Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

draguta inca stau cu "aia" in coaste, stau in emotii pana la 17 cand vine beta; ma tot "caut" de simptome, dar nimicccc; in rest, simt o bucurie asa ciudata, vreau sa ma bucur si sper sa o fac; ma rog sa fie bine ; tu ce faci, esti bine?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

andr@ stai linistita ca apar ele si simptomele sau tu poate vei avea o sarcina mai usoara, fara prea mari greturi si altele, ma bucur ca ai reusit

eu sunt bine, m-am cam resemnat, mai intru aici de dragul vostru

racheel, numele noastre sunt pe prima pagina, multumim anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

draguta acum le-am vazut si eu

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

draguta

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

draguta nu vreau sa te aud asa, o sa fie bine ptr toata lumea, sunt sigura ca ai si tu pus ceva deoparte, ideea e sa nu disperam......nu vreau sa fiu ipocrita si sa zic ca eu nu am disperat, ba am disperat 2 ani si ceva si eram la capatul puterilor chiar, luna asta insa le-am pus toate la fund, nu am notat nimic, ma daruiam sotului mai "rar" ca niciodata (nu eram in chefuri domne')si uite surpriza! surpriza e ca dumnezeu exista, trebuie doar sa credem!!

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ce fac fetele mele dragi? Draguta capul sus, hai ca noi o sa dam vestea cea mare in 2011.
Fetele nu mi-o fi iesit mie testul pozitiv dar mie imi vine intre 25 si 29 de zile, deci mai sper sa se fi inselat testul sau sa-l fi facut prea devreme. toate fetele, un 2011 plin de impliniri.
LA MULTI ANI TUTUROR !

http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

KITTY de ce crezi ca nu vine bebe, deja a aparut spottingul?

http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

katy..nu inca...dar mi-a scazut temperatura...si la mine asta este un semn sigur ca vin uratii...

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

katy la tine cum este...ne dai si tu vreo veste?
draguta eu cred ca se poate...trebuie sa luptam mai mult...eu una sunt decisa asa sa fac.....din ianuarie incep tratament nou
din prima zi de cm...femibion-10 zile...din ziua 5-10-closty...din ziua 15...arefam...acest tratament timp de 2 luni...pt ca eu in ziua 12 aveam folicul de 8.3mm...deci ovulatie proasta pt ca de ovulat ovulez...ma rog sau asa cred eu.a zis medicul meu ca si cea mai mica dereglare hormonala nu lasa organismul sa primeasca sarcina...si la mine prolactina isi cam face de cap.si dupa cum stiu andra si-a rezolvat intai problema asta si apoi...a venit barza.deci draguto...capul sus...

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

katy vad ca esti ziua 29 din 29...

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput