Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Ziua de azi putem sa o trecem ca zi de sarbatoare si sa o sarbatorim in fiecare an...azi am aflat ca o vecina de acasa draga mie a nascut...deci e ceva special cu ziua asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bella imi pare tare rau ca ti-a iesit negativ.
Mai am ceva de citit dar tb sa fug la dus. ce zi minunata aici pe forum!

http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Felicitari gravidutzelor!!!Sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!!!

Bun venit pe lum Natalia,sa cresti mare si sanatoasa si sa aduci multe bucurii parintilor!!!
Bebelu felicitari si refacere rapida!!!Te pup si te imbratisez cu drag.

Va pupic pe toate!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Fetelor eu maine cand ajung acasa poate voi deja o sa fiti in toiul petrecerii, asa ca va urez de pe acum
AN NOUL CE VINE SA VA ADUCA NUMAI FERICIRE, SANATATE, IMPLINIRE SI TESTE DE SARCINA POZITIVE.SA INTRATI IN NOUL AN CU MULT OPTIMISM (cel putin eu asa o sa incerc...sa vedem daca si reusesc )
Spor la pregatiri maine si distractie placuta.Va pupacesc si astept poze pe picasa...si eu am pus poze acolo cu singura ninsoare din Londra de pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Fetelor nu am mai scris demult, dar v-am citit
Felicitari gravidutelor 4 intr-o zi ,ce frumos sa aveti sarcini usoare si la termen

Va urez tuturor UN AN PLIN DE REUSITE,MULTA SANATATE,MULTI BANI,SA FITI IUBITE SI MAI ALES SA VA AJUTE DUMNEZEU SA DEVENITI MAME IN ANUL CARE BATE LA USA-IMPORTANT SA NU VA PIERDETI SPERANTA SI SA AVETI INCREDERE CA VA VENI SI ACEL MOMENT
"LA MULTI ANI!"
Multi de molipsire

fericita 31+ cu Sara Andreea

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Feteloooor nu pot sa creeeed ce de vesti buneeeee!!!!!

Felicitari
Camady
Andr@
Dananagi
Racheel
!!!!!!!!!!

Bine ai venit bebe Natalia!!!!!!!!!Bebelu refacere rapida si asteptam pozeee, sa facem cunostinta cu buba!!!!

Doamne ce zi fetelor, trebuie neaparat sa tinem minte acel capitol....nici acum nu-mi vine sa cred cate gravi!!!!

Eu am facut mancarica toata ziulica, am facut iara cozonaci, ca le-a placut atat de mult socrilor si parintilor ca acum m-au pus sa le fac si lor cate 1 kg, deci am cocalit si am framantat azi de ma dor mainile ingrozitor.
Dar mi-a iesit un cozoooo...yaaamyyy...scuze gravidutelor.

Daca nu mai reusesc sa intru maine, va doresc UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI SI DOAMNE DOAMNE SA NE ADUCA CEL MAI FRUMOS DAR IN ANUL CE VINE: UN BEBITA, SAU DOI!!!!
Va pup fetelor si ma bucur enorm de mult sa vad atat veselie pe forum, sa dea Domnul sa avem cat mai multe capitole asemenea celui trecut!!!

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Felicitari Camady Andr@ Dananagi Racheel
Ma bucur pt asa vesti bune!!!! Multa sanatate,bebe frumos,sanatos si mincacios va urez!!
Sa mai treceti pe aici sa ne "molipsiti" si pe noi!!!
LA MULTI ANI si multa sanatate,bucurii si un an nou mai bun,plin de vesti bune urez pt toate!
Drink responsibly tonight !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Multumesc fetelor de urari, va multumesc din suflet.

Buna dimineata de molipseala.
Eu am insomnii.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Neata fetele!
Cum stati cu pregatirile?
fetele eu sunt Z29 din 29 si nici urma de rusi, il pun pe al meu sa-mi ia un test, daca e poz imi faceti si mie loc in titlu?

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Ce bine ar fi! Eu ma duc sa bucataresc.

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput