Ian-feb2011-BV BEBELU, TIERRY! (158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
e ultima zi din an.....

Irina C sa intelegem ca ai vesti despre Tierry??, apropos, mi ai dat de lucru cu blog ul

o zi buna tuturor

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Neata!

Multumesc mult pentru sustinere si gandurile bune! Au contat foarte mult pentru moralul meu nu tocmai ridicat.

Am mai avut si aseara o serie de contractii, de data asta la 8-10 minute, dar tot travaliu fals, ca au cedat cand m-am culcat (sau or fi continuat si eram eu prea obosita si nu le-am mai bagat in seama?). Oricum ar fi fost, nu conteaza, ca daca era sa inceapa travaliul adevarat, ar fi trebuit sa se intensifice si ma trezeau ele din somn. Apoi m-am trezit la 7 panicata si cu gand sa fug la spital sa mai fac o monitorizare... Noroc ca doctorita mea era intr-o nastere si nu a putut vorbi la telefon si intre timp m-am calmat si eu, pustoaica da din picioare bine-merci, asa ca ma duc sa mai dorm cateva ore, ca este deja a doua noapte in care dorm 4-5 ore (azi noapte pana pe la 2 am stat sa numar contractii.

Vad ca tot nimic despre Tierry...Sper ca e ok.

Va pup si o zi frumoasa!

Anca in saptamana 40 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neatza!

Eu m-am trezit pusa pe fapte mari, am bagat deja o tura la spalat si fug la bucatarie sa fac diplomatul, sa aiba timp sa se intareasca pana diseara. Mai vreau sa dau o tura de mop si praf (da, stiu a o suta oara in ultimele zile!), sa calc 3 camasi ale sotului, sa-mi fac baie si sa-mi indrept parul. E timp, ziua abia a inceput. Ma grabesc un pic ca s-ar putea sa scape sotul mai devreme de la serviciu si daca ajunge acasa sta cu gura pe mine sa nu mai fac nimic...asa ca poate termin pana ajunge
Sunt prin zona.
Pupicei.

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata!
blue_night, si eu ma alatur fetelor care te sustin in ideea sa lasi buburuza la dospit. dar cred totusi ca s-a hotarat sa va faca o surpriza, si o sa apara totusi azi...
daca nu, ata ete, cand o vrea ea, ca e capricornita capoasa

va pup, va las un mic dejun cu cacafica, si mai intru sa vad cine/ce/cum

sa aveti o ultima zi de 2010 cat mai frumoasa!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 32s
AMR 7 saptamani
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neazta si de la noi ! Am dormit bine,si vad ca nu ma mai doare burta.nu mai fac nimic azi,mi-e frica sa nu ma ia din nou.oricum sunt la mama si nu ma lasa sa fac treaba.
ce-o face mai tierry ?
relusha sa vii cu vesti bune de la monitorizare !
anca offf ... mai e pana diseara, poate poate se intensifica durerile si intri in adevaratul travaliu
Hai sa bagam o galerie !
Hai Anca
Hai Abramburika
Hai Zumzu

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Buna dimineata burtici! Multumim pentru cafea si micul dejun...Spor la treaba la harnicute si o ultima zi din an cat mai frumoasa

Andreea
33+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna dimineata tuturor...
Sa aveti o zi cat mai placuta alaturi de cei dragi!!!

Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata

anca te admir pt decizia luata , sunt convinsa ca este o decizie buna si totul va fi bine , nu te mai necaji imp e ca buba sa fie sanatoasa si daca ea nu este preg sa iasa atunci de ce sa o fortezi ?

dea ms eu din pacate nu am incotro si fac cezariana dar o fac cu 2.3 inainte de termen

carmen ma bucur ca te simti mai bine , si eu noaptea am dureri de burtica si ma intorc greu parca ma dor toate cele , offf mai avem putin si ne vom tine puiutii in brate . Dr meu zicea ca astea sunt normale si sa nu imi fac nici cea mai mica prg ....probleme sunt pana in 35 de saptamani , dupa numai conteaza .

tiery ..sper ca esti bine si asteptam vesti de la tine

le tin pumnii celor care sunt pe ultima suta , Haideti fetelor , nastere usoara !!!

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza38+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

catalina mersi, m-am repezit cu ambele maini la cafeaua ta!
Sherbi eu la Robert am folosit direct salteluta aia tare zici ca e scandura invelita, dar dupa 2 zile cand a venit pediatra mi-a zis sa mai pun o patura sub cearsaf sa fie mai molicica, si sa o ridic nitel punand niste carti sub zona capului; acum am montat salteaua cu fibra de cocos.

Tierry o fi avand vreun nr. de telefon? Ca ma gandesc..poate netul nu merge la spital.

Anca hai, curaj si rabdare mami, eu as avad ca mai e putin -putin putintel la tine!!! Hai nastere usoara!!

Roxx niciun semn????

Ambramburica eu pe tine te astept mai ceva decat pe Tierry stiu ca e o chestie de ore pana vine bb2.

zumzu ?????

Tunde si Robert a avut o faza..nebun dupa gummy bear. Acum e cu giggle bellies, cauta pe net, desi Mario e cam mare cred pt ei.

Merg sa fac o ciorbita de perisoare si nu stiu ce sa fac felul 2.
Dulce- am cumparat un tort de la Maria...f bun.

Pupici, mai revin pt news.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Neatza!

Eu m-am trezit pusa pe fapte mari, am bagat deja o tura la spalat si fug la bucatarie sa fac diplomatul, sa aiba timp sa se intareasca pana diseara. Mai vreau sa dau o tura de mop si praf (da, stiu a o suta oara in ultimele zile!), sa calc 3 camasi ale sotului, sa-mi fac baie si sa-mi indrept parul. E timp, ziua abia a inceput. Ma grabesc un pic ca s-ar putea sa scape sotul mai devreme de la serviciu si daca ajunge acasa sta cu gura pe mine sa nu mai fac nimic...asa ca poate termin pana ajunge
Sunt prin zona.
Pupicei.

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

ce fata vrednica ....si eu ma apuc indata de treaba

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza38+ mihai

Mergi la inceput