Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 3
Katy82 spune:
Sa va mai spun ca la mine maxim vine in a 29-a zi si ca este precedata de 2 zile de spotting, pe care nu l-am avut Ma gandeam sa va anunt de aseara dar am asteptat pana dim ca sa nu ma invadeze intre timp.
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Neata fetele! Cum stati cu pregatirile? fetele eu sunt Z29 din 29 si nici urma de rusi, il pun pe al meu sa-mi ia un test, daca e poz imi faceti si mie loc in titlu? http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png ca in 2011 sa devin ! Sarbatori fericite tuturor! |
hai Katy cu ||
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
walkiria spune:
Wow Katy, suuuper...sa dea Domnu sa fie pozitiv si sa fii a 5-a gravi acum pe final de an!!!!!
Abia astept rez testului!!!!
Hai sa-ti fac putina galerieeeee!!!!
Hai Katy cu [red]II[/red] !!!!
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
camcris spune:
neata fetele
Katy82
ma alatur si eu fetelor cu artileria grea
hai Katy
tin pumnii sa fie inca o veste buna
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
andr@ spune:
neata fetele; katy te asteptam nerabdatoare eu am mai facut un test si e la fel ca ieri, am fost la beta si pe la 17 rez; aaa si tb 37.1; astept nerabdatoare beta, mor de griji
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
annare spune:
neata fetele...va fac si eu putna galerie.....vreau sa mai vad cateva teste pozitive inante de a intra in noul an..pupici pt toate
Monique77 spune:
buna dimineata fetelor,
m-am uitat in urma...ati scris ceva
am vazut ca avem si gravidutze
a fost ieri un boom insarcinatzional vad
asta-i bine
Lore, stiu perfect ce simti si ce povara ai - prin acelasi lucru am trecut si eu, deci inteleg perfect
eu am vandiut app. meu, al mamei si am mutat o ipoteca pe al bunicilor ca sa iau o casa la curte sa o inaltz si sa ne mutam cu totii in apartamente separate in aceeasi vila
numai ca mi-a scapat un aspect - casa avea panza de apa freatica prea la suprafata si trebuia sa investesc dublu iar banii nu ajungeau. asa ca am incercat sa o revand, am reusit dupa aproximativ 6 luni, timp in care moneda de referinta dolar s-a trasnformat in euro, toate preturile au luat-o razna, eu am reusit din banii de pe 2 apartamente sa mai iau doar unul, pe care i l-am dat mamei (eviden t) iar eu am platit apoi inca vreo 6 ani rata la banca pt. app. meu (ca v-am zis ca ipoteca de pe al meu am mutat-o pe app. bunicilor).
stii cum e? platesti si pleci - am transformat asta intr-un automatism ca sa nu o iau razna - mi-a fost greu dar mi-am dat seama ca altceva n-am ce face. ca trebuie ori sa ma detasez ori sa o iau razna si sa ma consum degeaba-ca solutii altele nu aveam.
fetele sa ma scuzati voi de 'off topic'
citresc si eu din urma si mai revin cu comentarii
Lore!!! tot inainte! MAXIM am zis
ankcta spune:
Neata iubitele
Poftiti la
Sa traiti o zi minunata astazi!
Mai da ce de ati scris!!!
Ancuta , in curand