea invelit, indiferent de temperatura din camera (eu nici vara, la 35 de grd. nu stau dezvelita). si cand era mai mic, dupa ce adormea, nu ma mai suporta prin preajma, dadea cu picioarele in mine pana fie plecam din pat, fie il mutam pe el. l-a tinut vreo 2 luni asa, acum vad ca nu mai protesteaza sa fie singur.
sper sa va treaca perioada asta mai grea .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Cris : Sofia nu se autohraneste decat ca fructe si mai nou coaja de paine ... nu se ineaca, o molfaie incet si o rupe in bucatele mici-mici din cate am remarcat ! La fructe cel mai frica mi-e la portocala sau mandarina , avand pielita respectiva cand trage de ea de obicei ramane in gura cu o bucata mai mare, pe care se chinuie sa o scoata dar in mare parte o ajut eu ca nu imi place cand vad bucata de portocala pe limba si pielita indreptata spre gat. In general, evit sa ii dai portocala , desi ii place foarte mult dar prefer sa o dau sub forma de suc.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME !

Si cu mare intarziere cris

Mergi la inceput