Cele mai frumoase momente din 2010?

Cele mai frumoase momente din 2010? | Autor: Elena

Link direct la acest mesaj

Care au fost pentru voi cele mai frumoase momente in 2010?

Ce ati invatat nou?
Ce schimbari au fost in vietile voastre?
Ce vise vi s-au implinit?
Ati devenit mai buni? sau dimpotriva, greutatile vietii v-au facut mai cinici, mai neiertatori?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Taaaare frumos subiect si potrivit....

Mi-ai amintit de momentul cand am ajuns cu bebelusa mea noua la mama acasa unde sotul meu ii dusese pe baietii mici ca sa ne ia pe noi. Baietelul cel mic (3 ani si jumatate atunci) a inceput sa alerge prin casa, sa sara si sa strige "Avem bebe, avem bebe." Cred ca pana in momentul acela fusese complet nelamurit in legatura cu problema "bebe"; cand ii povestisem ca am bebe in burtica, venise, ma mangaiase duios si intrebase "Ai bebe in burtica?" "Da." "L-ai mancat?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Multumesc pentru raspuns, Fomalhauti! Sa-ti traiasca bebelina si sa te bucuri de ea, impreuna cu ceilalti copii ai tai!

Da. M-am mirat un picut ca dupa atitea vizualizari, lumea nu a simtit nevoia sau dorinta de a impartasi momentele lor frumoase. Stiu ca a fost un an de criza, pentru multi a fost un an greu, insa sunt sigura ca cei mai multi am avut si zile cu cer senin si motive de bucurie. Toti avem tendinta sa ne aducem aminte numai de lucrurile rele, neplacute, care ni s-au intamplat si cand tragem linia, ne iese intotdeauna cu minus.
Chiar si in momentele grele, sau mai ales in situatiile nu prea roz, face atit de bine sa iti aduci aminte si de binecuvantarile pe care le ai in viata.

Eu anul asta am invatat o multime de lucruri despre mine, despre cine sunt si cum sunt. Am vazut undeva un citat al Sf Augustin, nu-mi amintesc exact cuvintele lui, insa ideea era ca omul se apleaca prioritar catre lucrurile din afara lui si se minuneaza de inaltimea muntilor, de imensitatea oceanelor, de miscarea stelelor, dar trece nepasator pe langa el insusi, fara a se opri si a se minuna de ce este in el....

Schimbarile din viata mea in anul 2010 au fost la inceput in interiorul meu, iar ulterior au inceput sa se vada si in exteriorul meu, in relatiile cu cei din jurul meu, in viata mea personala si profesionala.

Speranta, Bucurie si Vise Implinite va doresc!

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pentru noi a fost un an minunat, cu impliniri si reusite.
Pentru prima data am cununat si am botezat in acest an. Am cununat in primavara un cuplu de prieteni pe care i-am cunoscut pe internet si de care ne leaga sentimente sincere si frumoase. (acum suntem la petrecut de rev cu ei). Sunt niste oameni minunati pe care ma simt norocoasa ca i-am cunoscut si ca i-am cununat.

Apoi in toamna am botezat o bolfosenie mica si dulce, fetita celei mai bune prietene a mea (pe care tot pe net, pe DC am cunoscut-o in urma cu cativa ani).

Copii ne-au fost sanatosi, lucrurile au mers bine. Speram ca anul care vine sa fie cel putin la fel de frumos si bun.

La multi ani tuturor!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pt prima oara in viata am participat (constient) la o nunta.Spun "constient" deoarece am mai fost la una, dar aveam 2 ani i mi-a povestit mama-mea ca am reusit sa vars prin toata camera de hotel in care eram cazati, deci nu m-am distrat cine stie cat la nunta aceea. Anul acesta au fost 3, una dintre ele foarte importanta, o persoana foarte draga mie care a trcut rpin extrem de multe si totusi soarele a rasarit (bine de tot) pe strada ei.

Am terminat facultatea, m-am si angajat unde doream eu, dar totodata a fost prima oara in viata cand mi-a parut rau ca in anul urator nu imi voi mai vedea colegii. la generala si la liceu nu a fost asa, am avut colegi foarte buni, am impartit multe, dar s-a terminat ciclul nostru evolutiv impreuna si am mers entuziasmata mai departe. La facultate insa am avut melancolia aceea cand realizezi ca e gata, nu te mai intorci.

Am intalnit niste oameni minunati -viitorii colegi-.

Am reusit sa ma "imblanzesc" nitel, e ultimul an in care locuiesc impreuna cu familia, mi-am dat seama ce doresc tare mult in viata asta si am facut demersuri sa ma apropii de acest vis. Si am pierdut niste sufletele magice, dar pt. ele ma mobilizez sa schimb ceva.

Mi s-a confirmat din nou ca soarele rasare mereu

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Am trait multe momente frumoase in 2010.
Nu stiu care sunt cele mai frumoase, dar majoritatea tin de fetita mea, care ma face fericita in fiecare zi si cu care redescopar viata si minunile ei.

Nou, am invatat ca, daca ma fac ca nu vad, nu inseamna ca nici nu exista lucrurile pe care le evit.
Asa ca, am invatat sa vad, chiar daca doare si sa ma implic.
Si astfel m-am simtit mai bine, am simtit ca am putut ajuta, asa cum m-am priceput eu mai bine.
Am redescoperit oamenii din jurul meu si am reinceput sa ofer din nou o vorba buna, un zambet, pe care uitasem sa le fac, preocupata mai mult fiind de noul meu statut de mamica.

Am cunoscut persoane noi, suflete frumoase si astfel, ma simt mai bogata.

Pentru mine, sufleteste,emotional si personal, anul 2010, la bilantul de final, da cu plus.

Ah, era sa uit : nasa mea a nascut acum cateva zile, deci ni s-a marit si familia

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu ma bucur enorm de mult ca se termina 2010. Nu credeam ca voi ajunge in 31 decembrie intreaga fizic dar mai ales psihic. Pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu. Si pentru ca Giulia este bine, sanatoasa, acasa .
Cel mai frumos moment, cel care ma va face sa-mi amintesc de acest an cu mare drag este luna noiembrie, in care am finalizat un mic proiect in care am pus tot sufletul, fetele de la umanitare il stiu, cel "caciula si fular" Acest lucru m-a facut sa simt ca traiesc cu adevarat.
In rest, sa vina odata 2011

LMA tuturor

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

31 decembrie 2010. Deci:
Bune:
-pe timp de criza, am primit jobul "acela".
- m-am mutat in apartament cu 5 camere.
- am luat motanelul numarul 2
- am terminat de platit datoria "aceea"
- am cateva prietene noi, am facut curatenie in prieteniile vechi
- copiii si motanii sunt sanatosi

Negative:
-am acumulat o alta datorie!
- am ramas surprinsa cat pot fi de razbunatoare! partea buna e ca nu o sa mai las pe nimeni sa ma calce asa de tare pe coada, ca sa ajung la acea limita)
- nu am facut vacanta, dar ma consolez ca locuiesc unde altii fac vacanta si mai ales lucrez unde altii platesc 1 mil de € pentru un apartament.
- nu am ajuns in Romania
- nu am putut incepe "acel proiect";va fi amanat pentru 2011
- nu am citit de ajuns
- sanatatea mea a avut de suferit in 2010,dar se poate trata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Am avut un an frumos si bun, m-am bucurat de fiecare clipa alaturi de fetita mea, si a fost incununat de achizitionarea apartamentului nostru, ca mi se acrise de chirie si lipsa spatiului. Nu ne-am mutat inca, dar mai e un pic.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Cezara e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">chic!

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Care au fost pentru voi cele mai frumoase momente in 2010?

Ce ati invatat nou?
Studiind Biblia , mereu invat ceva nou.

Ce schimbari au fost in vietile voastre?

Ne-am intors in America.
Baietelul meu a inceput clasa 1.
Ne-am facut prieteni noi.

Ce vise vi s-au implinit?
Mi-am luat o casa frumoasa intr-o zona superba. Dumnezeu mi-a daruit mai mult decat am visat vreodata.

Ati devenit mai buni? sau dimpotriva, greutatile vietii v-au facut mai cinici, mai neiertatori?

Greutatile vietii si in special ale acestui an, m-au facut mai increzatoare in Dumnezeu.

An bun doresc tuturor!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Suntem sanatosi.
Am vizitat o alta tara....superba.
Am schimbat job-ul....pe bani mai putini insa fara secure deasupra capului si fara stres.
Nevasta tatei si-a aratat arama si a plecat pe drumul ei......
.
A reusit sa invete copilul tabla inmultirii.
Am reusit si anul acesta sa achitam toate ratele si sa nu avem probleme cu bancile..........

Mergi la inceput