Ian-feb2011-BV BEBELU, TIERRY! (158)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

tiery ...in sf ai dat un semn , meriti putina bataitza , ne bucuram sa stim ca sunteti ok...te asteptam cu detalii cand poti

ocsanica in mare totul a decurs ok , de azi au inceput durerile , pana la urma sunt normale avand in vedere ca este o taietura , fizic raluca arata f bine , in comparatie cu altele , este o femeie luptatoare si puternica , eu cred ca voi fi mult mai lesinata decat ea.

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza38+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

tiery ...in sf ai dat un semn , meriti putina bataitza , ne bucuram sa stim ca sunteti ok...te asteptam cu detalii cand poti

ocsanica in mare totul a decurs ok , de azi au inceput durerile , pana la urma sunt normale avand in vedere ca este o taietura , fizic raluca arata f bine , in comparatie cu altele , este o femeie luptatoare si puternica , eu cred ca voi fi mult mai lesinata decat ea.

aditza38+ mihai

Raluca este o luptatoare asta stim toate; dar de cand a nascut parca ma gandesc mai tare ca urmez si eu si ma apuca toata frica din toata lumea asta; oricum sper sa trecem cu bine peste toate si dupa ce ne vedem cu bebulusii in brate sa uitam de toate;
Aaaaaa am uitat si eu fac parte din clubul celor care sunt pe forum in seara asta ca stam acasa;

36 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

TIERRY!

IN SFARSIT...NE DAI SI TU O VESTE!.FELICITARI!
SA FII MAMICA FERICITA!LASA CA VINE SI LAPTICUL!
ASTEPTAM AMANUNTE..
BINE AI VENIT BEBE SCUMP!MULTA SANATATE!

Aditza;ai transmitem si noi numai bine si multa rabdare si recuperare rapida lui BEBELU!menejera noastra

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

FELICITARI TIERRY!
Raluca, la multi ani si cu cat mai putine dureri!

37 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

de o oara ma chinui sa scriu si eu ceva si-mi tot cade netul

ALINA 35+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

roxana ...asa ma simt si eu ...de cand a nascut ea si am si vazut.o ma gandesc la mom care urm pt mine si mor de frica , si tu faci cezariana ??

tunde

aditza38+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

bunnnn,scriu repede repede pana nu cade iar internetul.
Va doresc la toate un sincer LA MULTI ANI ,UN AN NOU FERICIT,PLIN DE BUCURII ALATURI DE FAMILIE SI DE BUBURUZELE VOASTRE,UN AN MAI BOGAT,MULTA SANATATE SI FERICIRE.Asteptan in anul ce vine cat mai multe buburuze .Eu va pup pe toate,va doresc distractie placuta,eu fug repede sa fac o baita si sa ma arenjez putin ca trebuie sa-mi apara musafirii.

ALINA 35+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

roxana ...asa ma simt si eu ...de cand a nascut ea si am si vazut.o ma gandesc la mom care urm pt mine si mor de frica , si tu faci cezariana ??

tunde

aditza38+ mihai

inca nu am stabilit nimic sigur dar cezariana fac pentru ca si buburuza este un pic cam mare avea 3190 g miercuri si doctorul estima ca va ajunge pana aproape de 4000 g daca sta pana la 40 de saptamani si fac si clexane;

36 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Felicitari Tierry!!!Bine ai venit bebe.

Laura

38+ cu AMR 12 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Felicitari LiliG, Raluca si Tiery
Va urez un An nou fericit, bebei sanatosi #351;i cumintei, implinirea tuturor dorintelor!

Cris, 33 sapt.,viitoare mamica de Carla

Mergi la inceput