Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 7
cora79 spune:
Aaaaaaaa,si sa va transmit si LA MULTI ANI!,sa aveti un an nou plin de bucurii si de burtici
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
camady spune:
Anca asa cum v-am zis eu sunt la munte de asta nu pot trimite poza ca n-am cablul de transfer de la aparat. Fetelor nici eu n-a nicio simptoma.........doar asa o tensiune la piept spre axila. Nu am greturi, nu pofte.........nimic. Doamne ajuta sa fie la fel si de acum inainte. Va pup si va urez un an nou cu multi bebei.
4+ si mami de Razvan 7 anisori
kitty-27 spune:
woooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!intru putin si ce-mi vad ochiii??????????4 gravidute...
andra felicitari scumpo...cat ma bucur pentru tine...sa ai parte de o sarcina usoara si la termen..
racheel...n-am cuvinte...atat de repede dupa laparo...ai dreptate sfintii te-au ajutat..
camady,danangi
sper doar sa nu ne uitati si sa ne trageti si pe noi dupa voi...
ASPIRANTA LA BEBE
andr@ spune:
kitty draguta mersi, hai si tuuuuuuu
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
Monique77 spune:
hello gagici!
am lipsit si eu
am facut salata de boeuf pentru un regiment intreg
parca nu mai terminam
dar a iesit buna
luati-ma si pe mineeeee
mie pe 8 ar trebui sa imi vina
sper sa ma sara
eu plec la tara deci, am sa va urez de pe acum un an nou plin de reusite si sa ne vedem cu toatele cu cate 2 liniute si samburei in burtici
sper sa va distrati si sa ne auzim cu bine
va pup pe toate
racheel spune:
Fetelor, trimiteti-mi pe PM numele voastre si al sotilor sa va dau un acatist la o Manastire din OLT.Cred ca o sa ajung saptamana viitoare, pentru ca vreau sa-i multumesc Domnului.
Daca vreti bineinteles.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!