Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 46 -

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

LA MULTI ANI !!!
Dragele mele va doresc un an asa cum vi-l doriti voi sa fie. Sa fiti ferite de rele, sa aveti parte de muuulta sanatate, sa va iubeasca sotii si soacrele (aviz denisa ) si sa veti parte de sarcini usoare si bebelusi sanatosi si zglobii ... ceea ce imi doresc si mie.
Va pe toate si incep a citesc din urma, vad ca ati fost f active iar eu ocupata pana peste urechi si nu am putut sa tin pasul cu voi.

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ciao, fetelor! Cum v-ati distrat de Revelion? Brotacel a avut parte de actiune, restul ce ati facut? Noi am stat acasa, la 12 am iesit pe strada si am admirat artificiile, apoi incet - incet ne-am dus la nani. Deci... nimic special, am savurat momentele in familie si ne-am bucurat de ele.

25+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

La multi ani!
Floricicademac, noi am fost la restaurant, am rezistat pana la 5 jumate, dar a fost foarte frumos( desi a trebuit sa ma abtin si sa dansez asa, in "slow-motion", ca sa nu zic batraneste...). Iti eram datoare cu un raspuns- si eu tot de la Braun vreau sa iau epidurala, am inteles ca se poate procura , la comanda, prin lanturile mari de farmacii. Cum descopar metoda, iti spun.
Sa aveti o duminica placuta! >:D<

R. 31+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Multumesc pt raspuns, Ruxandra! Am inteles ca exista si cu anestezicul inclus. Poate ar fi bine sa vb inainte si cu medicul tau, sa vezi ce fac ei de obicei in cazurile astea - daca prefera sa puna ei anestezicul sau sa vii tu cu el. Astept sa ma tii la curent
Noi de cand a aparut strumful pe lume nu am mai mers nicaieri de Revelion, fiindca ar trebui sa ii pun pe socrii sa stea cu el noaptea si nu vreau sa "abuzez". Dar... ne-am simtit bine si asa.

25+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

Buna fetelor ! in primul rand la doresc LA MULTI ANI!!!!! si un an nou fericit!. As dori sa primesc si eu , daca se poate, informatiile despre obtinerea clexanului gratuit. Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Anul 2011 sa va aduca sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor.

Floricicademac nu a fost cu intentie ca, daca o bag in spital mi-se inchide "popota militara" si raman flamanda si eu si barbatul, asa ca incerc sa am grija de ea ca , eu cu bucataria sunt certata la mancaruri sofisticate, eu ma pricep la salate , fripturi tot ce se face repede sunt ptr. mine, dar ce este de durata este naspa.
Este o femeie foarte desteapta si ma suporta cu stoicism isi iubeste foarte mult baietii, tace si ma suporta.

De revelion am foarte cumintei, pe ici pe colo si am dormit de aseara de orele 19 pana dimineata la orele 9mai mult de 12 h, maine ma duc la serviciu sa ma odihnesc

toate mutantele si va ofer

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

LA MULTI ANI !!!! 2011 sa fie un an plin de realizari pt toate mutantzelele

Tamy Felicitari pt printesa!! Sa-ti traiasca si sa te bucure cu realizarile ei. Nu-mi vine sa cred ca ai nascut deja, ce repede trece timpul Parca ieri ne povesteai de PAP-ul tau prost.

Miha3 ai un PM

Va pup pe toate

Shimb 30 doze clexane 0.4 cu 0.6

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Mergi la inceput

Magdutza10 un special de la mine si o imbratisare stransa.

Fetelor ati primit careva raspuns de la d-na dr U de curand?

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Mergi la inceput

Miki-Miki, in primul rand iti doresc sa ai un an mai bun si sa ti se indeplineasca visul de a avea un bebe sanatos cat de curand!
Mie mi-a raspuns d-na dr U la urarile pe care i le-am trimis de sabatori, intre Craciun si Revelion. Chiar am apreciat faptul ca mi-a intors urarile. Altceva... nu i-am scris, asa ca nu avea la ce sa imi raspunda.

25+ DPN 15 aprilie 2011

Mergi la inceput

Floricica multumesc pt urare Iti urez si eu o sarcina usoara in continuare si o bblina sanatoasa si frumoasa. Te rog poti sa te uiti sa-mi spui exact pe ce data ti-a raspuns d-na dr U? Eu tot intre Craciun si Anul Nou i-am scris dar nu mi-a raspuns

Miki

Mergi la inceput