Ian-feb2011-BV BEBELU, TIERRY! (158)
Raspunsuri - Pagina 18
luciact spune:
in sfarsit vesti de la Tierry![]()
![]()
ma bucur ca si ea si Ralu sunt bine, ma rog, avand in vedere ca tocmai au facut cezariana
haideti fetelor sa fim barbate!!!!!!!!

, sa lasam frik in urma odata cu anul 2010...deci de la 00.00 inainte NU NE MAI ESTE FRICAAAAA!!!!!!!!!!

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
de_ea spune:
Tierry-ma bucur ca in sfarsit avem vesti de la tine si ca esti bine.Oricum meriti putina nana k ne-ai lasat sa ne facem griji.
Dragi burtici si mamici va urez si eu un an nou fericit,plin de sanatate si bogatie alaturi de cei dragi.
Eu ma pregatesc ca plecam in vizita.Sper sa ajung si eu acasa pana la predarea stafetei ca sunt tare curioasa.
Multi 
la bebici,mamici si burtici.
Andreea
33+ cu
Medeea
missmj spune:
Ce fac burticile ?
Am intrat si eu sa va urez La multi ani !!!, sa aveti un an nou plin de fericire alaturi de buburuze ! cu siguranta o sa fie un an special,primul an al copiilor nostri , o sa fie minunat !
Ce ma bucur ca am primit vesti de la tierry in sfarsit !felicitari mamico ,asteptam mai multe vesti si poze cand ai timp !
fluturas foarte emotionant ce povestesti tu acolo,cred ca a fost minunat sa o tii in brate
Oare cand primim stafetaaaaaa?
eu nu prea pot sa stau online ca e nepotelul care sta pe net, o sa incerc sa mai intru mai tarziu,poate imi da si mie cineva un sms cand se preda stafeta,sa intru si eu !
Va 

pe toateeeee , sa aveti o seara minunata si sa ne auzim cu bine in noul an !
carmen
37+ cu
Andrei
aditzaC spune:
roxana.am inteles ! stiu ca in cazul inj clexane se face cezariana , dar nu stiu de ce ...cred ca are legatura cu sangerarea, ma insel ? la cezariana ea poate fi controlata ....asta e ce sa facem , trecem si noi peste asta asa cum zice lucia
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
38+
mihai
ocsanica80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditzaC roxana.am inteles ! stiu ca in cazul inj clexane se face cezariana , dar nu stiu de ce ...cred ca are legatura cu sangerarea, ma insel ? la cezariana ea poate fi controlata ....asta e ce sa facem , trecem si noi peste asta asa cum zice lucia D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu ![]() aditza 38+ mihai |
din cate am inteles se poate naste natural chiar daca faci clexane, chiar am citit ca au fost fete care au nascut natural dar fara epidurala; daca faci clexane ar trebui sa treca 12 sau 24 h de la ultima injectiie de clexane pana la anestezia rahiepidurala; oricum mi s-a parut ca doctorul era foarte linistit cu anestezia chiar daca fac clexane ca se pare ca restul analizelor mele sunt ok; Raluca a facut parca anestezie generala nu?
Lucia mi-aas dori ca dupa 12 noaptea sa imi treaca si frica si tot; sa ma gandesc ca totul TREBUIE sa fie bine

36 +
Maria-SofiaRoxana
babyleeks spune:
La multi aniiiiiiiii!!!!!!!!! Sper ca noul an sa va aduca sanatate ,fericire si multe impliniri!!! va pup si ne auzim la anu![]()

35 +
Kevin Claudiu Daniel
de_ea spune:
Roxana dar nu numai ca totul TREBUIE sa fie bine ci totul VA FI bine.
Andreea
33+ cu
Medeea
aditzaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ocsanica80 [quote]citat din mesajul lui aditzaC roxana.am inteles ! stiu ca in cazul inj clexane se face cezariana , dar nu stiu de ce ...cred ca are legatura cu sangerarea, ma insel ? la cezariana ea poate fi controlata ....asta e ce sa facem , trecem si noi peste asta asa cum zice lucia D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu ![]() aditza 38+ mihai |
din cate am inteles se poate naste natural chiar daca faci clexane, chiar am citit ca au fost fete care au nascut natural dar fara epidurala; daca faci clexane ar trebui sa treca 12 sau 24 h de la ultima injectiie de clexane pana la anestezia rahiepidurala; oricum mi s-a parut ca doctorul era foarte linistit cu anestezia chiar daca fac clexane ca se pare ca restul analizelor mele sunt ok; Raluca a facut parca anestezie generala nu?
Lucia mi-aas dori ca dupa 12 noaptea sa imi treaca si frica si tot; sa ma gandesc ca totul TREBUIE sa fie bine

36 +
Maria-SofiaRoxana
si tu esti la rotaru ? raluca a facut rahi.periduala pana la urma

aditza
38+
mihai
ocsanica80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aditzaC
din cate am inteles se poate naste natural chiar daca faci clexane, chiar am citit ca au fost fete care au nascut natural dar fara epidurala; daca faci clexane ar trebui sa treca 12 sau 24 h de la ultima injectiie de clexane pana la anestezia rahiepidurala; oricum mi s-a parut ca doctorul era foarte linistit cu anestezia chiar daca fac clexane ca se pare ca restul analizelor mele sunt ok; Raluca a facut parca anestezie generala nu? Lucia mi-aas dori ca dupa 12 noaptea sa imi treaca si frica si tot; sa ma gandesc ca totul TREBUIE sa fie bine ![]() ![]() 36 + Maria-SofiaRoxana si tu esti la rotaru ? raluca a facut rahi.periduala pana la urma D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu ![]() aditza 38+ mihai |
da tot la Rotaru; din cauza asta sunt asa curioasa;
36 +
Maria-SofiaRoxana
aditzaC spune:
si eu sunt la el ![]()
am o prietena care a ramas acum gravida , ma rog are 7 sapt a facut fiv si face clexane si ia zis clar cezariana
aditza
38+
mihai