Ian-feb2011-BV BEBELU, TIERRY! (158)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Monica si Tunde, sunteti ursitoarele bune de 2011 ale noastre!!
multumim pentru urarile asa de bine alese si ticluite!

eu ma inscriu pe lista de revelioniste online, cu voi stau!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 32s
AMR 7 saptamani
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Multumim frumos de urari Monica si Tunde, talentatele noastre burticute....

noi suntem tot in formula economica, cum spunea o burticuta....

am fost la monitorizare si nu vrea sa scoata nasul afara, ii este bine la mami in burtica, dar eu il vreau afara....

m-am conformat si eu ordinului de a lua sau lasa numar de telefon, dar eu am adaugat burticute in messenger....

LA MULTI ANI!!!!

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 39 sapt + 5 z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

relusha - deci colege de suferinta? Impreuna cu blue, zumzu si cine mai e peste termen??

Eu am o stare de tot rahatul ... numai de Revelion nu-mi arde. M-a mancat undeva sa caut ce-i cu nasterea provocata, cum se face, detalii etc. Nu mai spun ca am o gradina de morcovi acum ... cica durerile sunt de 3 ori mai mari decat la o nastere normala. Bine macar ca s epoate face epidurala chiar si in conditiile astea.

Imi vine sa plang ... de ce nu vrea bb sa iasa de buna voie???

mamma bis - o fetita si 40s+5 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Lori multumesc mult si tie de incurajari. Sincer - da am nevoie. Nu vreau nici eu sa cedez cu LP, n-am cumparat inca... tot zic ca merg sa iau dar nu ma trage inima deloc.
Acum de exemplu doarme cam de 3 ore, deci ce-mi pot dori mai mult? Din asta trag si concluzia ca nu ar fi de la foame.
O sa incerc si treaba cu cantarul ca am. Ce/ cat/ cum trebuie sa dea?

Orice alt sfat e binevenit!

Distractie placuta tuturor... ramanem "in zona", atat cat se poate bineinteles.

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Irinuka auzxi, daca iti zic ca nu stiu, ce o sa ziic?? Eu n-am facut niciodata proba...dar sa iasa ceva acolo, sa vezi cat papa bebe...eu n-am stiut niciodata ca l-am alptat exclusiv pan ala 6 luni...
fetele cu lapte praf..care ati dat..cat bea bebe in prima luna?

Aaaa i-am facut si eu o proba, imprumutasem un cantar si a iesit putin tare vreo suta de garme parca, dar puturosu adormea imediat la san ..de aia voia si mai repede de 3 ore.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Dupa mine nu e bine/constructiv deloc sa faci proba suptului... Cred ca e un stres in plus...un mare stres.

Irinuka, si eu zic ca nu e din cauza de foame. Bebelusii plang din mai multe motive: de cald/frig, de prea multa lumina, agitatie in jurul lui... cred c-o sa descoperi tu care e motivul. Tin minte ca David, care nu a avut colici plangea in fiecare seara la ora 19.00. Pana la urma i-a trecut faza asta...dar m-am stresat destul...

Se pare ca David va trece in noul an cu febra... a racit, muceste si tuseste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

multumesc

nici Eu n-am feeling de REV!Ce conteaza

ma culc probabil pe la 1-2..
da-s prin zona pana atunci

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

relusha - deci colege de suferinta? Impreuna cu blue, zumzu si cine mai e peste termen??

Eu am o stare de tot rahatul ... numai de Revelion nu-mi arde. M-a mancat undeva sa caut ce-i cu nasterea provocata, cum se face, detalii etc. Nu mai spun ca am o gradina de morcovi acum ... cica durerile sunt de 3 ori mai mari decat la o nastere normala. Bine macar ca s epoate face epidurala chiar si in conditiile astea.

Imi vine sa plang ... de ce nu vrea bb sa iasa de buna voie???

mamma bis - o fetita si 40s+5 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

heiiiii petro!!!! calmeazate!!! eu am trecut printr-o nastere provocata si a fost cea mai usoara si ok experienta!!! a doua oara, sper sa fie tot provocata la 39 s ca nu imi place sa fiu luata pe nepregatite!!!
la 8.30 m-am internat, pana mi-au facut hartiile de internare, una-alta si la 15.20 aveam buburuza pe piept la mine!!!
deci, nu te stresa degeaba!!
pup si de abia astept sa ne faci cunostinta cu garbriel!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna gagici! Ce de treaba am facut astazi ... curatenie, cumparaturi pe ultima suta, ca am primit o invitatie la Revelion din partea finului, si e si ziua lui de nastere si a trebuit sa cautam cadou. Noroc ca ne-am dus la Kiabi si aveau oferta 1+1.
Ma gandeam ca dorm si eu un pic, dar acum e prea tarziu.Parca vad ca nu prind nici ora 12 ca sunt terminata.
Lucia, imi pare tare rau ca sunt spargatoare de gasca. Promisesem ca fac Revelionul aici cu voi, dar soata insista sa mergem in vizita.

35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Monica, Tunde - superbe colindele voastre! Eu nu sunt atat de talentata, dar doresc sa va urez ca in 2011 Dumnezeu sa va aduca numai vesti bune si bucurii.

35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput