Floricelele de Liliac mai_iun 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela neata La multi ani sarbatoritilor de azi, tuturor Ioanelor si Ionilor, sa fiti sanatosi si fericiti! ![]() ![]() ![]() multumesc pentru raspunsurile referitoare la "vorbit" - era o curiozitate personala, dadusem peste notarile de la david si eram "ingrijorata" ca damian nu vorbeste atat de mult ca frate-su (tot asa, tata, mama doar cand e suparat, papa si apa - astea cu directie. si mai zice: "e-te-te" ieri am iesit cu carutul pana la urma, am fost doar prin imprejurimi pana la piata, a fost ok pana la urma. Mary ![]() ![]() . pe Mateo il scoti afara? doarme in timpul zilei? eu am costatat ca atunci cand copilul nu doarme ziua, nici noaptea nu doarme bine. daca il scot afara, adoarme instantaneu pe frigul asta si daca stam 30-50 de minute, cand ma intorc in casa mai doarme inca o ora-doua.sau poate e vreun dintisor care sta sa iasa? sau poate ii e cald/frig. damian, de ex., nu suporta sa stea invelit, indiferent de temperatura din camera (eu nici vara, la 35 de grd. nu stau dezvelita). si cand era mai mic, dupa ce adormea, nu ma mai suporta prin preajma, dadea cu picioarele in mine pana fie plecam din pat, fie il mutam pe el. l-a tinut vreo 2 luni asa, acum vad ca nu mai protesteaza sa fie singur. sper sa va treaca perioada asta mai grea .Traiesc in Orasul Alandala |
Slaba miscare astazi, ati plecat in vizite, ai;)?
EU am adormit dupa ora 5, dimineata... insa azi sunt mai optimista. Asa se face ca am mers putin la biserica, Mateo trezindu-se la 10.30. Am si impartasit energia de baiat - sper sa ii fie de bine:). A plescait tare dupa vin, semn ca mai voia:)
Asa "infasat" a dormit mai bine, si in cele 5 ore de somn ale mele s-a trezit numai de vreo 4-5 ori... "numai":)).
SI-acum, luindu-le pe rind, Vivela, nu mereu il scot afara. Au fost -18, nu l-am scos, decit un pic cu nasul la geam. Mi-e si teama de raceala: mai bine calvar in somn, de ... "figuri" decit din cauze de raceala...
Desi sunt zile in care doarme si de 2-3 ori, binisor, ieri a dormit cel mai prost, de 2 ori, mai putin de o ora... si culmea, contrar "regulii" aseara a dormit ceva mai bine... nu ideal. Adormit tot la 2 dimineata
.Dintisori, are acum "in eruptie" 4 bucati... nu am identificat vreun altul sa ii sparga gingia acum... desi el se scarpina cu tot ce prinde pina in fundul gurii... Oare dintii in plina eruptie nu deranjeaza? Acum 2 seri i-am dat 2.5 ml de panadol, ca sa stiu ca am facut ceva pentru el... s-a linsitit apoi, fara sa imi dau seama daca exista vreo legatura intre somnul lui si Panadol. Fara Panadol, aseara a dormit mai bine, dar tot de la 2, cum spuneam...
CIne era cu graficul ala, in care eu imi prindeam urechile, sa ne spuna si noua, daca dupa DPN 27-05-2010, vine soarele in curind pe strada noastra? Corina, tu:)? Help?!
Pupici!
De-as putea dormi si eu... am uitat sa spun: dupa ce i-a dat "neica popa" vinutz, a venit acasa si doarme "uns".
Mary,
lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!Fericita,
puiul
Vivela spune:
Marlena, poate asta ii lipseste baiatului, un pic de vinisor in sange
. glumesc, sper ca nu te superi.
ai incercat sa-l culci mai devreme, adica pe la 7-8 seara? adica sa faceti liniste, sa inchideti lumina ca si cum v-ati culca? (si dupa ce adoarme, sa reveniti la ale voastre)
david asa se culca, pe la 8, daca nu il culcam pana la 8 jumate, apoi aleluia somn, petreceam pana dimineata in chiraieli.
zic si eu...
Traiesc in Orasul Alandala
Ioanact spune:
Multumim tuturor pt urari! Trimitem
-ici tuturor!
Am reusit si noi sa ne adunam: Ioana de la gradinita iar eu cu Justina si tati de la biserica.
Madamar sa-i fie de bine Sfanta Impartasanie lui Tudor, si aerul de-afara ii fac bine si dorm si bine.
Si Justina a dormit dupa ce-am venit de la biserica.
Si eu te inteleg, dar cum ai spus ca e in per eruptiei dentare si probabil de aceia se trezeste des.
MamiDeTheo bine-ai venit! 
taty_ana ma bucur ca e totul bine. 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Luca, Damian si George!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

, mamici