Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

PRAG sunt superbi copii tai, subscriu, eu imi aduceam aminte de ei, ai pus niste poze faine asta vara de pe la o mare. Ce mare a crescit Roxana, imi plac la nebunie pletele ei lungi! La ce varsta a inceput Alex hockey? Am vrea sa-l dam de la 3 ani, desi mi-e cam frica, e un sport dur, eu mai degraba l-as inscrie la patinaj artistic.

Fetele cu doi pitici (sau 3), vrem sfaturi, ma apuca panica, cum sa pregatesc copilul numarul unu pt venirea lui bebe 2, ce sa fac, ce sa nu fac, am o carte care trebuie sa soseasca, pana atunci sunt cam in ceata. Help!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello, hello!

am tras chiulul cateva zile, chiar n-am putut sa intru, dar acum am citit tot din urma si am vizionat si poze.
Nu am timp sa fac conspect, dar vreau neaparat sa-i urez lui Dani, cu mii de scuze pentru inatrziere:

La multi ani, draga mea! Sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume alaturi de familia ta minunata!

Si mai trebuie sa-i spun lui Prag ca m-au dat pe spate copilasii ei cu frumusetea lor; fetita, mai ales, e adorabila!!!!

Noapte buna!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Desiree, draga mea, m-am trezit cu gandul la tine, la voi. Ce faceti ? Cum sunteti ? Iarta-ma, nici nu ti-am multumit pentru urarile frumoase, o fac acum, multumesc din suflet pentru atentia ta, la cate ai pe cap nu uiti de nici una dintre noi. Va imbratisez si sper din suflet ca sunteti bine. Multa sanatate, sa ne mai pui poze cu frumoasa mica, imi e foarte drag de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza azi ziua numelui, copilasi, mamici, tatici, multa sanatate si tot ce va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

In primul rand, La multi ani tuturor mamicilor si puiutilor si 2011 motive de bucurie pentru acest an!
In al doilea rand, La multi ani lui Mircisor si tuturor Ioanelor si Ionutilor si multa, multa sanatate!
Noi am petrecut grozav de sarbatori, acasa, pe la prieteni si bunici si inca nu s-a terminat petrecerea, mai avem ceva aniversari. Partea urata e ca e ger si nu-l pot scoate afara pe Vladi, care duce dorul saniei.
De Craciun am gustat augumentinul, ptr ca Mosul de la serviciu a molipsit o gramada de copii cu un virus cu tuse, dureri in gat si la unii si febra. Noi facem mai rar, cred ca mi-a facut de 4 sau 5 ori pana acum febra, de cand s-a nascut. In schimb, expectoratii constau in voma...asta e, mai crestem si ne imunizam incet-incet.
Admir mamicile de doi-trei puiuti, pe mine ma solicita Vladi mult, asa ca nu stiu cat as fi facut fata la doi.
Am inceput sa-i dau Propolis C si din mofturosul pe care-l aveam, am facut un copil cu pofta de mancare normala...dupa 10 pliculete o sa ma opresc, ca nu vreau sa o luam la vale de rotofei ce o sa fim..
Si noi mai tipam noaptea in somn, o strigam pe mami, apoi pe tati, apoi ne aducem aminte de cate o jucarie, de cate un desen animat.Se linisteste imediat ce ii dau un pic de apa sau daca il mangai si il asigur ca e totul in ordine.
Va pupam si o zi buna tuturor!
PS: revin si spun ca lotul de puiuti mai -iunie 2008 a fost unul grozav, dupa ce am vazut poze minunate cu fetite cu bubite, cu ochisori iritati, cu baietei costumati in mos si cu pitici curiosi de cadourile de sub brad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tot ou kinder. (ciocolata de ou, cum zice Robert)

Gabi azi vine mama. Sanatate multa, oare ce o fi?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Tot ou kinder. (ciocolata de ou, cum zice Robert)

asta e din ciclu "Pom de brad" cum zice Lorelei. oare ce ne facem cand pleaca pomul de brad.

In ciclu copii si noptile albe parintesti si pe motivul cosmarurile se iau de o saptamana si Lorelei are nopti grele. Cum noi nu suntem defel obisnuiti sa dormim impreuna, cand e la noi in pat zburda dintr-un loc in altul cand e la ea urla din toti rarunchii. Azi noapte a fost prima data ca am reusit sa o adorm cu mine in pat am exmatriculat una bucata sot si ce mi-a fost dat sa aud in timpul somnului copilului: "ursuletuuul, cade in apa...nuuu...ursuletul nu voie in apa...ursuletuuul" si asta in cateva ture care toate s-au terminat in plans. Lorelei are toate maselele iesite asa ca de acolo probleme nu mai sunt...Acu' vazand ca multi sunt asa io zic ca a luat de pe forum si nu pot decat sa ma inarmez cu rabdare si sa fiu sigura ca ii va trece...daca nu scoatem naibii ursuletul ala din apa ca ce sa facem?!

Lasa mai Dani ca si eu mai tzip...sa ma fii vazut zilele trecute. Am hotarat smaabta seara ca vreau sa ma dau pe topogan, e clar ca pe frigul de afara era imposibil sa o fac afara prin urmare mi-am dat drumul pe scarile interioare. Va pot asigura ca nu trebuie folosite ca si topogan! Mi-am tras niste vanatai una si una pe toata partea dreapta a corpului, mai putin fata sau capul, ca doar pe topogan tii capul ridicat. Am observat de asemenea ca nici nu ma stiu da pe topogan ca m-am cam dat pe lateral. Oricum ce voiams a zic e ca mi-am tras suta de vanati una cea reprezentativa avand in jur de 500cm² (suna impresionant nu? arata impresionant!) in orice caz chestia aia cand este atinsa de orice obiect extern, inclusiv pantalonii la ridicare sau coborare are tupeul masiv sa doara...rau...Pai cate atingeri mi-a bagat Lorelei...si sincer oricat am incercats a ma abtin o multime s-au terminat in "AAAAAuuuuuuuu" din ala de speria fata nu alta. Dealtfel prima noapte in care fata a dormit aiurea a fost cea in care eu m-am gandit la faza cu topoganul...ca deh, mi-a placut asa de mult incat am chiuit de ...durere...si fata saraca a auzit si a inceput sa plnga ca "tati, mami suparataaaa". Of doamne...asa ca posibil ca defapt eu sa fi fost vinovata pentru cosmarurilei ei. Azi mergem la bazin, sper sa nu imi aresteze nimeni sotul pentru vatamare corporala sau alte chestii de genul asta.

Asa sa revenim la chestii mai serioase, am vazut un milion de poze SUPERBE!!! Copii unul si unul si parintii la fel.

Simonixule treci in Belgia! Ai lipsit cam mult!

An Nou Fericit!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabriela(Prag) ai niste copii superbi intr-adevar, acum am vazut si eu pozele, iar Roxana m-a topiiiit cat e de dulce. Si au si cu cine sa semene copiii, am vazut eu

Laurita, sa-ti traiasca flacaul, acum mi-am dat seama ca este si onomastica lui. Sa fie sanatos si sa fie tot o bucurie si o incantare pentru voi si toata familia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adidana, Gabitzule, Ali dragelor, daaa, e ziua lui Mirci multumim de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Ne-am intors si noi din vacanta. A fost ff frumos, ma bucur ca am mers, a fost o vreme superba, rece, insa mult soare.
Annika n-a aratat nici un interes pt. schiat, insa a fost incantata sa se dea cu saniuta.
Lara in schimb a luat si cateva ore cu o profesoara de schi si apoi a mers si singura, i-a placut f mult si in 4 zile deja a coborat de sus de pe munte (cu taica-su bine-nteles, insa doar ca tovaras de drum)
Nu am selectat pozele, voi pune in urm. mesaj.

Am mai citit un pic din urma

LA MULTI ANI, Dani! Multa sanatate si noroc!

Am vazut doar pozele lui Prag - si mie mi-au placut si Roxana e o finuta
si pozele lui Doloress -- Patrick e asa un zambaret si burtica e destul de mare. Sper sa nu fie prob. cu bubuitele si sa ajungi cat mai aproape de termen

Fecian, m-a speriat mesajul tau cu "de 6 luni n-a mai mancat nimic, in afara de lapte". Asta ar trebui sa il arat mamei, care mereu ma zapaceste cu mancatul fetelor.
Gabi merge la gradinita? Acolo nu mananca cu ceilalti copii?

Esme, eu nu am inteles ce e cu datul pe scari in loc de tobogan. Ai facut de buna voie asta? sau era o continuare de poveste sau doar vreun vis "urat"?

Andrada, imi pare rau ca ai fost asa necajita. Mesajele tale erau mai optimiste -- povesteai ca era chiar frumos cu atatia copilasi la un loc.
E normal sa apara divergete cand locuiesc mai multi sub acelasi acoperis, sper sa le rezolvati!

Adriana

Mergi la inceput